Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 18 10
Call-Girls 30874
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καταρχάς υγεία σε όλες και όλους!

Λίγο πριν τη συνάντηση (μου την έκλεισε η μαστόρισσα Άντζη στο πατ κιουτ..) έλαβα μήνυμα πως η πίσω πόρτα έκλεισε και μόνο η εμπρός λειτουργεί.

Το ψιλοσκέφτηκα αλήθεια είναι.. αν και δεν το κυνηγώ, ήθελα το κωλί της. Ωστόσο μπράβο στο γραφείο που με ενημέρωσε αναφέροντάς μου την επιλογή να δω άλλο κωλαράκι...εεεε συγνώμη.. κοριτσάκι ήθελα να γράψω.

Και όλο αυτό χωρίς να έχω δηλώσει πριν, την extra επιλογή. Απάντησα θετικά και προχώρησα στο παρασύνθημα.

Το δωμάτιο 14 είναι για τον πούτσο. Όχι για να ρίξεις πούτσο... Μη σχολιάσω... μέχρι και η Μάρτα μου ζήτησε συγνώμη αρκετές φορές για τη χάλια κατάσταση... Ειδικά το λουτρό..

Δεν αναφέρομαι στα τετριμμένα περί ηλικίας και σώματος.. Την βρήκα λίγο ταλαιπωρημένη, προφανώς λόγω υπερωριών, αλλά έτσι είναι όταν πέφτει σύρμα ότι το εργαλείο είναι δυνατό στον αγώνα.

Το διαπίστωσα όταν είδα φάτσα κάρτα την πίσω πόρτα μισάνοιχτη. Φαντάστηκα τι ξεκώλιασμα της έχετε κάνει, αφού αν και πρώτο ραντεβού της ημέρας, η διαστολή ήταν εμφανέστατη! Εξ'ού και ο λόγος της αργίας.

Όταν με είδε, ο τρόπος που αντέδρασε αφενός με κολάκεψε, αφετέρου με προετοίμασε για το τι μέλλει γενέσθαι! Επιφωνήματα θαυμασμού και έντονες φράσεις στη γλώσσα της με καλωσόρισαν. Έκανα κι εγώ εμφάνιση από ....τα παλιά κι ήρθε κι έδεσε το γλυκό..

Έχασα το μέτρημα πόσες φορές με έκανε μούλια στο squirting. Τον ήθελε με λύσσα και με παρέσυρε σε ανελέητο sex όπου τα έδινε όλα και γούσταρε τρελά. Δεν θα έλεγα ότι είναι βιρτουόζα αλλά σίγουρα γουστάρει να κάνει sex και αν γουστάρει και τον παρτενέρ της, τότε η μπάλα χάνεται και τα μπαλάκια αδειάζουν!

Στο πνευστό δεν της δίνω μεγάλο βαθμό αλλά, πάντα υποκειμενικά, θεωρώ ότι το 70% θα την αποθέωνε. Εγώ παίζω σε άλλο τέμπο... downtempo.. Ή και πάσα-tempo (εναλλαγή στομάτων στο τρελαμένο όργανο!!!!).

Ομολογώ ότι όλη η κοβιντολογία των τελευταίων μηνών δεν με άφησε ανεπηρέαστο, η Μάρτα όμως φρόντισε με όλο της το είναι, να με απογειώσει και να περάσω όμορφα και αναπάντεχα καβλωτικά μαζί της.

Λεφτά δεν κλαίγονται αν γουστάρεις σκηνικό με εργατικό πλάσμα που θα σε καλύψει σίγουρα.

Καλές γιορτές να έχουμε και το νου μας!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: