Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 6 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Χαιρετίζω τον αγαπητό κοσμο του πάθους, του λάθους και του έρωτα.
Μιας και φέτος δεν ειχα τιμήσει το GDE για διάφορους λόγους ειπα να προλάβω πριν τελειώσει αυτή η «καταπληκτική» χρονια. Επέλεξα λοιπών την Karyna. Από το τελος του 2018 την ειχα στα υπόψιν αλλα οι κακες κριτικές με εκαναν να την αποφεύγω. Στο διάστημα που μας πέρασε όμως ειδα μια αναστροφή στις απόψεις ανθρώπων που την τίμησαν οποτε αποφάσισα να κανω την δοκιμή.
Η επικοινωνία με το γραφείο ηταν άμεση και χωρις προβλήματα και το κοριτσι ηρθε στην ωρα που ζήτησα ακριβώς «Εγγλέζος ο οδηγός». Όμορφη κοπέλα, δεν μπορω να πω ότι απέχει απ αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες, με την προϋπόθεση ότι θα βγάλεις αυτή την εξτρα λαμψη που χουν.
Η συμπεριφορά της ηταν πολύ φιλική, λες και γνωριζόμασταν από παλια, και δεν σπατάλησε ιδιαίτερο χρόνο με κουβεντα, στα γρήγορα πέσαμε στο κρεβατι. Πραγματικά πολύ ωραίο σώμα (για τα γούστα μου πάντα) και πολύ απαλή επιδερμίδα. Στα της ουσίας δεν δυσανασχέτησε σε κατι, βέβαια ειμαι και άνθρωπος με λιγες απαιτήσεις, απλα μου άφηνε μια αίσθηση τυπου «διεκπεραιώνω εργο» δεν μου εδωσε την ψευδαίσθηση ότι είναι μαζι μου. Γι’αυτό και ο τίτλος ουδέτερη γνώμη. Δεν πέρασα άσχημα αλλά δεν μπορω να πω ότι θα μου μείνει και ως μια ανάμνηση μιας ιδιαίτερης ώρας. Ισως σε να 2ωρο πρόγραμμα να χει να προσφέρει αυτό το παραπάνω ή να θελει έναν άλλο χαρακτήρας ανθρώπου για να αποδώσει. Να ειμαστε καλα ολοι.
Υ.Γ: Μιας και αλλαγή χρόνου φέτος θα πρέπει να κάνω μακριά από συγγενείς, κανω μια σκεψη για κανα 2ωρο ή 3 ωρο πρόγραμμα με κάποια δεσποσύνη, δεν ξερω βεβαια αν θα είναι εφικτό λογο περιορισμών στις μετακινήσεις . Αν έχετε καποια πρόταση καντε ένα κοπο και στείλτε μου ένα γρήγορο μήνυμα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 06, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Kanzaki
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Δεκ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
249
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, chris1955, Bartender 74 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Δεκεμβρίου, 2020
Χμ με έβαλες σε σκεψη φίλε έχω κάνει τα πάντα όλα σχεδόν με εσκορτ αλλά δεν έχω αλλάξει χρόνο μιας και εγώ ζω μόνος είναι καλή ιδέα.Οσον αφορά την απαγόρευση μέχρι στιγμής έχω πάει πολλές φορές πριαμο δεν με έχουν ελέγξει.
Παίζει ποιες θα είναι εδώ τότε και τι γουστα έχεις pse gfe ξανθιά μελαχρινή ψηλή κλπ.
10 Δεκεμβρίου, 2020
Maya sofi eloise vivien στον γκλαμουρα νομιζω οτι θα περασης καλα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2