Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.7 9 10
Call-Girls
29921
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ήταν μια συνάντηση της τελευταίας στιγμής. Τελείωνα κάτι δουλειές στο γραφείο και είπα να ρίξω μια ματιά στο Glamour. Συνήθως αυτά τα ραντεβού τα κλείνω μια μέρα πριν, επιλέγω πάντα τις πιο όμορφες (για τα δικά μου γούστα) που συνήθως είναι και οι πιο περιζήτητες.
Δεν ξέρω πώς μου ήρθε και έστειλα μήνυμα στο Glamour, η Liza θα είναι διαθέσιμη σε 2 ώρες ? Η απάντηση ήταν ναι.
Την περίμενα λοιπόν σε δικό μου χώρο, με το μποξερακι και γυμνός. Είχα αποφασίσει να δείξω καλό χαρακτήρα καθώς είχα διαβάσει από άλλες κριτικές ότι το κορίτσι είναι αματουρι, νέα στην δουλειά. Μην την τρομάξω...
Εμφανίστηκε λοιπόν ένα ψηλό κορίτσι, λίγο πάνω από 1.70, νέο, φρέσκο, απλά ντυμένο, με χαμόγελο και καλή διάθεση.
Με το που μπήκε μου έσκασε φιλί.
Θα έλεγα σε εμφάνιση συνολικά 7. Όμορφο προσωπάκι με όμορφα μάτια, καλό αδύνατο κορμάκι.
Ναι δεν είναι το τούμπανο, είναι ένα όμορφο κορίτσι.
Αυτό όμως που με κέρδισε στην Λίζα ειναι η θετική της διάθεση, χαρούμενη, χαμογελαστή, και η διάθεση της να με ικανοποιήσει, να με κάνει να νιώσω καλά. Όπως και η ενέργεια που έβγαλε, η ζωντάνια που έδειξε.
Μετά τον πρώτο γυρο μπήκα για ντους, βγαίνοντας από το μπάνιο αμέσως ήρθε με αγκάλιασε, με φίλησε, μου πήρε την πετσέτα και άρχισε να με σκουπίζει.
Ξάπλωσε να σου κάνω μασάζ μου είπε φιλώντας με.
Με φιλούσε από την ώρα που μπήκε μέχρι να φύγει. Φιλιά με γλώσσα, με πάθος. Σαν να ήταν το κορίτσι μου.
Δεν σταμάτησε λεπτό να με φροντίζει, όταν δεν κάναμε σεξ, φιλιομασταν και όταν δεν φιλιομασταν με πείραζε, με δάγκωνε, μου μιλούσε.
Πέρασα καλά και είναι μια συνάντηση που θα θυμάμαι.
Δεν ήταν δυνατό σεξ ήταν GFE.
Πολύ πιθανόν να την ξανασυναντησω.
Ναι της λείπει εμπειρία στο σεξ όμως είναι πρόθυμη να ακούσει και να δεχτεί καθοδήγηση.
Ακούραστη, έβγαλε πολύ ενέργεια.
Τα αγγλικά φτωχά αλλά τα καταφέραμε να επικοινωνήσουμε όσο χρειάστηκε.
Μην περιμένετε να συναντήσετε την επαγγελματία, είναι αματουρι. Με πολύ καλή όμως διάθεση και πολύ ενέργεια.
Πιστεύω πως αν της φερθείς καλά θα στο ανταποδώσει.
Για εμένα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.
Thank you Liza !
Δεν ξέρω πώς μου ήρθε και έστειλα μήνυμα στο Glamour, η Liza θα είναι διαθέσιμη σε 2 ώρες ? Η απάντηση ήταν ναι.
Την περίμενα λοιπόν σε δικό μου χώρο, με το μποξερακι και γυμνός. Είχα αποφασίσει να δείξω καλό χαρακτήρα καθώς είχα διαβάσει από άλλες κριτικές ότι το κορίτσι είναι αματουρι, νέα στην δουλειά. Μην την τρομάξω...
Εμφανίστηκε λοιπόν ένα ψηλό κορίτσι, λίγο πάνω από 1.70, νέο, φρέσκο, απλά ντυμένο, με χαμόγελο και καλή διάθεση.
Με το που μπήκε μου έσκασε φιλί.
Θα έλεγα σε εμφάνιση συνολικά 7. Όμορφο προσωπάκι με όμορφα μάτια, καλό αδύνατο κορμάκι.
Ναι δεν είναι το τούμπανο, είναι ένα όμορφο κορίτσι.
Αυτό όμως που με κέρδισε στην Λίζα ειναι η θετική της διάθεση, χαρούμενη, χαμογελαστή, και η διάθεση της να με ικανοποιήσει, να με κάνει να νιώσω καλά. Όπως και η ενέργεια που έβγαλε, η ζωντάνια που έδειξε.
Μετά τον πρώτο γυρο μπήκα για ντους, βγαίνοντας από το μπάνιο αμέσως ήρθε με αγκάλιασε, με φίλησε, μου πήρε την πετσέτα και άρχισε να με σκουπίζει.
Ξάπλωσε να σου κάνω μασάζ μου είπε φιλώντας με.
Με φιλούσε από την ώρα που μπήκε μέχρι να φύγει. Φιλιά με γλώσσα, με πάθος. Σαν να ήταν το κορίτσι μου.
Δεν σταμάτησε λεπτό να με φροντίζει, όταν δεν κάναμε σεξ, φιλιομασταν και όταν δεν φιλιομασταν με πείραζε, με δάγκωνε, μου μιλούσε.
Πέρασα καλά και είναι μια συνάντηση που θα θυμάμαι.
Δεν ήταν δυνατό σεξ ήταν GFE.
Πολύ πιθανόν να την ξανασυναντησω.
Ναι της λείπει εμπειρία στο σεξ όμως είναι πρόθυμη να ακούσει και να δεχτεί καθοδήγηση.
Ακούραστη, έβγαλε πολύ ενέργεια.
Τα αγγλικά φτωχά αλλά τα καταφέραμε να επικοινωνήσουμε όσο χρειάστηκε.
Μην περιμένετε να συναντήσετε την επαγγελματία, είναι αματουρι. Με πολύ καλή όμως διάθεση και πολύ ενέργεια.
Πιστεύω πως αν της φερθείς καλά θα στο ανταποδώσει.
Για εμένα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.
Thank you Liza !
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 17, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Στη πραγματικότητα πως είναι το πρόσωπό της ?
Thanks !!!
Είναι λίγο πιο αδύνατη απ' ότι στις φωτογραφίες και αυτό αντανακλάται και στο πρόσωπο της και έχει μια ελιά πάνω από τα χείλη όπως είχε η Σιντυ Κρόφορντ.
Τα μάτια είναι κρυστάλλινα.
Την θεωρώ όμορφη. Όχι κουκλάρα.