Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 9 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Υποδοχή πριν λίγες ώρες του νέου έτους και μετά από την αλλαγή την επομένη θέλησα να υποδεχτώ και εγώ κάπως ιδιάιτερα τη νέα χρονιά όπως της αρμόζει. Σεξουαλικά και με υψηλές εντάσεις. Επιλογή από το Μάγο, η Τζοάνα μιας και με μαγνήτισαν τα ωραία, συμμετρικά φυσικά στηθη της. Κλείσιμο ραντεβού για το απόγευμα και ήρθε στην προκαθορισμένη ώρα, όπως άλλωστε συμβαίνει στην πλειονότητα των ραντεβού με τα κορίτσια του Μάγου. Η Τζοάνα λοιπόν , ήρθε στην ώρα της, φορώντας μασκούλα και το πρώτο που έκανε ήταν να με θερμομετρήσει όπως και η ίδια τον εαυτό της. Από κοντά είχα την ευκαιρία να την παρατηρήσω καλύτερα και όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο μου άρεσε. Μακρύ μαύρο μαλλί, ωραίο προσωπάκι, με ελαφρά, πολύ ελφρά όμως, ασιατικά χαρακτηριστικά, μιας και είναι από περιοχή της πρώην ΕΣΣΔ κοντά στα κορεατικά παράλια, γλυκιά φώνη, φυσικά το στήθος της από κοντά μούρλια. Ελαφρά τσουπωτή, χωρίς κάτι το αντιαισθητικό αφού δένει όμορφα στο σύνολο, ωραίος κώλος σφιχτός. Αφού έσπασε εύκολα ο πάγος,πίνοντας κρασάκι και λέγοντας τα νέα μας, κατευθυνθήκαμε για φρεσκάρισμα και στα καπάκια πέσαμε στο κρεβάτι.
Μου μόστραρε σε πρώτο πλάνο τα στήθη της και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να ασχοληθώ για ώρα μαζί τους. Ωραίες ρώγες, ανταποκρίσισμες, άψογα στην αφή και ωραίες αντιδράσεις από μέρους της. Με ξάπλωσε πίσω και πήρε πρωτοβουλία ξεκινώντας τη στοματική της περιποίηση. Πολύ αργό και αισθησιακό στοματικό, με σάλιο, με ματιές, άψογη περιποίηση και στην "οικογένεια", ρουφώντας με μαεστρία τα μπαλάκια εναλλάξ. Σούπερ αίσθηση. Ανταπόδωση εκ μέρους μου, πέφτωντας στο πεντάκαθαρο μουνάκι της και ασχολούμενος με την ωραία κλειτορίδα της. Σωστή ανταπόκριση και συμμετοχή χωρίς υπερβολές.
Πέρασμα προφυλακτικού και ξεκίνημα με δική της πρωτοβουλία σε reverse cowgirl, να κουνιέται πολύ ωραία, να τρίβεται πάνω μου και να δείχνει ότι γουστάρει και εγώ να έχω πλήρη εικόνα της διείσδυσης και να ε΄χω στα χέρια μου το κωλαράκι της. Αλλαγή στα 4, με σούπερ στήσιμο, που με επέτρεπε πλήρη διείσδυση, έφαγε και κάποια σκαμπιλάκια,χωρίς υπερβολές όμως. Η αίσθηση πολύ καλή, είναι σφιχτή και υγρή. Αλλαγή σε ιεραποστολικό και ανέβασμα ρυθμού, με πολλά φιλιά ενδιάμεσα, πιασίματα και ωραίες κουβέντες με πάθος. Μεταφορά μας στον διπλανό καναπές όπου συνέχισε την ιππασία με βαθιά διείσδυση και εγώ να γουστάρω με τρέλλα το πιτσιρίκι. Για τελείωμα φυσικά την άφησα να με χαλαρώσει όπως ξέρει και γουστάρει ΄από ότι φαίνεται με το πολύ καλό της στοματικό, με διάρκεια και ένταση και αλλαγές στο ρυθμό και με στυλ παιχνιδιάρικο τα πήρε όλα στοματάκι χαμογελώντας....
Μου άφησε μια γλυκιά γεύση η συνάντηση με τη Τζοάνα για πρώτη φορά, είναι ένα πολύ γλυκό και όμορφο κορίτσι, επικοινωνιακή, άνετη, έχει το μεγάλο της ατού, το στήθος, το χρησιμοποιεί άψογα αλλά και μετά στο κυρίως μενού, σερβίρει άψογα όλα της τα πιάτα και αφήνει τον πελάτη χορτάτο και ευχαριστημένο. Δουλεύει με τους ρυθμούς της, έχει τη δική της θεώρηση για το επάγγελμα και νομίζω ότι δύσκολα δεν θα περάσει κάποιος καλά αν την επιλέξει...

Αυτά από εμένα....Καλή χρονιά με υγεία και πάντα τα καλύτερα για τον καθένα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 02, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή