Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 2 10
Call-Girls 13798
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πρώτο ραντεβού και πρώτη κριτική για το 2021 ελπίζοντας για μια καλή και δυναμική αρχή. Καταρχάς θέλω να πω ότι δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αυτή η κοπέλα δεν έχει ακόμα κριτικές και θεωρώ ότι είναι κρίμα για αυτή κατά την προσωπική μου άποψη φυσικά. Οπότε αποφάσισα να γράψω την πρώτη της κριτική.
Ας πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή... Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020 η Μονικα γνωρίζοντας τα γούστα μου με πολύ σιγουριά μου πρότεινε να δω τη Βαλέρια η οποία αναμενόταν να έρθει την επόμενη μέρα αν θυμάμαι καλά. Όντως την επόμενη μέρα την είδα στη σελίδα του γραφείου των αγγέλων και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα πολύ με τις φωτογραφίες της σε σημείο να σκεφτώ ότι αυτό που βλέπω παραείναι καλό για να είναι αληθινό. Από τότε πέρασαν περίπου δυο βδομάδες, μπήκαμε στο νέο έτος τελείωσαν και οι γιορτές και παρατήρησα ότι ακόμα δεν είχε γραφτεί καμία κριτική για την κοπέλα οπότε λέω αν δε δοκιμάσω ο ίδιος δε θα μάθω. Πριν το πάρω απόφαση ζήτησα και τη γνώμη του Άγγελου ο οποίος μου είπε ότι έχει ακούσει καλά λόγια για την κοπέλα και ότι προτείνεται. Τελικά μίλησα με τη Νικόλ για να κλείσουμε το ραντεβού η οποία επίσης μου είπε και μια λεπτομέρεια ότι πρόσφατα έφτιαξε το στήθος της και ότι φαίνεται φυσικότατο.
Κλείσαμε λοιπόν το ραντεβού, η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο, η κοπέλα ήρθε στην ώρα της, μόλις άνοιξα την πόρτα και την είδα είπα ΟΥΑΟΥ!!!, όχι μόνο δεν ήταν υπερβολή οι φωτογραφίες της αλλά από κοντά μου φάνηκε ακόμα πιο όμορφη και χωρίς να την έχω δει γυμνή ακόμα. Ρωσίδα με Φυσικότατο όμορφο λαμπερό πρόσωπο με ωραία φυσικά χείλη (χωρίς πλαστικά φουσκώματα), όμορφα ανοιχτόχρωμα πρασινογκρί μάτια και πολύ μακριά ξανθά μαλλιά. Να σημειώσω επίσης ότι ήταν πολύ όμορφα ντυμένη και περιποιημένη πράγμα που θεωρώ σημαντικό. Συστηθήκαμε και μπήκε στο μπάνιο για φρεσκάρισμα. Μόλις βγήκε άρχισε να βγάζει τα ρούχα της και από μέσα φορούσε εξίσου εντυπωσιακά εσώρουχα μαύρα Victoria Secret με κάτι σαν λαμπερά στρας στο πλαι. Η θέα του μπούστου της αλλά και η πίσω όψη ήταν μαγικά είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα και φυσικά όταν αφαίρεσε από πάνω της και τα εσώρουχα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή και μπορώ να πω ότι είναι πραγματικά το τούμπανο που φαίνεται στις φωτογραφίες, πραγματικά κορμάρα με φοβερές αναλογίες και ίσως να έχει τα πιο τέλεια βυζιά που έχω δει, μεγάλα και στητά και αν και φτιαγμένα στην αφή τους ήταν πολύ μαλακά σαν φυσικά, ήταν καταπληκτικά!!! Έχει ένα τατουάζ στον δεξί της ώμο ένα λουλούδι και κάτι κινέζικα στην πλάτη. Στα του αγώνα η Βαλέρια είναι πολύ δοτική αλλά και δεκτική σε όλα, δίνει και δέχεται φιλιά με πάθος, της αρέσουν οι αισθησιακές GFE καταστάσεις αλλά αντέχει και σε περισσότερη ένταση, πίπα καλή και βαθιά με παίξιμο με τα δίδυμα, και φυσικά ισπανικό με τις υπέροχες βυζάρες της. Της αρέσει γενικά να περιποιείται και να ευχαριστεί τον παρτενέρ της, δε λέει όχι σε τίποτα αλλά παίρνει και πρωτοβουλίες από μόνη της και αυτό είναι που την κάνει ακόμα καλύτερη. Κάναμε εναλλαγές πολλών στασέων και έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Πραγματικά δεν ήθελα να τελειώσει ο χρόνος μου μαζί της. Στο τέλος μου πρότεινε να μου κάνει και μασάζ αλλά αρκέστηκα στο να χαλαρώσουμε λίγο, ίσως την επόμενη φορά να το δοκιμάσω και αυτό. Το μόνο κακό ίσως για κάποιους είναι ότι δε μιλάει καλά αγγλικά όμως παρόλα αυτά μαζί μου ήταν πολύ κοινωνική και αληθινή, είχαμε τρομερή χημεία και βρήκαμε τον τρόπο να επικοινωνήσουμε χωρίς πρόβλημα Ματάκι Το συμπέρασμα μου είναι ότι η χρονιά ξεκίνησε θετικά και εκ του αποτελέσματος μάλλον θα έπρεπε να είχα πραγματοποιήσει αυτή τη συναντήσει νωρίτερα μιας και η κοπέλα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα δυο βδομάδες και θα μείνει μάλλον για ακόμα μια. Το σίγουρο είναι ότι θα επιχειρήσω να τη συναντήσω ξανά ίσως και για περισσότερη ώρα καθώς δεν τη χόρτασα αρκετά. Έρωτας Ευχαριστώ πολύ το γραφείο, τη Μόνικα που μου την πρότεινε εξαρχής αλλά και τον Άγγελο και τη Νικόλ που επέμειναν να τη συναντήσω.
Αυτά είχα να πω για την πανέμορφη και κορμάρα Βαλέρια, ελπίζω η Κριτική μου να βοηθήσει όλους τους ενδιαφερόμενους αλλά και την ίδια την κοπέλα. Εύχομαι για τη νέα χρόνια να είμαστε όλοι καλά και να γαμάμε καλύτερα!!!

Валерия Спасибо за чудесный полдень вместе! Один час прошел менее чем за минуту. Я думаю о тебе и хочу скоро увидеть тебя снова Έρωτας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 14, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
31 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
384
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dirty69, THV, rdeliaris και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού