Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 12 10
Call-Girls 27758
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μια στιγμή να ανασυγκροτηθώ για να θυμηθώ τι έγινε, γιατί έχω χάσει τα λόγια μου με αυτή τη κοπέλα.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο στα νότια, μετά από άψογη συνεννόηση (για άλλη μια φορά) με το γραφείο.
Εμφανίζεται η κοπέλα με εφαρμοστή δερμάτινη φούστα, κορμάκι κολλητό και ελαφρά βαμμένη. Καλησπέρα της λέω, hello μου απαντάει. Κάθεται στο κρεβάτι και με σκανάρει από πάνω μέχρι κάτω. Τι θα πιούμε ομορφιά μου; Οτιδήποτε με αλκοόλ μου λέει ( όλα αυτά στα αγγλικά εννοείται)
Ήρθαν τα ποτάκια μας, λίγο σόσιαλ και όπως την κοίταζα μου λέει μην με κοιτάς έτσι. Οπα λέω, δεν πάμε καλά. Αλλά διαψεύστηκα. Αμέσως σηκώνεται βγάζει φούστα, μένει μόνο με το κορμάκι, ανεβαίνει στο κρεβάτι στήνεται στα τέσσερα, σπάει μέση και μου πετάει θεϊκή ατάκα: τώρα κοίταζε όσο θέλεις.
Έμεινα μαλακας. Κορμί φοβερό, βλέμμα λάγνο, και δάχτυλο στο στόμα να το γλύφει. Βούτηξα κατευθείαν πάνω της σαν το λιοντάρι στο θήραμα. Φιλιά βαθιά με γλώσσα που ήταν αρκετά καυλοτικά λόγω του σκουλαρικιού που έχει στη γλώσσα. Με κίνηση ταε κβο ντο με ρίχνει κάτω, μου βγάζει ρούχα, εσώρουχα, και τη ψυχή παρά λίγο να μου βγάλει. Ξεκινάει μια πίπα διαστημική. Σάλιο, φτύσιμο, deep. Τι να λέμε τώρα. Ενώ τον είχε όλο μέσα, έσπρωχνε κι άλλο και έβρισκε η μύτη της στα αρχιδια μου (κάνατε εικόνα έτσι;;)
Συνέχισε έτσι κανα 10λεπτο σταματώντας που και που να παίρνει βαθιές ανάσες. Και ξανά μακροβούτι. Έφτασε όμως η σειρά μου να τη περιποιηθώ. Φτάνοντας στο σημείο που έπρεπε, το μουνάκι της ρε παιδιά ήδη έσταζε. Μιλάμε για μούσκεμα. Ξεκίνησα να τη γλύφω και άρχισαν οι αναστεναγμοί και τα σφιξιματα του κεφαλιού μου ανάμεσα στα πόδια της. Γούσταρε τρελά. Ξαφνικά βγάζει κραυγή, τρελό τρέμουλο, και μετά απόλυτη σιγή. Μαλάκα τη σκότωσα και αυτή.
Σηκώνομαι την κοιτάω και ήταν κόκκινη στο πρόσωπο, οι ρόγες τσίτα, και μίλαγε τόσο σιγά που ίσα ίσα κατάλαβα ότι μου ζητούσε condom.
Το φόρεσα, μπήκα ιεραποστολικά και εκεί η μπάλα χάθηκε. Ποια Barcelona, ρε εδώ έχουμε καθαρόαιμο. Ανέβασμα στροφών πριν χτυπήσει κόφτης, πέρασμα χεριού πίσω από το κεφάλι της και τράβηγμα μαλλιών προς τα πίσω. (το ξανακάματε εικόνα;;). Φωνές ευχαρίστησης πιο έντονες.
Το ευχαριστιόταν στο full. Αλλαγή, στήσιμο στα 4 και είσοδος. Χαστούκια στα κολομερια, τράβηγμα μαλλιών και εκεί κάπου το όλο πράγμα ξέφυγε. Φωνές, Ρώσικα αυτή Ελληνικά εγώ το τι ειπώθηκε δεν λέγεται. (χαχαχα)
Τελείωμα στο προφυλακτικό μέσα σε αλαλαγμούς ευχαρίστησης.
Ξαπλωσαμε και οι δυο ‘τελειωμενοι’ και τσιγαράκι για χαλάρωση. Εκεί αυτή όμως. Άρχισε ξανά τα χάδια. Τσιγάρο στο ένα χέρι, πουτσα στο άλλο. (ρε ποιο τραγούδι της Χρονοπούλου μου θυμίζει...)
Αγάπη μου no more της είπα. Πωωω ρε κάτι μούτρα που κατέβασε... Ήθελε κι άλλο. Διψούσε για συνέχεια. Βέβαια είχε περάσει και λίγο η ώρα.
Ντουζακι, αντίτιμο, φιλάκι και bye bye.
Απίστευτη εμπειρία, το κορίτσι είναι τρελοκομείο με την καλή έννοια και έμπειρη σε αυτό που κάνει.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο.
Και όπως λέω πάντα, κουράγιο και υπομονή αδέλφια...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 25, 2020
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Σεπ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
490
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 FireRider(2), THV, Weruloa και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Νοεμβρίου, 2020
Ωραια κριτικη παιχτη παντα τετοια ευχομαι.Τρελοκομειο η Kyra τα ειδα ολα κιεγω.
29 Νοεμβρίου, 2020
Όντως. Σκέτο τρελοκομείο. Αλλά ήταν πολύ καλή. Πέρασα φανταστικά. Thanks
04 Δεκεμβρίου, 2020
Η κοπέλα είναι μεγάλο εργαλείο... στιβαρό κορμί για σκληρό γαμισι... μόνο κλείστε καλά τα παραθυρα γιατί θα σας ακούσει ολη η γειτονιά...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3