Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 5 10
Call-Girls
22052
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Είπα το 21 να μπω και σε καμιά διάσημη για να πάει καλά ο χρόνος και μετά από χαζεμα ποιες διάσημες δουλεύουν, λίγο χαζεμα επίσης στις τσοντουλες, λίγο που είχε εδώ ένα σωρό κριτικές, επικοινώνησα με Αγγέλους και το κορίτσι στη πόρτα μου!
Άξιο προσοχής εξαρχής είναι ότι είναι τελείως στη πένα η κυρία αυτή,προσεγμένη παντού,και όταν της το είπα μου λέει η σωστή πορνοστάρ έτσι είναι.Αρα συνηδιτοποιημενη επαγγελματίας είπα μέσα μου,και έτσι κινήθηκε και όλη η συνάντηση μας.
Άκρως αποδοτική,και σίγουρα θέλει να σε διασκέδασει και να τιμήσει τα λεφτά της,εγώ δεν είδα ίχνος ντίβας και λίγο που τα είπαμε είναι και καλό παιδί.
Στα ενδότερα τώρα.
Αφού πέταξε τα ρούχα της στο σαλόνι, αποκαλύφθηκε.
Βυζαρες φυσικες τελειως και καλοστεκουμενες πολύ, τατουαζαρες και ΚΩΛΑΡΑ. για σκαμπιλια.
Επιδερμίδα απαλή και ατριχη παντού γουστάρει τα γλυψιματα και μύριζε υπέροχα παντού.
Έχει εμμονή με τον πούτσο και όπως μου είπε αν είναι περιποιημένος δε μπορεί να τον αφήσει απτό στόμα της.
πιπα οχι βαθια,μου έχουν πάρει βαθύτερες, αλλα πολυ παιχνιδι με τη γλωσσα, τη περιστρεφει γυρω απτο πουτσοκεφαλο με μαεστρια.
κυριως ρουφηγματα στο πουτσοκεφαλο.
Τη γάμησα πολύ στα τέσσερα και βαθιά χωρίς διαμαρτυρία με τα μαλλιά της να πέφτουν και να φτάνουν ως το κωλο της που όπως τον έστηνε αν τον έδινε κιόλας θα είχε μαζέψει πολύ χαρτί.
Χύσιμο μόνο στις βυζάρες της που τα αλοιψε με ιδιαίτερη προσοχή και χαρά.
Ραντεβού πετυχημένο για πορνοστάρ, δεν είχε στη διάθεσή της τίποτα περίεργα της φάσης εγώ είμαι και άλλη καμία, και στο γαμησι σηκώνει γκάζι.
Άξιο προσοχής εξαρχής είναι ότι είναι τελείως στη πένα η κυρία αυτή,προσεγμένη παντού,και όταν της το είπα μου λέει η σωστή πορνοστάρ έτσι είναι.Αρα συνηδιτοποιημενη επαγγελματίας είπα μέσα μου,και έτσι κινήθηκε και όλη η συνάντηση μας.
Άκρως αποδοτική,και σίγουρα θέλει να σε διασκέδασει και να τιμήσει τα λεφτά της,εγώ δεν είδα ίχνος ντίβας και λίγο που τα είπαμε είναι και καλό παιδί.
Στα ενδότερα τώρα.
Αφού πέταξε τα ρούχα της στο σαλόνι, αποκαλύφθηκε.
Βυζαρες φυσικες τελειως και καλοστεκουμενες πολύ, τατουαζαρες και ΚΩΛΑΡΑ. για σκαμπιλια.
Επιδερμίδα απαλή και ατριχη παντού γουστάρει τα γλυψιματα και μύριζε υπέροχα παντού.
Έχει εμμονή με τον πούτσο και όπως μου είπε αν είναι περιποιημένος δε μπορεί να τον αφήσει απτό στόμα της.
πιπα οχι βαθια,μου έχουν πάρει βαθύτερες, αλλα πολυ παιχνιδι με τη γλωσσα, τη περιστρεφει γυρω απτο πουτσοκεφαλο με μαεστρια.
κυριως ρουφηγματα στο πουτσοκεφαλο.
Τη γάμησα πολύ στα τέσσερα και βαθιά χωρίς διαμαρτυρία με τα μαλλιά της να πέφτουν και να φτάνουν ως το κωλο της που όπως τον έστηνε αν τον έδινε κιόλας θα είχε μαζέψει πολύ χαρτί.
Χύσιμο μόνο στις βυζάρες της που τα αλοιψε με ιδιαίτερη προσοχή και χαρά.
Ραντεβού πετυχημένο για πορνοστάρ, δεν είχε στη διάθεσή της τίποτα περίεργα της φάσης εγώ είμαι και άλλη καμία, και στο γαμησι σηκώνει γκάζι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 05, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Επειδή γύρισε 2 βιντεάκια για ψίχουλα έγινε και poronostar?
πορνοσταρ απο τα Lidl.
θυμησου καποτε που πρωτοβγηκε εδω και μετα απο λιγο καιρο γαμιοταν μεχρι και στο σπιτι της με γνωστους πελατες για 80 €.