Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 13 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Τζένη είναι η χαρά του κάθε πιπινιάρη.

Είναι ομορφούλα, χαμογελαστή, έχει ωραίο σωματάκι, λαχταριστό τόσο να το βλέπεις όσο και να το χαϊδεύεις κλπ. Βυζάκια νεανικά (φυσικά στητά) από τα καλύτερα που ..κυκλοφορούν, τα χαϊδεύεις, τα φιλάς τα γλείφεις και δεν τα χορταίνεις. Βελούδινη επιδερμίδα, ηλικία 19 στα 20 τι άλλο να ζητήσεις;

Είναι από τα κοριτσάκια που βλέπεις σε μπαρ που έβλεπες μάλλον (γιατί τώρα με την καραντίνα .....) και λαχταράς να τα γνωρίσεις και να προχωρήσεις μαζί τους, όμως συνειδητοποιείς ότι λόγω ηλικίας αν προσπαθήσεις κάτι πιθανότατα να γελοιοποιηθείς και το αφήνεις. Την Τζένη εάν την δεις έξω με τα κοντά τη λαχταράς στο φουλ! Τα αρνητικά θα τα αναφέρω πιο κάτω.

Την είχα βάλει καιρό στο μάτι και πράγματι χθες Παρασκευή την συνάντησα. Ήρθε μες την καλή χαρά, με το χαμόγελό της , το νάζι της και την φρεσκάδα της ηλικίας της. Γεύτηκα τα φιλιά της από την αρχή. Αχ αυτά τα πιπίνια!

ΤΗ Τζένη δίνει γλωσσόφιλα στο φουλ, λίγο άτεχνα αλλά στην πορεία το διορθώνει. Στο σεξ δεν σου αρνείται κάτι, όμως κι εδώ έρχομαι στα αρνητικά, δεν σου δίνεται δεν αφήνεται. Διαπιστώνεις ότι έχεις δίπλα σου στην αγκαλιά σου ένα κορίτσι το οποίο προσπαθεί να εκτελέσει το πρόγραμμά της, δεν σου δίνει δηλαδή τη ψευδαίσθηση ότι συναντάς το κορίτσι σου. Πχ. την έχεις αγκαλιά, τη φιλάς την χαϊδεύεις και απότομα σηκώνεται να σου κάνει στοματικό - που πας ρε κορίτσι μου; Όταν είχα τελειώσει και ήμασταν αγκαλιά της το είπα και μου δήλωσε ορθά κοφτά ότι είναι επαγγελματίας και τον παρτενέρ της τον βλέπει αποκλειστικά και μόνο σαν πελάτη και προσπαθεί να εκτελέσει καλά το πρόγραμμά της κι εγώ θα προσθέσω ότι αυτό δυστυχώς το δείχνει και μάλιστα πολύ. Κακά τα ψέματα όλες μα όλες σας πελάτες μας βλέπουν αλλά θέλουμε με την συμπεριφορά τους αυτό να μην φαίνεται. Τώρα στη συγκεκριμένη πρέπει να είμαστε και επιεικείς λόγω του νεαρού της ηλικίας, εγώ όμως το αναφέρω κι ο καθένας το αξιολογεί ανάλογα.

Να αναφέρω ότι το στοματικό της ήταν σχετικά καλό αλλά κάπως μονότονο, το καλό είναι ότι σε κοιτά όταν σε γλείφει κι αυτό σε ερεθίζει, στα μπαλάκια για να πάει θα πρέπει να της το ζητήσεις. Όταν της κάνεις εσύ ενώ της αρέσει δεν αφήνεται δεν παραδίδεται όπως λέμε αλλά σηκώνεται στους αγκώνες της για να μην τελειώσει.

Γενικά θα έλεγα ότι ενώ εμφανισιακά φαίνεται ότι είναι για φουλ GFE στην πραγματικότητα η συμπεριφορά της δείχνει πιο πολύ για PSE.

Τέλος πάντων εγώ καλά πέρασα, θα μπορούσα να είχα περάσει ακόμη καλύτερα, το κορίτσι είναι ένα λαχταριστό πιπίνι όμως δύσκολα, πολύ δύσκολα θα το ξανασυναντούσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 19, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέγας
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
1.218
Πόντοι:
3.910
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Διαγραμμένο μέλος 201295, kwstasxat και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού