Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 17 10
Call-Girls
37188
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μετα απο επιμονη και της Νικολ και της Αντζυς εδω και αρκετο καιρο τελικα αποφασισα να δω και την Μαρια, ποιο πολυ απο περιεργεια θα ελεγα. Ενα πολυ ομορφο κοριτσακι με πολυ ωραιο προσωπο, γαλαζια ματια, μακρια ισια μαυρα μαλλια, ωραια χειλια, γλυκο προσωπο. Σωμα κανονικο με φυσικο διαρι βυζακι, ωραιο κωλαρακι , ελαχιστη κοιλιτσα. μαλακο δερμα , ωραια ποδια. Μωρο που αποπνεει απιστευτη ηρεμια και οπως μιλαει και οπως κινειται γενικα. Το προγραμμα της ειναι σαν να εισαι με την γκομενα σου, δεν προσποιειται καθολου , ειναι τελειως φυσικη σε ολα, χαδιαρα, καυλωνει αληθινα , ερχεται σε οργασμο αν την φτιαξεις , φιλαει απαλα ωραια στο στομα , τα χειλια της ειναι γλυκα σαν μελι , πιπα μετρια αλλα με λιγες υποδειξεις βελτιωνεται , αντεχει σφυροκοπημα και λιγες σφαλιαρες στα κωλομερια, αλλαζει ολες τις στασεις και ειναι πολυ δοτικη, ομως ειναι αποκλειστικα για αγαπη , αγκαλιες , φιλακια και προδερμ. Ομορφο μωρο για οσους θελουν προγραμματα με πολυ gfe. Γιαυτο εγραψα εγω Ισως, στο θα την ξαναδω, γιατι δεν αντεχω πολλες αγαπες στο γαμησι. Τα δικα μου προγραμματα ειναι pse και κυριως bdsm. Οποιος ομως γουσταρει gfe με ενα πολυ ομορφο φρεσκο μωρο πιστευω οτι πρεπει να δοκιμασει και ειμαι σιγουρος οτι θα μεινει πολυ ευχαριστημενος και απο εμφανιση και απο γαμησι. Αν βρει ενα μειονεκτημα ισως ειναι μονο η πιπα τιποτε αλλο πιστευω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 09, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή