Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 14 10
Call-Girls 24656
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Θα ξεκινήσω την αναφορά μου για την συγκεκριμένη λέγοντας πως η κοπέλα,μάλλον η γυναίκα αυτή, είναι φτιαγμένη για να γαμιεται!!!
Σεξ σεξ και πολύ σεξ, δε ξέρω αν της λείπει η αν όντως το γουστάρει τρελά, η γκόμενα είναι άρρωστη για σεξ.

Ξεκινάω λοιπόν μετά από προτροπή του γραφείου για Μία η Τζούλια, στο χώρο τους όπως μου είπαν κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού.κλεινω Τζούλια λόγο στήθους και μελαχροινόυ.

Είχα ζητήσει μόνο ότι όταν φτάσω επειδή θα την έβλεπα στο χώρο της δε θα την ήθελα απλά με ένα νυχτικακι ή κάνα εσώρουχο αλλά θα γούσταρα να με περιμένει ντυμένη σαν να γυρίζαμε από έξοδο και να μπεναμε στη κρεβατοκάμαρα μας όπου θα άρχιζε το τέλος της νυχτερινής μας εξόδου..έτσι γούσταρα να τη φανταστώ και η εξυπηρετικοτατη τηλεφωνήτρια του γραφείου με ενημέρωσε πως είναι εφικτό και θα φροντησει να περάσω σούπερ.

Φτάνοντας στο χοτελ, κυριλέ χοτελ τελείως, ανέβηκα στον όροφο και χτύπημα στη πόρτα της.
Ανοίγει η πόρτα και η Τζούλια καθαρά εντός του ρόλου,μου λέει come in my love, time to fuck me to finish our night good...
ΝτυσιμοΠροσκύνημαΠροσκύνημα μπότα μέχρι το γόνατο, ένα κομπινεζον σέξυ μέσα από ένα μίνι φόρεμα και οι βυζάρες της να με κοιτάνε σε φάση ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΣΣΣΣ Ή ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ
Περιποιημένα άκρα,φοβερό μακιγιάζ,μαλλί λίγο πάνω από κωλο, ρογα ΤΟΥΜΠΑΝΟ, μουνακι προς τα μέσα.
Σώμα είναι πληθωρική ναι, επιδερμίδα μωρού παντού και αρωματισμένη φοβερά,δε σταμάτησα να τη φιλάω είτε στα χαμουρεματα είτε στο γαμησι μας.
Στο πρόγραμμα η γκόμενα ήταν άπιαστη, τελείως στο πετσί του ρόλου,σε φάση που μου πέταγε και COME FUCK YOUR WIFE BABY...και με είχε τρελάνει.
Φιλιά....στα φιλιά,ήταν η γκόμενα μου σίγουρα!πάθος και μόνο πάθος!

Αν και η συγκεκριμένη λοιπόν είναι για τσόντα στο πρόγραμμα της γιατί γουστάρει το σεξ πολύ αποτι κατάλαβα, είναι και πολύ όμως για αγαπουλες,
Μου έβγαλε ένα συνδιασμό τρελό και λόγο του σεναρίου που παίξαμε και σε αυτό ευχαριστώ και το γραφείο που είχε κανονίσει τη σωστή ενημέρωση στη κοπέλα και με περίμενε όπως γούσταρα ακριβώς.
Γαμηθηκαμε και εγκεφαλικά δηλαδή τελείως.

"Μόνο εσύ
τις δικές μου τις βραδιές θα ξυπνάς μ'ακατάλληλες σκηνές
Μόνο εσύ
στα ονειρά μου θα γυρνάς
Μόνο εσύ, που μ'αγαπάς!!!!"

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 26, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
69
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, THV, Metr69 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιανουαρίου, 2021
Φτιαγμένη για σεξ η συγκεκριμένη...είναι δύναμη και σε ντούο που την έχω πάρει.και βρωμοστομη .
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1