Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 18 10
Call-Girls 30873
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ραντεβου με την Μαρτα και εμφανιση στο δωματιο του Πολυεργαλειου. Προσωπο ωραιο , καυλωτικο , καλοδιατηρημενο. Ωραια ματια , πολυ ωραια χειλια και περιποιημενα μαλλια. Σωμα παρα πολυ καλο. Πολυ μικρο βυζι , πλακα κοιλια , μεση δαχτυλιδι , πεταχτο κωλαρακι , απιστευτο σχημα μουνιου που σε ξεσηκωνει. Η γυναικα ειναι γατουλα , καυλιαρα και εργαλειο. Γεννημενη για αυτη την δουλεια , σε παιζει στο κρεββατι και στα παιρνει με ωραιο τροπο και οπως γουσταρει. Εχει σωμα για ζημιες. Παιρνει πιπα με 10 τροπους. Στηνεται και σε προκαλει να την γαμησεις , βγαζωντας εξω την γλωσσα της , τριβωντας την κλειτορειδα της , στηνωντας τον κωλο της. Απο πανω με γαμησε τοσο δυνατα που μου εσκισε την μπλουζα ευτυχως ηταν η μεσα που φοραω η καλοκαιρινη. Επι μια ωρα την γαμουσα αλυπητα απο ολες τις τρυπες και η γυναικα με χτυπαγε με εβριζε και ζητουσε και αλλο. Εγω τα ειχα φτυσει στο τελος και αυτη εκει το βιολι της. Τα παιρνει στο στομα στην μαπα για πλακα και τον χωνει μονη της στην κωλοτρυπιδα της σε ολες τις στασεις. Αντεχει αλυπητο γαμισι απο την κωλοτρυπιδα χωρις πολλα πολλα. Πολυ ποιο καλη απο την πρωτη φορα που την πηρα και ποιο pse. Γυναικα που αξιζει και εμφανισιακα και με το προγραμμα της τα λεφτα της. Πιστευω οτι και ο ποιο απαιτητικος παιχτης θα μεινει απολυτα ικανοποιημενος. Εχουμε να κανουμε με μια συνειδητοποιημενη εταιρα που θελει να παρει χρημα δινωντας ταυτοχρονα απολαυση. Προσοχη μονο στην αρχη μην σας φαει πολυ χρονο με την ομιλια. Ομως οταν το μηχανημα παρει μπρος δεν σταματαει με τιποτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 25, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
118
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 OUROBOROS, xontrosee, chris1955 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2020
επική εικόνα το "εγώ τα χα φτύσει στο τέλος". έλιωσα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1