Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 8 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λογο ημερας καιρου και λογο εργασιας απτο σπιτι, οι καυλες μου ειχαν βαρεσει κοκκινο και καλεσα στο γραφειο να με ενημερωσει πιο κοριτσι ειναι διαθεσιμο τις ωρες που ζιτησα, με το προγραμμα της να ειναι ανωμαλιαρικο και να εχει ορεξη σε παιχνιδια.
στις επιλογες που προτεινε το γραφειο ηταν και η Λαουρα που την ειχα ξανατσεκαρει στο παρελθον αλλα δεν ειχε κατσει τοτε γιατι δεν ηταν διαθεσιμη, ετσι χωρις καθυστερηση εκλεισα.

αν μπορουσα να βαλω πιο πανω βαθμολογια θα την εβαζα στη διαθεση για σεξ και στο σωματακι της.
κοντουλα, μελαχρινακι, μινιον, διατηρημενη καλα κοντα στα 25-26 την εκανα εγω, ανετο τυπακι σε ολα οσα κατσαμε και της ειπα οτι γουσταρω οπως επισης και η ιδια μου ειπε τι γουσταρει αλλα και τι εχει κανει...και δεν εχει κανει και λιγα. εμπειρη στη δουλεια θα την ελεγα.
ηθελα πρωκτικο γιατι η κωλαρα της ειναι για πρωκτικο, αλλα δεν το εχει διαθεσιμο στο μενου της και αν και προσπαθησα δεν τα καταφερα να τη πεισω.
ξεκινησαμε με γλυψιματα ,σε φαση να την τρωω, καταληξαμε σε 69, που δεν σταματησε να μου γλυφει τις μπαλες.Εχει εμμονη με την αντρικη τρυπα και τη συγκρατουσα γιατι εγω δεν ειμαι φαν, αλλα οπως μου ειπε την καυλωνει πολυ να χειριζετε τον αντρα αποκειΧμμμ;Μεγάλο χαμόγελο
περασαμε σκουφο , ανεβηκε, αρχισε να γαμιεται και οχι να τη γαμαω, εχυσε και οπως κατεβηκε γονατησε και με παρακαλεσε να τη χυσω, που δε κρατηθηκα και της τα αδειασα στο προσωπο.χωρις καμια δυσανασχετηση, παρολο που ηταν μακιγιαρισμενη, χαμογελαστη πηγε στο μπανιο.
στο δευτερο γυρω με ξεκινησε με ενα μασαζ αισθησιακο, (ωραιο νυχι και επιδερμιδα), ετριβε τα βυζακια τησ στη πλατη μου και περναγε τα νυχια της απτο κωλο μου, σε σημειο που γυρισα και με αρχισε σε πιπα.
τη γαμησα στα τεσσερα με δυναμη και γουσταρε τρελα, την εχυσα στη πλατη και στη κωλαρα της, περασαμε κατευθειαν στο μπανιο που εκτελεσε το εξτραδακι της με περισιο ζηλο (golden shower) ενω επαιζε και το μουνακι της ταυτοχρονα.
αν ειχα παραπανω αντοχες και ηξερα πως θα ξαναεχω στηση θα τη κραταγα αλλη μια ωρα, αλλα ηξερα πως αυτο δεν ειναι εφικτο με μενα, και ετσι κλεισαμε για επαναληψη την αλλη βδομαδα.

στα γενικα περασα πολυ καλα, απο ενα πολυ ωραιο και συνιδητοποιημενο τυπακι, εκτιμωντας τη δουλεια της αλλα και με διαθεση να σε ευχαριστησει.
ευχαριστω και το γραφειο για τη προταση τους, γιατι βαση της περιγραφης που εκανα τι ηθελα να ζησω, πιστευω προτειναν οτι ακριβως σκεφτομουν!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 10, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
T
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 WHATABOUTFUCK, THV, kwstasxat και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού