Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 59 10
Call-Girls 98115
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αργοπορημενη κριτική μονο και μονο λόγω χρονοδιαγραμματος.

Η συναντηση κανονιστηκε μετα το τελος μιας ήρεμης μέρας στη δουλεια η οποια μου εδωσε το δικαιωμα να εχω ορεξεις αλλα και δυναμεις για μια ωραια συνευρεση.

Η Tετάρτη ειναι συνηθως μια μερα που οι περισσοτερες κοπελες εχουν την ελευθερη μερα τους γνωστη με τον μαγικο ορο "ΡΕΠΟ" την οποια χρειαζεται εντατική ερευνα για να βρεις κατι που σου αρεσει ή να αφεθεις στις προτάσεις των κοριτσιων στο τηλεφωνικο κέντρο οι οποιες προσπαθουν οσο καλυτερα μπορουν να καλυψουν τις απαιτησεις του καθε πελάτη.

Για άλλη μια φορά λοιπόν βρεθηκα να επιλέγω μια κοπέλα που μου προτειναν αλλα με τη διαφορά αυτη τη φορά οτι ειπα να γυρισω την επιλογή μου ακριβως αναποδα απο οτι την προηγουμενη φορα.

Εμφανισιακα η Masha ειναι όπως στις φωτογραφιες. Ωραιο προσωπο με σαρκωδη χειλη, λεπτο κορμακι με ωραιο κωλαρακι και μικρο στηθος.

Ηρθε η κοπελα με λιγα λεπτα καθηστερηση λογο κινησης αλλα με ωραια διαθεση και ξεκουραστη μιας και ήμουν το πρωτο ραντεβου της ημερας της ντυμενη απλα με ενα τζινακι, ζιβαγκο και ενα μακρυ παλτο. Αφου εστειλε μηνυμα για να ενημερωσει πως εφτασε αρχισε να αφαιρει τα ρουχα της ενω χορευε στο ρυθμο της μουσικης που ακουγοταν απο ενα μουσικο καναλι στην τηλεοραση.

Δεν χρειαστηκαν παρα δευτερολεπτα για να καταλαβει πως με εχει φτιαξει αφου ο πουτσος μου ειχε ήδη εμφανιστει απο την πετσετα και αφου γδυθηκε τελειως μου τον αρπαζει και με κατευθυνει στο κρεβατι οπου με ξαπλωνει και χωρις να χασει χρονο αρχιζει να με γλυφει απο πανω μεχρι κατώ (Απο το λαιμο μεχρι τα αρχιδια) με τελικο προορισμο το ηδη πετρωμενο κλαρινο μου.
Η πιπα της αρκετα καλή και την ευχαριστηθηκα με την ιδια να ριχνει κλεφτες ματιες για να δει τις αντιδρασεις μου.
Αφου ειμασταν ηδη ετοιμοι μου περναει το προφυλακτικο και ανεβαινει σε σταση Cowgirl ετοιμη για ροντεο οπου μετα απο μερικα λεπτα τελειωνει ο πρωτος γυρος.

Ακολουθησε ενα γρηγορο ντουζακι απο τον καθενα μας, λιγο social και ενα τσιγαρο (ηλεκτρονικό) εκ μερους της για να αρχισει ο δευτερος γυρος με την κοπελα να μου δινει το μουνακι της για γλυψιμο ενω αυτη περιποιουνταν το δικο μου οργανο. Αφου ξαναφτιαχτηκα βαλαμε προφυλακτικο και την τοποθετησα πρωτα στα τεσσερα και επειτα σε ιεραποστολικο για πληρη διείσδυση ενω τα φιλια εδινα και επαιρναν οσο εμπαινα ολο και πιο βαθια της όπου και κατεθεσα την δευτερη μου δοση.

Μειναμε ξαπλωμενοι για μερικα λεπτα και στη συνεχεια αφου καναμε ενα ντουζακι ολοκληρωσαμε μια ακρως επιτυχημενη συναντηση που με αφησε αρκετα ικανοποιημενο μιας και καταφερα οχι μονο να χυσω 2 φορες μεσα σε μια ώρα αλλά και με ατομο που δεν εχει τα χαρακτηριστικα που ψαχνω σε μια γυναικα και που δεν περιμενα πως θα μπορεσει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις μου.

Μπραβο Masha, σου βγαζω το καπελο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 27, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
171
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mixalis mixoy, THV, chris1955 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού