Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 7 10
Call-Girls 16791
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στην Τάμυ με τράβηξαν τα οπίσθια και το φυσικό της στήθος, καθώς και μία καύλα που βγάζουν τα μάτια της με την απλότητα και τη φυσικότητα της εμφάνισής της. Γενικά με τσίτωσε και η περιγραφή του KOST - για μένα απλά ο άνθρωπος εκφράζεται υπερβολικά, δεν πιστεύω ότι λέει ψέμματα, έχει ενθουσιασμό γενικά στη ζωή του και έτσι εκφράζεται και όταν έχω πάρει απόφαση για έσκορτ με δική του κριτική συνήθως μου βγάινει σε καλό αλλά παιδιά το θέμα είναι να αλληλοβοηθιόμαστε και όχι να κράζουμε εκτός αν είμαστε σίγουροι για κάτι οπότε εκεί σηκώνει κράξιμο -

Και από κοντά η Τάμυ, girl next door με πολύ καλό φυσικό σώμα. Κρύωνε, το σπίτι μου ζεστό, κάνει μπάνιο και χωνόμαστε κάτω από το πάπλωμα. Φιλιά φουλ αλλά χωρίς γλώσσα. Φιλούσε ωραία πάντως. Μετά βλέπω κατευθείαν ανοίγει προφυλακτικό. Σκάει το πρώτο αρνητικό στο κεφάλι μου: "με πάει για ξεπέτα".

Την καθοδηγώ προς πίπα, (σχεδόν της τον έβαλα στο στόμα μόνος μου) και ανταποκρίθηκε χωρίς δυσανασχέτηση οπότε μπορεί και να μου φάνηκε, μπορεί απλά το προφυλακτικό να το έβγαλε για να είμαστε έτοιμοι και να μην ξενερώσω μέχρι να μου το φορέσει κτλ.

Η πίπα νορμάλ προς καλή. Χωρίς δόντια. Μου φοράει προφυλακτικό, ΧΩΡΙΣ λιπαντικό το κορίτσι. Και ξεκινάει το σεξ... εδώ ήταν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι. Στο σεξ η Τάμυ "αντιδρούσε" σε εμένα. Δηλαδή ΟΚ είχε πάθος, φώναζε, πιστευτές κραυγούλες, νορμάλ προς στενή τρυπούλα, δέχεται ξύλο στον υπέροχο κώλο της αδιαμαρτύρητα (τον κοκκίνησα) οπότε παίζει και PSE και GFE ανταποκρινόμενη στις ανάγκες μου, (όλα τα είχε ο μπαξές) δέχεται φιλιά στο στήθος αλλά με προσοχή έχει ευαίσθητες ρόγες και υπήρχε κλιμάκωση στο σεξ μας.

Ακούραστη, εναλλαγές στάσεων πολλές, δίνει ρέστα από πάνω σου, αντέχει, σε κάποια φάση σταματάω και είχε στεγνώσει το προφυλακτικό και η ίδια. Εγώ δείχνω οτι δεν έχω απαραίτητα ανάγκη να συνεχίσουμε αλλά με ρωτάει αν έχω δικό μου λιπαντικό, είχα φυσικά και συνεχίζουμε.

Εκεί έδωσε ρέστα.. άρχισε να βγάζει γλώσσα και να με γλείφει, έπεσαν και γλωσσόφιλα με δική της πρωτοβουλία. Τέρμα γκάζια πλάγια, στα τέσσερα, ιεραποστολικό..... παλεύαμε 35-40 λεπτά όταν πετάω το προφυλακτικό και με ξεκινάει πίπα με φουλ σάλιο. Με καθοδήγηση δικιά μου αρχίζει και γλείφει τις μπάλες, τον παίζω και τελειώνω στο σώμα της και στο σεντόνι.

Πιστεύω ότι αν ασχοληθείς να την φτιάξεις, θα περάσεις σούπερ μαζί της. Δεν είχε ρομποτικές κινήσεις και συμπεριφορές, ανταποκρινόταν στη δικιά μου όρεξη και στο πώς την έφτιαχνα και αυτό έκανε την όλη εμπειρία αληθινή, σαν να πηδάς κοπέλα σου και όχι κάποια που πλήρωσες.

P.S. Αγγλικά ξέρει μόνο πολύ βασικά πράγματα, παίξαμε με google translate μετά την εκσπερμάτωση.

Χρόνια πολλά σε όλους, ετοιμάζω δυνατό σκηνικό 30/12 Έρωτας Κατσικογάμης

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 24, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, mixalis mixoy, hornyasfuck και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού