Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 21 10
Call-Girls 35293
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Οπως εχω αναφερει η Λιζα ειναι η μεγαλη μου αδυναμια γιατι μου προσφερει οτι θελω στο σεξ στο 100%. Μολις μπηκε στο δωματιο με θυμηθηκε και με ευχαριστησε γιατι εγραψα οτι ειναι για bdsm και ολοι τωρα την παιρνουν για τετοιο προγραμμα που της αρεσει και δεν αναλωνεται με σεξ που δεν γουσταρει. Γιατι οπως μου εξηγησε για αυτην πρωτα ερχεται η απολαυση και μετα τα λεφτα. Αυτη την φορα ηξερα για το τι προκειται και πηγα ετοιμος με το τσαντακι μου και προετοιμασμενος. Αφου τα ψιλοειπαμε την αφησα να γδυθει και της εβαλα αμεσως μασκα στο προσωπο να μην βλεπει. Την εβαλα να κατσει στο κρεββατι με ανοιχτα τα ποδια και της εχυσα κρυο κρασι πανω στην κλειτορειδα της. Αμεσως αρχισε τις συσπασεις. Της εβαλα ενα χοντρο μαξιλαρι στο κεφαλι της και την εβαλα πλαγια ωστε να ειναι τουρλωμενος ο κωλος της. Ξυλο στα κωλομερια και πουτσος μεσα στο λαρυγγι μεχρι να πνιγεται. Γυρισμενος ο κωλος της πανω στο μαξιλαρι, περασμα ζωνης απο τον λαιμο, τραβηγμα μαλλιων, τραβηγμα της ζωνης ωστε να σηκωνεται το κεφαλι της και να πνιγεται και ασαλιωτο καρφωμα στην κωλοτρυπιδα, οπου στην αρχη ζοριστηκα για να μπω. Συνεχομενα δυνατα καρφωματα με συνεχες τραβηγματα και πνιξιματα και 3 διακοπες για 3 ασταματητους οργασμους την Λιζας λογω πνιξιματος. Μετα την σηκωσα απο το κρεββατι, περπατουσε κατω σαν σκυλακι με τουρλωμενο τον κωλο της, ενω εγω την τραβαγα με την ζωνη απο τον λαιμο της, στησιμο σε καναπε με καθρεφτη και αλυπητο γαμησι στο κωλοτρυπιδι οπου ηρθε το τελος, στο προσωπο της και της γεμισα παντου την μαπα. Της απαγορευσα να παει να πλυνει το προσωπο της και την εβαλα παλι στο κρεββατι. Δεσιμο χεριων ανοιχτα δεξια αριστερα, ποδιων τερμα πανω δεξια αριστερα. Παιξιμο αρχικα με τα δαχτυλα μου μουνιου και κωλοτρυπιδας ταυτοχρονα και η γκομενα να μου λεει να της δωσω να γλυψει τα χυσια της. Καρφωμα 2 δονητων εναν μουνι , εναν κωλοτρυπιδα οπου η γκομενα τα ειδε ολα και εφτασε παλι σε οργασμο. Καγκελο παλι ο πουτσος μου με ολο το σκηνικο και μια ο πουτσος στο κωλοτρυπιδι , ο δονητης μουνι και αλλαγη. Δυνατο σκισιμο και λυσιμο σχοινιων. Γυρισμενος κωλος και ξυλιες με μαστιγιο ωσπου να κοκκινισουν κωλομερια. Περασμα παλι ζωνης στον λαιμο και αλλης ζωνης στην μεση. Η γκομενα ζητησε μονο κωλογαμισι οπου πνιγοτανε και σκιζοτανε με πολυ ενταση ενω εγω τραβαγα τις δυο ζωνες με δυναμη αλλα και προσοχη μην την πνιξω. Βλεπωντας το ολο σκηνικο τον εβγαλα και την εχυσα ξανα στο ηδη χυμενο προσωπο της. Τι να πω για αυτην την γυναικα ειναι στο σεξ για εμενα το απολυτο γαμησι. Αν ημουνα ελευθερος θα την ειχα γκομενα να μου τα τρωει και να την γαμαω αλυπητα και ασταματητα μεχρι να βαρεθω. Οτι περιεγραψα ειναι 100% οτι εγινε , οσοι αλλοι την εχουν παρει παρακαλω να πουνε για την εγκυροτητα των λεγομενων μου. Δεν θα προτεινω τιποτα διαβασατε και αποφασιστε. Εγω ξερω οτι εως 20 του μηνος που θα φυγει θα την λιωσω στο γαμησι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2020
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
350€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
5.578
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, LAKOSTA, nicknott74 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2020
δεν εχω γραψει κριτική για Λιζα, ουτε κι εγω ξερω γιατί, αλλά το κορίτσι αυτό αν ξερεις να το χειριστεις, δεν υπαρχει
Μια και με προκαλεί ο μυστης kost74, θα πω ότι τα πράγματα ειναι ακριβως όπως τα περιγράφει. απλά.
και πραγματι σε ευχαριστώ που εγραψες την πρώτη κριτικη γιατί εγώ εξαιτίας αυτού την συναντησα (κ ξεσκιστηκαμε) την 1η φορά που ηρθε ελλάδα κι εννοειται το εκανα ξανα τωρα
07 Δεκεμβρίου, 2020
Σε ευχαριστω φιλε για τα καλα σου λογια. Εκτος του να γαμαμε ασταματητα και αλυπητα εχουμε και υποχρεωση να βοηθαμε με τις κριτικες μας γραφωντας αληθειες οχι μπουρδες. Βεβαια υπαρχει παντα και το σχετικο ρισκο οτι ολα ειναι υποκειμενικα και τα γουστα διαφερουν. Ομως πηγαινουμε πιστευοντας οτι το πολυ καλο και το χαλια ξεχωριζει και ειναι ιδιο για ολους. Καλα γαμησια ρε τυπε. Οποτε ερθει χτυπα και την ανεξαρτητη Συνθια για τετοιο προγραμμα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2