Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 17 10
Call-Girls 24798
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μεσημέρι και οι καύλες χτυπάνε κόκκινο. Έχει καταντήσει μαλακία αυτό το πράγμα. Αντί να ηρεμώ όσο μεγαλώνω αγριεύω. Αρχίζω την αναζήτηση… Στέλνω σε όλα τα γραφεία, γιατί δυστυχώς τον τελευταίο καιρό τρώω μόνο φόλες από τις και καλά ανεξάρτητες. Αυτό όμως είναι ένα άλλο ζήτημα… Λαμβάνω διαθεσιμότητα. Με το που βλέπω Μόνικα, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Ήθελα καιρό να την πάρω αλλά από το γραφείο μου έλεγαν ότι είχε σταματήσει.
Μεταβαίνω στο χοτέλ. Δεν άργησαν τα πορνοτάκουνα να ηχούν στους διαδρόμους…. Σε κάθε κριτική μου στέκομαι σε αυτό διότι είναι η μισή κάβλα. Αν και είμαι 39 χρονών πρόλαβα την εποχή των εφημερίδων. Η καύλα του αγνώστου πάντα μεγέθυνε την ίντριγκα.
Να μην τα πολυλογώ. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα call girl ¨όπως πρέπει να είναι. Προσεγμένο, περιποιημένο, χαμογελαστό, σωστά ντυμένο(όχι ξεκολέ) και να έχει βυζάρα κολάρα προσωπάρα. Δεν είναι το φωτομοντέλο, αλλά το σύνολο της είναι πολύ όμορφο και άνω του μέσου όρου της αγοράς. Μαύρο κόκκινα μαλλιά, λευκή καθαρή επιδερμίδα(χωρίς ελιές και σημάδια), βυζάρα που στεκόταν προσοχή με ρόγα να κρεμάς κρεμάστρες. Είχε λίγο κοιλίτσα άλλα τίποτε το άσχημο. Η σωματοδομή ήταν ιδανική για τα γούστα μου. Νορμάλ , ούτε πολύ αδύνατη, ούτε πιασίματα, φυσιολογικά υγιή πράγματα.
Στα διαδικαστικά δεν θα μπω, μιας και δεν είμαι και ο τρελός γαμιάς. Κλασσικά πράγματα. Η κοπέλα όμως συμπεριφέρθηκε δοτικά και έκανε κάθε προσπάθεια να μου μείνει το ραντεβού αξέχαστο. Πέρασα πολύ όμορφα, έριξα δύο μπαλάκια στην μία ώρα και είπα και δύο κουβεντούλες. Έφυγα μπορώ να πω χορτάτος και ικανοποιημένος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Απρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
473
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, chris1955, hornyasfuck και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού