Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η κριτική γράφεται καθαρά για λόγους συναισθηματικούς Ασάλιωτα και μήπως παρακινήσουμε και το γραφείο να την ξαναφέρει!! Η Έλενα σου φτιάχνει την διάθεση με το που βγαίνει απο το ασανσερ, είναι η κοπέλα που συναντάς έξω απο μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά για δημόσιες σχέσεις. Μπαίνεις στο μαγαζί να πιείς το ποτό σου που είναι γεμάτο μουνιά, και σκέφτεσαι ιστορίες, όλο το βράδυ, πως να ξεκωλιάσεις το κορίτσι της πόρτας!!

Θετική ενέργεια στο μέγιστο, ήρθα εδω για εσένα απο το πρώτο δευτερόλεπτο, σου αφήνει πολλές υποσχέσεις με το χαμόγελο της, τα φιλιά της, το χάδι της... Το πρόσωπο της για εμένα πολυ ερευτεύσιμο, αντικειμενικά δεν είναι προσωπάρα, σε κερδίζουν τα μάτια της, το χαμόγελο της που με την καθαρή στοματική υγιεινή που έχει δεν χορταίνεις να το βλέπεις και φυσικά στην ομιλία της. Λίγο ψευδήζει λίγο δεν μπορεί να πει καθαρά το Χ ... αλλά τα λέει τοσο χαριτωμένα με τέτοιο χαμόγελο που δεν χορταίνεις να την ακούς να μιλάει και να χαιδεύται... Οι δυο φωτογραφίες της που είναι στην πολυθρόνα και μια που είναι γυρισμένη στα τέσσερα είναι 100% η Έλενα που θα δεις στο κρεβάτι σου. Το βυζόμπαλο στητό, σφιχτό, όμορφο!! Για τους λάτρεις έχει υπέροχα άκρα, δάχτυλα χεριών πανέμορφα και το περίεργο είναι οτι για το ύψος της έχει τρομερά πατουσάκια... απίστευτα καλοσχηματισμένα!! Το κορίτσι ήταν πεντακάθαρο όσες φορές την επέλεξα και ωραία αίσθηση στο μουνάκι της και στη γευσή και στο γαμήσι!!

Χάνεσαι, χάνεις την αίσθηση... βέβαια βοηθάει αν έχεις φτιάξει και εσυ την ατμόσφαιρα απο πριν, αλλά η Έλενα το πουλούσε πολυ καλά αυτο που έκανε!! Σε κοίταζε στα μάτια όλη την ώρα, σε φρόντιζε, σε έκανε να αισθάνεσαι μοναδικός και την ευχαριστώ πολύ... Πληθωρικιά στα φιλιά της, στις αγκαλίες της σε όλα...

Πληθωρικιά και στο γαμήσι, σε όλα μέσα, δεν μου είπε σε τίποτα όχι, δεν αρνήθηκε τίποτα, δεν δυσανασχέτησε σε τίποτα, σαν να έχεις καύλες με την κοπέλα σου που σου ζητάει να την ξεφτυλίσεις... Η Έλενα κοινώς είναι για ξεκώλιασμα και πολυ ξεφτύλισμα, γιατι το σηκώνει και το γουστάρει!! Όχι απο κώλο δεν την πήρα ( δεν είναι στο πρόγραμα ), αλλά η κοπέλα είναι για πολύ ξεφτύλισμα, πούτσο και ξύλο!!

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες για αυτό το κορίτσι αλλά τουλάχιστον το ευχαριστηθήκα απόλυτα και αν δεν είχα και τα κολλήματα μου με τον κορωνοϊό σίγουρα θα την ξανα έπερνα 2-3 φορές μέσα στον Οκτώβρη!! Το γραφείο καλο θα είναι να την ξαναφέρει, μας λείπουν οι αγκαλίτσες της Ασάλιωτα

Υ.Γ.1. Σίγουρα τα €190 την ώρα είναι πάρα πολλά, για αυτό και το 4 στην σχέση απόδοσης/ τιμής, σίγουρα απο την άλλη προσπαθούσε να τιμήσει και το τελευταίο ευρώ, αλλά και ο βασικός μισθός στο 3ωρο είναι και αυτός ένα θέμα!!

Υ.Γ.2. Ελπίζω να την ξαναδώ στο γραφείο, γιατι έχουμε αφήσει και κάτι εκκρεμότητες...

Υ.Γ.3. Ή έστω να βρω το τηλέφωνο της σε π.μ. Έρωτας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 17, 2020
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
570€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 petroshagler777, asdor, Annapurna και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού