Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Call-Girls 179965
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συνάντηση με την Μυρτω πριν λίγες ημέρες σε γνωστό hotel εύκολη συννενόηση με το γραφείο και η κοπέλα στην ώρα της.Στα του αγώνα πολύ δυνατή και πολλές ορέξεις έκανε ένα γρήγορο ντουζακι και γρήγορα βγήκε με μαύρα εσώρουχα και γόβες με σήκωσε όρθιο και αρχίσει να με γλύφει σε όλο το σώμα ξεκίνησε μια απλή πίπα έπειτα την πέταξα στο κρεβάτι και άρχισα να την γλυφω στο λαιμό και στην πλάτη τρελενεται και καυλωνει απίστευτα μετά από λίγο άρχισε να με πιπωνει ξανά αργά και βασανίστηκα με περιποίηση της γύρω περιοχής και γλύψιμο κωλοτριπιδας ανέβηκε πάνω μου και έπειτα από πέντε λεπτά ήρθε το τέλος μέσα στη καποτα.ντουζακι γρήγορο και από τους δυο λίγη κουβέντα και Βούρ έβαλε ξανά στο στόμα της την πουτσα μου με μεγάλη περιποίηση παντού μου το καυλωσε για τα καλά περασμα καποτα και στα τέσσερα δυνατό σφυροκόπημα για κανενα δεκάλεπτο το οποίο το άντεχε και γούσταρε ξανάνεβηκε πάνω μου και χοροπήδαγε σαν την τρελή και έπαιζε με την μουναρα της και τελευταία στάση στα όρθια ανεβάζοντας τον ένα της πόδι σε ένα έπιπλο και να την καρφώνω δυνατά ως που έχυσε και αυτή βγάζω και εγώ την καποτα και την χύνω στον κωλο της.πολύ καλή για την ηλικία της επίσης αν έδινε και κωλο θα ήταν τοπ για μένα.καλά να περνάτε συνάδελφοι

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 20, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, chris1955, djantonis666 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2020
20 Δεκεμβρίου 2022;;!! Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο Πρόσεχε φίλε!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1