Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 7 10
Call-Girls
20985
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το κορίτσι εμενα από τις φωτογραφίες και μόνο μου αρεσε πολύ. Τηλέφωνο στο κορίτσι- ειδωλο Νικολ και κατόπιν έγκρισης έκανα την επίσκεψη μου.Η κοπέλα φίλτατοι από κοντά κατ'εμε είναι πιο όμορφη.Υποδοχη παρα πολύ καλή με τις ζαρτιέρες της και τα ψηλοτάκουνα έδειχνε 2μ. γυναίκα. Πολυ όμορφες γωνίες στο πρόσωπο (εντυπωσιαστικα) χειλάκια πειραγμένα λίγο όμως ,κορμί νεανικό λευκό (παρα πολύ) αλλά όμορφο και απαλό στην αφη με λυγεροκορμη κορμοστασιά απίστευτη και ας μην γυμνάζεται. Λόγω ηλικίας (πρέπει να είναι όσο λέει ) το κορμάκι είναι θεικο, ιδανικο για αγαπούληδες και πιπινοφαγους. Η Μοσχα έβγαλε καλο πράμα ,με καλά αγγλικά στην ομιλια. Ένα τατουάζ στο δεξί ωμο αδιάφορο και βυζια πειραγμένα από δόκτορα επιστημονα. Αν δεν σας το πει κάποιος δεν παίζει να το καταλάβει κανείς, εγώ διάβασα κριτική φίλτατου και το παίζω έξυπνος.Στον αγώνα ομως τα χαλάει.Φιλια δεν παίζουν, να το ξέρετε, διάθεση αδιάφορη- όχι κακή - απλά υπακούει και δουλεύει ,πιπα με χεράκι αρκετό μετα από αντισηπτικό (οκ για εμενα) και δακτυλο λιγουλάκι.Σκαπιλακια και δυνατό χούφτωμα στο ωραίο κωλαράκι δεν επιτρέπεται και το jel πάει σύννεφο. Το μασαζ το κατέχει, την έναρξη 2ου γύρου την κατέχει, δεν κλέβει ώρα αλλά με τόσο jel και χωρίς να το "ζει" καθόλου, εγώ δεν θα την ξαναδώ. Gfe & πιπονοφαγοι ορμάτε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες