Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 10 10
Call-Girls 25838
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πάμε στα ωραία. Είναι χτες βράδυ και έχω κλείσει για δυο μέρες ένα φοβερό airbnb με τζακούζι στο κέντρο της Αθήνας. Είχα γνωρίσει από τιντερ μια Κολομβιανή φωτιά. Μουναρα. 11/10 εμφάνιση. Την είχα γαμησει Κυριακή και κανονίσαμε Τριτη Τετάρτη Airbnb. Παίζει να είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω γαμησει. Παίρνω λοιπόν 2 ώρες πριν φτάσουμε ένα cialis των 20 mg και τι το ήθελα... σεληνιάστηκα. Με το που φτάνουμε στο σπίτι ήπιαμε λίγο κρασί και μετά κρεβάτι. Πίπες, στα τέσσερα, όρθια πίσωκολλητά, στα πλαγιά, αυτή από πάνω. Την πήδαγα πάνω από μια ώρα και μάτωσε. Κυριολεκτικά. Ήταν πάρα πολύ στενή. Σχεδόν έκλαιγε. Εμενα δε μου έπεφτε με τίποτα. 2 ώρες μετά να θέλω πάλι και να με παρακαλάει “baby no πονάει”.

Τέλος πάντων ξανά μέσα εγώ και κλάμα το μωρό μετά από λίγο. Σταματάω της λέω να το αφήσουμε και να πάει σπίτι της γιατί εγώ δε θα ηρεμήσω δυο μέρες. Με αγκαλιάζει φεύγει.

Μιλάω με Angie στο τηλ. Ζητάω Alisia γιατί από τις διαθέσιμες ήταν η μόνη που μου άρεσε και στις κριτικές ενώ δεν ήταν καλές οι 2 από τις 3, τουλάχιστον όλοι παραδέχονταν την πίπα της και λέω στη χειρότερη θα μου παίρνει πίπα μια ώρα και θα την χύνω.

Έρχεται ορεξάτη. Χαμόγελο. Πρόσωπο girl next door τίποτα σπουδαίο, αλλά χαμογελαστό και σίγουρα όχι άσχημη. Κωλαρα / ποδάρες - ρωσικής καταγωγής κανονικά. Κάνει μπάνιο. Μου έρχεται.

Είχε πιει αλκοόλ και την είχε επηρεάσει θετικά. Ορμάει με λύσσα στον πουτσο μου. Πίπα φοβερή αλλά κι εγώ ήμουν τόσο καυλωμενος. Φοβερή πίπα πάντως. Με λύσσα και ακούραστη. Αφού πέρασε ένα δεκάλεπτο έτσι της λέω προφυλακτικό. Μου το φοράει. Εγώ από πάνω πρώτα. Γλωσσόφιλα αμέσως αλλά είχε πιει αρκετό αλκοόλ και μετά τα απέφυγα. Βυζι πολύ μικρό αλλά στη θέση του. Την γυρνάω στα τέσσερα Κατσικογάμης και εκεί έγινε πόλεμος.

Ξύλο στα κωλομερια και όσο πιο δυνατά την πήδαγα έλεγα τώρα θα μου πει να σταματήσω αλλά τελικά εγώ ξέμεινα από αναπνοές!

Βγάζω προφυλακτικό ξεκινάει πίπα πάλι. 6-7 λεπτά μετά της λέω να μου φορέσει πάλι προφυλακτικό και την πέθανα στα τέσσερα και στα πλάγια μόνο για μέγιστη διείσδυση. Πάλι φουλ ξύλο και πάλι αδιαμαρτύρητα το έτρωγε. Ο κουτσός μου χόρτασε και τελείωσα στο σώμα της ενώ μου έγλειφε τα αρχιδια. 8 λεπτά πριν τελειώσει η ώρα μας μόλις.

Παιδιά οκ ήταν πιωμένη. Οκ θα επηρέασε την διάθεση και αυτό σίγουρα. Ήμουν και εγώ τόσο καυλωμενος που λένε ο νηστικός όλα τα τρώει αλλά έδειξε σίγουρα αντοχή και φιλότιμο σε συνδυασμό με την κωλάρα της!

Θα την συναντούσα πάλι;... μάλλον όχι επειδή θέλω ποικιλία. Ωστόσο αν γύρναγε ο χρόνος πίσω πάλι στο χτες, Αλισια θα επαιρνα! Ο πούτσος μου μπόρεσε να κοιμηθεί ευχαριστημένος και χορτασμένος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 05, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chaoserevos, TOMCRUISE, alpula και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιανουαρίου, 2021
Αν και την ακυρωσα,ισως εκανα λάθος αφου φαινεται να κανει καλό σερβις.Βασικά πήγα incall πριν καιρό,εκεινη την ωρα ανεβαινε και αυτη με τις σκάλες και συναντηθηκαμε εξω απο τ δωμάτιο.Λέω απο μέσα μου "ελεος τι ειναι αυτο,ψιλοκαθαρίστρια εμοιαζε".Εν τω μεταξυ επειδη το γραφειο την διέκοψε απο καφέη ή φαγητο καθως ανεβαινε στο δωμάτιο έβριζε στα ρωσικα.Προφασίστηκα δουλειά και εφυγα.Δεν μου έκατσε το σκηνικό.
08 Ιανουαρίου, 2021
@nakosGn φίλε θα τύχει να βλέπω κάποια να κάνει καλό κρεβάτι σε άλλον και μέτριο σε εμένα ή και το ανάποδο. Αν δεν είχα δει αρνητική κριτική από άλλους θα σου έλεγα πάρτην οπωσδήποτε. Η αλήθεια είναι όμως ότι αντικειμενικά πέρασα σούπερ μαζί της και μου έδωσε 11/10 στο σεξ. Ήταν μηχανή η γυναίκα, respect.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2