Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 61 10
Call-Girls 161278
Γενική βαθμολογία

3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

2.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Όλα αυτά τα χρόνια, και ιδίως προ covid, έχω ασχοληθεί πολύ με το άθλημα. Έχω πάρει πολλές κοπέλες σε ξενοδοχεία, στο χώρο τους και στο χώρο μου. Καμία όμως δεν με έκανε να αισθανθώ τόσο άσχημα όσο η Rebecca. Αλλά ας αρχίσουμε από την αρχή. Ειλικρινά απορώ με τους συμπαίκτες. Τα γούστα είναι προσωπικά, συμφωνώ. Αλλά μόνον εγώ γέλασα με αυτό το πρόσωπο? Μόνο εγώ βρήκα την προσπάθειά της να καταστρέψει, κυριολεκτικά, ένα μάλλον όμορφο κάποτε πρόσωπο, γελοία? Ο ροφός μπροστά της είναι ένα όμορφο ψάρι.Ας είναι.... Γράφουν όλοι για τις απαιτήσεις της στην καθαριότητα. Μπράβο της λοιπόν. Κι εγώ ψηφίζω καθαριότητα και είμαι καθαρός. Δεν μου έχει παραπονεθεί ή υπονοήσει κάτι ποτέ και καμία. αλλά η περίφημη Rebecca με το που μπήκε στο χώρο μου που δεν είναι κατοικία, με ότι σημαίνει αυτό, όχι απλώς στράβωσε, αλλά άρχισε να τηλεφωνάει στο Γραφείο. Με πήραν τηλέφωνο, με ρώτησαν διάφορα που τα ήξεραν μια χαρά και της είπαν να κάτσει. Αλλά τα μούτρα της ήταν ανεπανάληπτα. Και το ξαναλέω, αστεία μούτρα. Φυσικά της είπα να φύγει. λάθη μπορεί πραγματικά να είναι κορμάρα, αλλά αυτή η ανεπανάληπτη ξινίλα σε συνδυασμό με το κατεστραμμένο της πρόσωπο δεν μου έκανε με τίποτα. Τα λάθη μου ? Πολλά. Πρώτον φαίνεται στις φωτογραφίες ο τραγέλαφος του προσώπου της. Δεύτερον όπου διαβάζεις για τρελές απαιτήσεις στην καθαριότητα μεταφράζεις σε υστερική και ξινή γκόμενα που έχει ψωνιστεί και νομίζει ότι είναι θεά. Τρίτον: της έδωσα ένα ολόκληρο κατοστάρικο για να φύγει και να μην αισθανθεί θιγμένη. Γιατί? Αγνωστον. Όσο για το Γραφείο που το έχω κυριολεκτικά χρυσώσει όλα αυτά τα χρόνια? Ούτε συγνώμη, ούτε ευχαριστώ ούτε τίποτα. Ούτε και καμία άλλη επικοινωνία . Έτσι για το ξεκάρφωμα. Επαγγελματίες? Εσείς κρίνετε... Κατά τα λοιπά σπανίως πλέον ψωνίζουμε. Αν είναι να μας σπάνε και τα νεύρα, ας κάτσουμε μέσα μόνοι μας καλύτερα... Ευχές για Υγεία σε όλους σας!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 28, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ανώτερος
64
Πόντοι:
8.565
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Θέμης88, TOMCRUISE, alpula και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

24 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2021
Τόσο δύσκολο είναι οι διάφοροι συναγωνιστές του bou.kom να καταλάβουνε ότι ο γράφων την κριτική,κάλεσε την κοπέλα στο γραφείο του ή σε κάποιο airbnb ??????
05 Φεβρουαρίου, 2021
@poustalekos κώλος και βυζιά είναι φυσικά στην κοπέλα, μόνο το πρόσωπο έχει πειράξει και εκεί περί ορέξεως. Εμένα μου αρέσει πολύ, σε άλλους έτσι κι έτσι σε άλλους καθόλου.
05 Φεβρουαρίου, 2021
Συμφωνώ με τον ivan.βυζι και καλός όταν πήρα εγω ήταν φυσικά και υπεροχα.μουρη οκ δεν με νοιάζει.πιπαρα επίσης. Βέβαια όλα υποκειμενικά ειναι αλλα μην είμαστε ακραίοι.κι εγω εχω γράψει κριτική σε σάπια συνάντηση με κοπέλα που κάποιος αποθεωνε. Αν πουμε ότι δεν υπάρχει δόλος τοτε περί ορέξεως...
06 Φεβρουαρίου, 2021
Αφού υπάρχει τόση μεγάλη διαφωνία για το ζήτημα, να καταθέσω και εγώ τον οβολό μου.
Βυζιά και κώλος αληθινοί. Απλά είναι τόσο τέλεια και τα βυζιά και ο κόλος που στις φωτογραφίες νομίζεις οτι μπορεί να είναι ψέμματα.
Γιαυτό πολλοι μπερδευονται. Είναι όμως αληθινά και φανταστικα.
Πρόσωπο είναι πολύ χειρότερο από τις φωτό, και πράγματι (για εμένα) είναι λίγο σαν alien.
Η δική μου εμπειρία ήταν πλήρης συμμετοχή της κοπέλας 100% και PSE. Ολες οι στάσεις (σε σημείο κουραστικό), με δική της πρωτοβουλία.
Είναι ψωνιο, είναι ντίβα, είναι bimbo, είναι πιθανότατα ανυπόφορη σαν προσωπικότητα, αλλά είναι και το απόλυτο bimbo εσκορτ που τα δίνει όλα.
07 Φεβρουαρίου, 2021
Εννοειται, και το είπα, οτι έκαν τεράστιο λάθος με το 100αρικο. Το εκανα γιατί εχω γραφείο και δεν θέλω γκρίνιες και κάθε είδους μπλεξίματα. Ανοησία μου. Κατά τα λοιπά, η συμπεριφορά της γκόμενας ήταν απαράδεκτη. Για το πρόσωπο δεν έχω δει κανέναν να το πει όμορφο. Αλλά περί ορέξεως.... Τελείωνω με κάτι που νομίζω οτι θα έπρεπε να μας ενώνει. Τα γραφεία πρέπει να μας σέβονται πολύ περισσοτερο. Ο πελατης εχει παντα δικιο. Αυτο ελειπε να τους ζηταμε και συγνωμη που περασαμε απαίσια εξ αιτίας τη συμπεριφορά των κοριτσιών τους.
22 Φεβρουαρίου, 2021
@andyj66

Κομμάντο δεν μου πέφτει λόγος, αλλά όπως διαβάζω την εμπειρία σου -συναγωνιστικα παντα- εκφέρω την άποψη ότι όλη σου η κακη βραδιά κ εν τέλει το παλτό που έφαγες εστιάζεται στο "στο χώρο μου που δεν είναι κατοικία, με ότι σημαίνει αυτό". Κ αυτή ήταν η πηγή του κακού.
Συναγωνιστικα πάλι, προτείνω το budget σου να το σπας σε κομμάτια, καλύπτοντας 1.ιδιωτικοτητα, 2.αυτοεκτιμηση, 3.τη γκόμενα, 4.απροβλεπτα (cum in mouth)
Επομένως πάρε πιο φθηνή γκόμενα και τη διαφορά δωστη για να κλείσεις ένα δωμάτιο της προκοπής που να ΕΙΝΑΙ κατοικια, κ να έχει κ ένα καθαρό ντους με ζεστό νερο. Δεν έχει νόημα να πληρώνεις ακριβά μια γκόμενα για να τη γαμας στο γκαράζ ξέρω γω, πίστεψέ με εμπειρίες αγοράζουμε που θα τις θυμόμαστε με νοσταλγία. Περιποιησου τον εαυτό σου σε αυτό το θέμα κ ενδεχομένως μια οποιαδήποτε άλλη γκόμενα που μοιάζει με ροφό ξαφνικά να αλλάξει όψη από τη libido κ να είναι το γαμησι της ζωής σου...
Πάντα φιλικά κ συναγωνιστικα, chaoserevos
24 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3