Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 13 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ο εγκλεισμός λόγω της πανδημίας είναι άσχημο πράγμα. Νοιώθεις κάπως σαν φυλακισμένος στο σπίτι σου και οι αθλητικές ‘’αποδράσεις’’ στο βουνό δεν φτάνουν. Προκύπτει ανάγκη εμπλουτισμού των οπτικών σου εμπειριών.

Ετσι σε ένα διάλλειμα της δουλειάς μπήκα και ΄΄εμπλούτιζα’’ τις οπτικές μου εμπειρίες με τα κορίτσια του μάγου. Το μάτι μου έπεσε πάνω στην Τζένη. Ο εμπλουτισμός της οπτικής εμπειρίας δημιούργησε ανάγκη εμπλουτισμού ‘’άλλων’’ εμπειριών. Γρήγορη ματιά στις προηγούμενες θετικές κριτικές. Το κουδουνάκι μέσα στο κεφάλι μου που λέγεται ένστικτο έλεγε ναι.

Και το ένστικτό μου το ακούω !!! Γιατί υνήθως δεν με προδίδει !!! Τηλέφωνο και εύκολο κλείσιμο ραντεβού στο Lacoba.

Η Τζένη ακριβής στο ραντεβού της έφτασε στο δωμάτιο στην ώρα της. Δήλωσε 20 και τόσο φαινόταν. Είναι η σκαμπρόζικη φοιτητριούλα της διπλανής πόρτας που σου δημιουργεί ποθημένα να τεστάρεις την γοητεία της ωριμότητάς σου. Είναι ελληνίδα. Πραγματικά αναρωτήθηκα σκεπτόμενος φωναχτά πόσο καιρό έχω να γαμήσω ελληνίδα, καταλήγοντας στο επιστροφή στις ελληνικές ρίζες ( εξ ού καιο τίτλος της κριτικής ) προκαλώντας το αυθόρμητο πλούσιο γέλιο της που λειτούργησε πολύ αποτελεσματικά στο αρχικό ‘’σπάσιμο του πάγου’’.

Γύρω στο 1,62, ίσια καστανόξανθα μαλλιά κουρεμένα πιο κοντά από ότι στις φωτογραφίες της, όμορφα γαλαζοπράσινα μάτια. Ομορφο νεανικό πρόσωπο. Είναι λεπτή αλλά έχει έντονες καμπύλες. Δυομισάρι στήθος και

πολύ ωραίος τροφαντός και στητός κώλος, αλλά με στενή όμορφη δακτυλιδάτη μέση. Για τους λάτρεις των μεγάλων πισινών αλα καρντάσιαν συνίσταται ανεπιφύλακτα. Δεν χορταίνεις να τη χουφτώνεις αυτή τη κωλάρα. Επίσης πολύ όμορφη βελούδινη επιδερμίδα που προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα. Το μόνο πράγμα που προσωπικά δεν γουστάρω είναι δυο μεγάλα tattoo ένα κάτω απο το στήθος της και ένα στο δεξί μηρό. Γενικά όλα πάνω της ανέδιδαν φρεσκάδα και νεότητα.

Στα του αγώνα. Η κοπέλα ανταποκρίθηκε όμορφα στις κινήσεις σου, τις ακολούθησε και κατευθύνοντάς την σωστά σε ικανοποιεί !!! Η όλη φάση με προδιέθετε για GFE και όχι για PSE κατάσταση. Ο καθένας μας όμως μπορεί να εμπνεύσει με διαφορετικό τρόπο μια γυναίκα.

Είναι πρόσχαρη και δοτική κοπέλα και φαίνεται να απολαμβάνει το σέξ με ωραίες αντιδράσεις. Το πλούσιο στήθος της προσφέρεται για ισπανική κατάσταση την οποία δοκίμασα και στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία !!!

Συνεχίζοντας την όλη φάση. Ο καλύτερος τρόπος που προσωπικά έχω βρεί για να ελέγχω το πόσο πραγματική η εικονική είναι η διέγερση μιας γυναίκας είναι το 69. Αυτό συμβαίνει για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί στο 69 συνήθως ότι δίνεις παίρνεις !!

Αρα έχεις άμεσο τρόπο να ελέγχεις πόσο καλό είναι αυτό που δίνεις !! Επιπλέον όταν το γλύψιμο συνδυαστεί με αντίστοιχη διακριτική δακτυλοσκόπηση της γυναικείας κωλοτρυπίδας η ένταση και η ταχύτητα της πίπας αυξάνει δραματικά εν έιδη ενός διασκεδαστικού παιχνιδιού

Επίσης η εμπειρία μου μου έλεγε ότι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχει ‘’διανύσει’’ πολλά χιλιόμετρα πράγμα που ήταν εμφανές από την αίσθηση του κόλπου της. Κρίμα που αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ φαντάζομαι.

Επίσης μεγάλο της ατού το πισωκολητό της όπου η θέα του μεγάλου όμορφου καλοσχηματισμένου κώλου της διεγείρει όμορφα τη φαντασία τους.

Συμπερασματικά. Μια ιδιαίτερα αξιόλογη συνάντηση με την όμορφη πιπινο φοιτητριούλα της διπλανής πόρτας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.331
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, vltepdr, chris1955 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2021
Αν μου επιτρέπετε: η ελαστικότητα του κόλπου δεν επηρεάζεται επ' ουδενί από τη συχνότητα του σεξ. Κατά τα λοιπά, εξαιρετική κριτική, μπράβο.
review reaction 1 Mindreader
03 Ιουνίου, 2021
Δεν είμαι ειδικός, μια υπόθεση έκανα. Αν τυχαίνει να γνωρίζεις θα με ενδιέφερε να ακούσω απο τι επηρεάζεται η εαν είναι απλά θέμα γονιδιακό ;;
07 Ιουνίου, 2021
Ναι , η ελαστικότητα του κόλπου επηρεάζεται από γονιδιακούς παράγοντες. Βεβαίως, υπάρχουν και επίκτητες γενουσιουργές αιτίες όπως οι κακώσεις (ατυχήματα, τομές λόγω τοκετού κλπ) οι οποίες βέβαια επιδρούν και προς τη μία κατεύθυνση και προς την άλλη. Πάντως το συχνό σεξ, αν δεν επιφέρει κακώσεις, δεν επηρεάζει την ελαστικότητα.
review reaction 1 Mindreader
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3