Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 211 10
Call-Girls
524741
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Συνάντηση για πρώτη φορά με Μαρίνα σήμερα μετά από ανταλλαγή απόψεων με φίλο. Ανοίγω την πόρτα του δωματίου και βλέπω τη Μαρίνα ή μάλλον τις ατελείωτες ποδάρες της Μαρίνας. Άλογο κούρσας σκέφτηκα. Φιλάκι για το καλωσόρισμα και χωρίς να χάσει χρόνο ντουζακι. Κορμάρα με τέλειο δέρμα και ωραία φτιαγμένες βυζάρες. Μετά από λιγο χαμούρεμα στα όρθια με πετάει στο κρεβάτι και αρχίζει μια διαστημική πίπα. Βαθειά και υγρή χωρίς χέρια. Στη συνέχεια περασμα προφυλακτικού και ανεβαίνει επάνω μου όπου αρχίζει να καρφώνεται άγρια. Γρήγορα ήρθε το τέλος. Ντουζακι, λίγο κουβέντα όση ώρα μου έκανε χαλαρωτικό μασάζ. Στον δεύτερο γύρο με έκανε να νιώσω άρχοντας. Ξεκίνησε μια ακούραστη πίπα διαρκείας και το τελείωμα ήρθε στο στόμα της. Αν πρέπει να βρω κάτι αρνητικό στη Μαρίνα είναι πολύ δύσκολο. Άντε να πω πως το πρόσωπο της δεν είναι και το πιο όμορφο χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι άσχημη. Γούστα είναι αυτά. Θεωρώ τη Μαρίνα την πιο τίμια επιλογή και σίγουρα θα την ξαναδώ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 19, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαρτίου, 2021
Μόνο τίμια επιλογή; .. κορίτσι επαγγελματίας , καλες υπηρεσίες με €60 !
FrischgeduschT
20 Μαρτίου, 2021
είναι πάλι διαθέσιμη; έχεις τηλέφωνο;
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 19259
20 Μαρτίου, 2021
επέστρεψε στη σεξο-δραστηριότητα; την αναζητάω καιρό; σε ποιό τηλέφωνο απαντά;;;
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 19259
22 Μαρτίου, 2021
καλημερα,θα μπορουσες να μου στειλεις και εμενα το τηλ. σε pm? Ευχαριστώ
H
hotstepper15
22 Μαρτίου, 2021
Τώρα θέλω να την δοκιμάσω και εγω, υπάρχει κάποιο τηλ που μπορείς να μου στείλεις;
D
Droven99
30 Μαρτίου, 2021
Καλημερα. Μηπως θα μποροθσες να μου δωσεις το τηλεφωνο της?
A
Alex(8)
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6