Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 17 10
Call-Girls 37158
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πρώτη μου φορά με call girl και είπα να επισκεφθώ το Angels, μιας και οι κοπέλες που είχε μου έκαναν περισσότερο εντύπωση.
Η επικοινωνία με το πρακτορείο πάρα πολύ εύκολη και απλή! Επαγγελματίες! Μάλιστα, οι κοπέλες στο τηλεφωνικό κέντρο προτείνουν και εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που η κοπέλα που ζητήσει ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμη.

Overall
Εμφάνιση --> Μέτριο ανάστημα. Πολύ όμορφο πρόσωπο, πολύ γλυκό και ΜΑΤΑΡΕΣ! Στήθος μεσαίο που δένει αρμονικά με το υπόλοιπο σώμα. Τέλειο στην αφή. Κώλος υπέροχος στητός και ωραίος στην αφή. Πολύ περιποιημένο το κορίτσι γενικά, μαλλί μακρύ κατάμαυρο κάτω από τους ώμους, βλεφαρίδες προσθετικές, με φτιαγμένα ωραία θηλυκότατα νύχια και δάκτυλα, με μικρά διακριτικά τατού.
Πίπα --> Αισθησιακή χωρίς κασκαντεριλίκια. Καθόλου μονότονη. Η μόνη παρατήρηση, φοβάται να πιέσει με τα χέρια της λίγο παραπάνω :-)
Τη διόρθωσα και ακολούθησε με προθυμία.
Σεξ --> Υπέροχο! Συμμετοχή πολύ καλή με αληθοφανείς φωνούλες χωρίς υπερβολές και δοτική στο έπακρον! Ακολουθεί χωρίς παρατηρήσεις και ξενερώματα! Το ατού της, το πάθος και ο αισθησιαμός. Βασικά, ακολουθεί την ηλικία της (25 χρονών).

Φτάνω στο ξενοδοχείο που διαμένει η κοπέλα και καθώς προσεγγίζω την πόρτα της ακουγόταν αισθησιακή μουσική και sexy blues από μέσα... Ανοίγει και βλέπω έναν άγγελο. Ένα τόσο γλυκό κορίτσι με υπέροχο χαμόγελο και ένα κορμί για φάγωμα. Φορούσε ένα πολύ σέξι μαύρο μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ. Γενικώς πολύ ωραία εμφάνιση και θηλυκή. Πέρασα απευθείας για ντουζ με ζεστό νεράκι και μόλις βγήκα, το κορίτσι με περίμενε με τα μαύρα υπέροχα σεξυ εσώρουχά του, καθησμένο στα γόνατα στη μέση του κρεβατιού... Μόλις είδα αυτήν την εικόνα κατευθείαν πέρασα εγκεφαλικά σε άλλη διάσταση. Από κει και ύστερα εξελίχθηκε ένα 20λεπτο υπέροχου σεξ!!

Ξεκινήσαμε με φιλιά και χάδια σε όλο το κορμί... Ξάπλωσα την Μαρία ανάσκελα και εκεί παρατήρησα και τις ματάρες της! Χρώμα από άλλον πλανήτη. Όσο αυτή μου έπαιζε την τσαπου, εγώ της έγλυφα το στήθος και της έπαιζα τη κλειτορίδα.

Όλα κινούνταν σε αισθησιακούς ρυθμούς και κυρίως GFE. Το κορίτσι κινείται με τέτοιο τρόπο που σε βάζει φουλ μέσα στη φάση! Αυτό που μου άρεσε, είναι πως είχε συμμετοχή όσο χρειαζόταν! Έδινε δηλαδή την εντύπωση πως το ζει κι αυτή μαζί σου, αλλά από την άλλη, ακολουθεί... Αφήνεται στις ορέξεις σου δηλαδή δίνοντάς σου την εμπιστοσύνη της... Ένας πολύ ωραίος συνδιασμός!

Με δική μου προτροπή περάσαμε στο σεξ όπου και εκεί συνεχίσαμε σε ίδιους ρυθμούς αλλά όσες φορές ανέβασα ρυθμούς, το κορίτσι ακολουθούσε υπέροχα! Κάναμε μπόλικες στάσεις όπως στα τέσσερα, αυτή από πάνω, από κάτω, στο πλάι και πάει λέγοντας. Το κορίτσι είχε πολύ ωραίο ρυθμό και συμμετοχή. Ειδικά όταν την είχα από κάτω μου και μπορούσα να ελέγχω το σώμα της καλύτερα αλλά και να χάνομαι στις ατελείωτες ματάρες της, παρατήρησα πως και η κοπέλα το ευχαριστιόταν περισσότερο καθώς τα σεντόνια είχαν γεμίσει με τα υγρά της αλλά και τον ιδρώτα μου!

Το τέλος ήρθε με εμένα ανάσκελα και το Μαράκι μια να μου τον παίζει, μια να τον παίρνει στο στόμα της. Ήταν φοβερό θέαμα να βλέπω ένα τόσο όμορφο και φρέσκο κορίτσι να μου τον παίζει και να τον ακουμπάει στη γλωσσίτσα της... Και να γελάει όταν άρχισα να βγάζω ποσότητα σπέρματος συσσωρευμένης ηδονής από την όλη φάση!

Αφού τελείωσα και είχαμε φτάσει και τα χρονικά όρια της συνεύρεσής μας, πέρασα πολύ γρήγορα για ντουζ να πλυθώ από τον μπόλικο ιδρώτα του παθιασμένου σεξ που είχε προηγηθεί. Σε 5 λεπτάκια ήμουν έτοιμος, αλλά το κορίτσι ήταν αρκετά χαλαρό και όσο ντυνόμουν μιλούσαμε για διάφορα. Γενικά ο τρόπος που τα λέγαμε και κινούταν, μου άρεσε πάρα πολύ καθώς το κορίτσι είναι ένα υπέροχο πλασματάκι και έχει μια χαριτομενιά όπως μιλάει. Βγάζει πολύ ωραίο vibe. Τελικά με την κουβέντα έκατσα και λίγο παραπάνω...

Η κοπέλα ήταν φοβερή στα όλα της και σαν πρώτη φορά με call girl με κέρδισε και με το παραπάνω! Η εμπερία αξίζει 100%. Είχα επικεντρωθεί στη φάση των μασαζερί γιατί εκεί έβρισκα περισσότερο αισθησιασμό, ηδονή και άνεση χρόνου, αλλά τελικά μια τέτοια συνεδρία νομίζω με κέρδισε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 19, 2020
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
30 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.382
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mixalis mixoy, TOMCRUISE, OUROBOROS και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού