Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 7 10
Call-Girls
12836
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Αφού ο φίλος μου ο chaoserevos μετά το σεξ μαζί της και αφού έφυγε η Leyla αναφωνούσε για 15 λεπτά "Παναγία μου", είπα να δοκιμάσω μήπως και ξαναπιστέψω στη θρησκεία. Αν και ήρθε πολύ αργά, μετά τις 3:30, ήταν φρέσκια λες και ήμουν ο πρώτος της πελάτης απόψε. Χαμογελαστή και με πολλή ενέργεια.
Εμφάνιση: ό,τι βλέπετε περίπου και πολύ γλυκιά που στις φωτός δε φαίνεται.
Σεξ:
Πίπα νορμάλ, αδιάφορη, δεν τη θυμάμαι.
Στην πράξη δεν έλεγε όχι σε τίποτα. Δε χρησιμοποιεί ζελ για κανένα λόγο, αυτουγραίνεται, πολλά φιλιά στο στόμα με γλώσσα, αντοχή σε όλες τις στάσεις, κανένα παράπονο που αργούσα να τελειώσω, πάρα μα πάρα πολύ θερμή, σε καμία περίπτωση και ούτε για ένα δευτερόλεπτο δε σε αφήνει να σκεφτείς ότι είσαι με κοπέλα που δε σε θέλει ή που έχεις πληρώσει για να σε θέλει. Πάει το Girlfriend Experience σε άλλο επίπεδο.
Έγραψα ότι δε θα την ξαναέβλεπα γιατί αν και σίγουρα πέρασα σούπερ και δεν το μετάνιωσα, δεν μου προσέφερε εμένα προσωπικά το κάτι παραπάνω για δεύτερο γύρο. Ωστόσο Αν κάποιος το σκέφτεται, σίγουρα πρέπει να την δοκιμάσει μια φορά. Τέτοια θέρμη θα ζεστάνει και τους πιο κρυόκαρδους (κρυόκωλους).
Έχω βάλει στο μάτι άλλες 3-4 τώρα, να δούμε ποια θα είναι η επόμενη!
Εμφάνιση: ό,τι βλέπετε περίπου και πολύ γλυκιά που στις φωτός δε φαίνεται.
Σεξ:
Πίπα νορμάλ, αδιάφορη, δεν τη θυμάμαι.
Στην πράξη δεν έλεγε όχι σε τίποτα. Δε χρησιμοποιεί ζελ για κανένα λόγο, αυτουγραίνεται, πολλά φιλιά στο στόμα με γλώσσα, αντοχή σε όλες τις στάσεις, κανένα παράπονο που αργούσα να τελειώσω, πάρα μα πάρα πολύ θερμή, σε καμία περίπτωση και ούτε για ένα δευτερόλεπτο δε σε αφήνει να σκεφτείς ότι είσαι με κοπέλα που δε σε θέλει ή που έχεις πληρώσει για να σε θέλει. Πάει το Girlfriend Experience σε άλλο επίπεδο.
Έγραψα ότι δε θα την ξαναέβλεπα γιατί αν και σίγουρα πέρασα σούπερ και δεν το μετάνιωσα, δεν μου προσέφερε εμένα προσωπικά το κάτι παραπάνω για δεύτερο γύρο. Ωστόσο Αν κάποιος το σκέφτεται, σίγουρα πρέπει να την δοκιμάσει μια φορά. Τέτοια θέρμη θα ζεστάνει και τους πιο κρυόκαρδους (κρυόκωλους).
Έχω βάλει στο μάτι άλλες 3-4 τώρα, να δούμε ποια θα είναι η επόμενη!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 04, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς