Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 15 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το Yourangels. Το Σάββατο που μας πέρασε όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν περίεργα. Ζητάω την Μισέλ λοιπόν έχοντας διαβάσει πολύ καλές κριτικές και η Άντζη που με ξέρει μου λέει θα με ικανοποιήσει.

Συνήθως τους μιλάνε για μένα πριν τα ραντεβού - ότι είμαι πάντα καθαρός ευγενικός και κύριος, οπότε έρχονται θετικά προϊδεασμένες. Αυτή τη φορά όμως τους ξέφυγα.

Μπαίνει μέσα, με ρωτάει για ποιο λόγο ζητησα να έρθει 00:30 και όχι νωρίτερα. Της λέω τέτοιες ώρες θέλω να κάνω σεξ. Σχεδόν μου ζήτησε το λόγο αλλά το προσπερνάω, το ρώτησε χωρίς υφάκι και με χαμόγελο. Κάθεται ζητάει κρασί βάζω να πιούμε. Μετά ζητάει χρήματα. Σοκ εγώ. Τα φέρνω και με βλέπει σπασμένο, ρωτάει τι έγινε. Της λέω δυο χρόνια τώρα είμαι τακτικός στο πρακτορείο, με εμπιστεύεται, δεν καταλαβαίνω γιατί να ζητήσεις τα χρήματα εξαρχής, είναι mood breaker.

Μου εξηγεί μετά ότι πριν κάτι μέρες ένας μεθυσμένος που δεν του τα ζήτησε δεν της τα έδινε και τα έβαλε απο την τσέπη της. Στα παπάρια μου, σκέφτηκα. "And what does this have to do with me?" της λέω. Μίλαγε ευγενέστατα πάντως και μου εξηγούσε, εγώ είχα ξενερώσει και ήμουν ντεμί να την διώξω. Της ρίχνω την ευθύνη λοιπόν και πολύ ευγενικά της λέω αν κάτι την χάλασε θα της δώσω τα χρήματα για το ταξί και ας φύγει, μου λεει εσυ αποφασιζεις εσυ πληρωνεις της λεω δεν ειναι ετσι ανθρωπος εισαι δε θα κατσεις αν εχεις σπαστεί, εγώ είμαι στη μέση. Θέλει να μείνει, λέει.

Ξεκινάει την πάρλα, μου έφαγε 20 λεπτά μιλώντας για οτιδήποτε (πάντως ομολογουμένως δεν είναι καθόλου βαρετή, αν ήταν σε ραντεβού θα καθυστερούσα το σεξ συζητώντας, ευχάριστη) ωσπου της λεω να παμε μέσα. Αμέσως ανταποκρίθηκε. Μπαίνει στο μπάνιο, σε 5-6 λεπτά είχε βγει. Λέω έχουν μείνει 35 λεπτά, θα τα δώσω όλα. Την βλέπω γυμνή και ήταν τόσο απίστευτα σέξι. Προσωπο καλύτερο από τις φωτογραφίες, κωλάρα, πόδια υπέροχα. Ανεβαίνει στο κρεβάτι μόνο με τις γόβες και ξεκινά συμπαθητική πίπα. Κάγκελο εγώ. Το σέξινες της κοπέλας ήταν εξωπραγματικό. Κούκλα, πανέμορφη, σέξι και τσόντα μαζί.

Βάζει λιπαντικό στην αρχή αλλά όχι ένα τόνο. Μπαίνω και μετά στο σεξ τα πάντα όλα. Ιεραποστολικό, στα τέσσερα, στα πλάγια, αυτή από πάνω, ξύλο στο κωλαράκι της που είναι υπέροχο, στάσεις που την πονούσα και έκανε υπομονή σε όλα, χουφτώματα, τα πόδια στους ώμους... 35 λεπτά πόνος!! Κάποια στιγμή που στέγνωσε και δε διαμαρτυρόταν την γλείφω και συνεχίζω.... τα πήρε στο στόμα όλα, το έξτρα δεν το ζήτησε.

Εντέλει το σεξ ήταν πραγματικά κορυφαίο. Η εμφάνιση σούπερ. Αλλά η αρχή μου το χάλασε σαν εμπειρία και δεν ήταν εντελώς δικό της φταίξιμο αρχικά. Και μετά το σεξ εκατσε στο κρεβάτι, πολύ καλό σόσιαλ, γελάσαμε αρκετά αλλά βρε κοπέλα μου το ξέρω ότι δε σου αρέσει η δουλειά που κάνεις, το ξέρω ότι ένιωσες άνετα στο τέλος μαζί μου και γελούσαμε αλλά το να μου πεις "I hate this fucking job and I wish I can stop as soon as possible" μόλις εχουμε κανει σεξ ειναι σαν να μου λες στα μούτρα "ουφ τέλειωσε και η αγγαρεία μαζί σου". Άσε με να ζήσω το γαμημένο το παραμύθι μου....

Απλά πιστεύω ότι αν και για μένα η Μισέλ σίγουρα άξιζε και θα θυμάμαι για πολύ καιρό την κορμάρα της το προσωπάκι της και τις σέξι γόβες της, κάποιος χωρίς εμπειρία ή πιο άτυχος από εμένα, μπορεί να μην το διαχειριζόταν όπως θα έπρεπε και να περνούσε άσχημα, όπως ο κύριος στην προηγούμενη κριτική.

Αυτά από εμένα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 26, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, alpula, mancunian1986 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Δεκεμβρίου, 2020
Εγώ πάντως από το γραφείο μόνο άσχημες εμπειρίες είχα. Ή φουλ του photoshop ή ξεπέτες/ύφάκι ή και τα δύο. Μπορεί να έτυχε αλλά είναι πάνω απο 3-4 φορές οπότε δύσκολο ηνα πρόκειται για σύμπτωση.
review reaction 1 Limperatore XXI
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1