Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 43 10
Call-Girls 106727
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η εαρινή έλευση δημιουργεί ορμές σε ώριμους κυρίους όπως η αφεντιά μου, και το ρόστερ του Your Angels είναι ιδιαίτερα πλούσιο.

Λαικά λέγοντάς το καλόμαθε η γριά στα σύκα και δεν μπορεί να σταματήσει.

Η φωτογραφία της Λίλιας μου έκανε κλίκ διότι αν και Ρωσίδα είναι κλασική Λατινόφατσα. Ετσι αναπτέρωσε στη μνήμη μου μου στιγμές δόξας πρίν 2 δεκαετίες στη Νότιο Αμερική.

Οι πολύ ιδιαίτερες αυτές μνήμες δημιουργούν φουσκομπουμπούκιάσματα στο σύστημα αναπαραγωγής και ούρησης. Οι αποφάσεις είχαν παρθεί.

Η κοπέλα της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης στο Υοurangels ευγενική γρήγορη και ουσιαστική ως συνήθως μου έκλεισε το ραντεβού στο Atheneum Grant στη Συγγρού.

Το ξενοδοχείο φανερά ανώτερο από όλα τα άλλα που έχω πάει. Ένα τουλάχιστον αστέρι πιο πάνω αν μιλήσουμε στην αργώ των ξενοδοχείων.

Λοιπόν όσον αφορά τις εντυπώσεις μου από την Λίλια. Μιλάει καλά Αγγλικά και μπορείς να συνενοηθείς άνετα.

Είναι και φαίνεται γύρω στα 25-26. Είναι καστανόξανθη και όχι ξανθή όπως στις φωτογραφίες. Λεπτός σωματότυπος αλλά με δυάρι ίσως και δυομισάρι ωραίο φυσικό στήθος, μέση δακτυλίδι και ωραίος κώλος. Γύρω στο 1,62 ύψος.

Αρκετά τατουάζ στο σώμα που σε κάποιους θα αρέσουν σε κάποιους άλλους όχι. Αρκετά ωραίο πρόσωπο με όμορφα μάτια και ακόμα πιο όμορφα φυσικά χείλη. Είχα καιρό να δώ όμορφα φυσικά χείλη σε επαγγελματία, συνήθως το παρακάνουν στο πείραγμα και γίνονται σα ροφοί.

Οσον αφορά τις υπηρεσίες. Είναι λίγο δισταχτική στην αρχή. Χρειάζεται να την ‘’ξεκλειδώσεις’’. Σε κάποιους αυτό θα τους αρέσει.
Σε κάποιους άλλους μπορεί να ερμηνευτεί ως ψυχρότητα. Όμως κάθε άλλο παρά ψυχρή είναι όταν ξεκλειδώσει.

Αργό βγάλσιμο των ιδιαίτερα σέξυ εσωρούχων της και βαθιά γλωσσόφυλα. Η κατάληξη αυτής της διαδικασίας ήταν μια πολύ καλή πίπα από μεριάς της που με έφτασε κοντά στα όριά μου. Κάνει πολύ ωραίο στοματικό, ανταποκρίνεται στα χάδια και ακολουθεί. Χαίρεσαι να χαιδεύεις το ωραίο σώμα της.

Το γύρισα σε ένα αργό ιεραποστολικό Η αίσθηση του κόλπου της είναι ωραία. Σχετικά στενή και ελαστική. Επίσης το γεγονός ότι στο ιεραποστολικό προσάρμοζε τις γωνίες της λεκάνης της και τα πόδια της γύρω από τη μέση μου ώστε να οδηγεί το ‘’εργαλείο’’ μου εκεί που της άρεσε έδειχνε ότι την διαδικασία πράγματι την απολάμβανε !!

Γυρίσαμε τελικά σε cow girl όπου εκείνη έδινε το ρυθμό που ήθελε, παίζοντας ταυτόχρονα και με την κλειτορίδα της, και κάνοντας υπέροχους μορφασμούς με το πρόσωπό της, οπότε και γρήγορα παρέδωσα.

Μασάζ στο ενδιάμεσο μέχρι να ξαναοπλίσω και δεύτερος γύρος με έμφαση στο πισωκολητό όπου στήθηκε όμορφα και έδινε μια υπέροχη καμπύλη στην όμορφη πλάτη της.

Η αδυναμία μου να χύσω την δεύτερη φορά κατέληξε σε ένα έντονο από μεριά της gagging όπου μετά από λίγο παρέδωσα.

Συνολικά μια πολύ καλή συνάντηση για να σπάει λίγο η ανοία του lockdown ( λέμε τώρα Lock down ).

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.331
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Constantinos27, mancunian1986 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού