Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 16 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
God level βραδιά με IvanTheGreat.... Μάλλον δεν έχουν κ πολύ σημασία οι δραστηριότητες μας στο ενδιάμεσο, αφού φαίνεται ότι όταν είμαστε μαζί τα απρόβλεπτα μένουν μακριά.

Λοιπόν, τα πολλά λόγια είναι περιττά. Η γυναίκα ΞΕΡΕΙ να κάνει στοματικό. ΧΩΡΙΣ deepthroat! Ενώ με εγλειφε, χρησιμοποιούσε τα δάχτυλα της ακουμπώντας ερωτογενεις ζώνες που ούτε καν ήξερα ότι είχα (σε μηρούς, γλουτούς κ κοιλιά). Δεν ξέρω που τα έμαθε, αυτα που ξέρω είναι
1. Ότι πήγα να λιποθυμήσω από ηδονή
2. Της πρότεινα να ανοίξει σχολή πίπας στα σοβαρά.

Για τα υπόλοιπα εν συντομία: πολύ ψηλή, ωραίο σώμα, φυσικό στήθος, το μακιγιάζ της είναι tattoo (!) (δηλαδή δεν βάφεται, το έχει κάνει tattoo..), ΤΕΛΕΙΟ GFE τόσο πειστικό που όντως στο τέλος δεν έμεινα με την εντύπωση ότι ήμουν με escort. Πολύ ευγενική, ευδιάθετη με καλή επικοινωνία. Πολύ όμορφη γυναίκα.

Από τα παρελκομενα, συμπεριφορά γραφειου άψογη, οι κοπέλες ήταν στην ώρα τους, καταπληκτικές οι προτάσεις που μας έκανε το πρακτορείο για άλλη μια φορά (δεν επιλέγουμε, μας επιβάλλουν ποιες να πάρουμε).

Τα υπόλοιπα περιττά. Άλλη μια καταπληκτική επιλογή για τους προσανατολισμένους σε GFE.

Συμβουλή: πραγματικά αξίζει κ μόνο για το στοματικό.

Kudos to IvanTheGreat, ευχαριστούμε το πρακτορείο για τις αναμνήσεις που μας προσφέρει, ευχαριστούμε πολύ τις κοπέλες για τις υπηρεσίες τους!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 27, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
64
Likes:
3.307
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, IvanTheGreat, james034 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2021
Ηλικία της κοπελιάς, στο περίπου;
Φ
Φανός
01 Μαρτίου, 2021
Ὄχι γιά τίποτα ἄλλο, ἀλλά μιᾶς καί τό ξανᾱδα καί ἐπειδή τὸ βλέπω συνεχῶς: kudos εἶναι ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ λέξη: κῡδος... https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BA%E1%BF%A6%CE%B4%CE%BF%CF%82
01 Μαρτίου, 2021
@Φανός
Το πρακτορείο την αναγραφει 29, η αλήθεια ειναι ότι είναι απροσδιόριστη. Μπορεί να είναι 29, μπορεί και 37. Σίγουρα όμως δεν είναι κάτω από 29. Ο Dennis Rodman στο πρώτο του βιβλίο (Bad as I wanna be) είχε γράψει το εξής: ''....Σκέψου το: βάζεις το πουλί σου σε ένα glory hole και σου παίρνουν την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΕΡΓΑΛΑΞΙΑΚΗ πίπα. Έχει σημασία αν στην άλλη πλευρά του glory hole κρύβεται γυναίκα, ή ακόμα και άντρας, ή ακόμα και ζώο?''
Ε ωραία, τουλάχιστον εδώ υπάρχει απάντηση, και ανεξαρτήτως ηλικίας (που δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να είναι και 29) στην άλλη πλευρά του glory hole της διαγαλαξιακής πίπας κρύβεται μια γυναικάρα σαν αυτή.
Από την άλλη όπως έχετε ήδη καταλάβει από τις κριτικές μου, οι απαιτήσεις μου από τις γυναίκες είναι καθαρά επικοινωνιακές και σε επίπεδο σύνδεσης να καταφέρουν να με πείσουν ότι γουστάρουν το χρόνο τους μαζί μου. Επίσης φροντίζω να αφιερώνω την ημέρα του σεξ για αυτοπεριποίηση και χαβαλέ με τον καλό μου φίλο Ivan, οπότε είμαι σε καλοπροαίρετο mood για σεξ. Αυτή τη διάθεση τη λαμβάνουν και οι γυναίκες. Σίγουρα θα έμενα δυσαρεστημένος με μια κακή συμπεριφορά, ή έστω αρνητισμό, και σίγουρα θα ένιωθα ριγμένος στη συναλλαγή αν η εμφάνιση των γυναικών δεν δικαιολογούσε την αμοιβή τους. Ευτυχώς αυτό ακόμα δεν έχει συμβεί... Και ευχαριστούμε και τους συναγωνιστές για τις κριτικές τους που μας κάνουν να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές.
02 Μαρτίου, 2021
ηλικία σίγουρα πάνω από 35 αλλά με φοβερή επιδερμίδα! βελούδινη. Και πολύ όμορφο πρόσωπο. Έχω στείλει κριτική 2 φορές και δεν έχει ανέβει .Κεφάλι σε τοίχο!
02 Μαρτίου, 2021
νομίζω πάνω από 35, αλλά με δέρμα βελούδο, άτριχη παντού και γαμάτο πρόσωπο!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5