Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 11 10
Call-Girls 29280
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Παολα η "βραζιλιανα" του μάγου η οποία ήρθε στο δωμάτιο με ύφος "άλλο ένα πελατακι" φιλί πεταχτο στο καλωσόρισμα και πήγε για το μπάνιο.Περιμενα κιεγω να χορέψουμε σαμπα αλλά αν αυτή έχει σχέση με την Βραζιλία εγώ είμαι ο Ζιοβανι Σίλβα ντε ολιβειραΜεγάλο χαμόγελο.Να πω επίσης ότι οι κοπέλες του μάγου δεν έχουν θερμόμετρα όπως αναγράφεται στο site έχω κάνει 4 ραντεβού με "μάγισσες" εν μέσω πανδημίας και καμία δεν είχε.
Πάμε τώρα στην Παολα όπου όντως έχει κάποια κιλά απ'τις φωτό και το πρόσωπο αλλιώτικο.
Έχει βυζάρες και κωλάρα την οποία θαύμαζε στον καθρέπτη έρχεται στο κρεβάτι φιλιά 0 μου λέει έχω μόνο 1 προφυλακτικό τα χάλασα στους δονητες μουΚεφάλι σε τοίχο!.Μην αγχώνεσαι όμως έχουν στην ρεσεψιόν.
Απογευματινό ραντεβού και πας με μόνο μια καποτα γιατί τα έβαζες σε πλαστική τσαπού;;;ότι να ναι η τύπισα.
Ξεκινάει πίπα βαθιά υγρή εγλυψε λίγο μπάλες 69 όχι κάτι το τρελό και ζητάει ντογκι όχι λέω πρώτα από πάνω.
Αφού ανέβηκε από πάνω και κάναμε και ντογκι όπου τραβιοταν δεν τον έπαιρνε όλο μέσα κουράστηκε κάναμε λίγο διάλειμμα πήρα στην ρεσεψιόν για νέα προφυλακτικά και εκεί αραζει στο κρεβάτι με το κινητό και λέει δεν χαζεύω όταν έρθουν τα προφυλακτικά θα το αφήσω.Για καλή της τύχη δεν ήρθαν γλίτωσε σεξ που δεν δεν ήθελε τόσο αποτι φάνηκε απ'την συμπεριφορά της.Την έγλυφα και μετά άρχισε να με ρωτά αν γράφω κριτικές όταν της είπα ότι γράφω πολλές και είμαι στους top γυάλισε το ματι της και λέει να μου γράψεις καλή κριτική κάποιοι μου λένε καλά λόγια αλλά γράφουν μαλακιες.Της λέω δεν δίνεις φιλιά μα έδωσα στην αρχή λεει οταν μπήκα και μετά για να τα μπαλώσει αφού δεν είχαμε και προφυλακτικά για σεξ φιλιομασταν χωρίς γλώσσα ενώ τον έπαιζα και έτσι τελείωσα.Μετα λόγια ότι έχει σταθερή πελατεία θέλει να με ξαναδεί με δήθεν χαμόγελο και υπηρεσίες studio.Μαγκακι της πιατσας που απλα βγήκε να αρπάξει τα 150ρια.Εμενα αυτήν την εντύπωση μου έδωσε.
Ουτε μπάνιο μαζί ούτε δάχτυλα έφυγε και 10 λεπτά νωρίτερα και στο χοτελ την ήξεραν μου είπαν ότι έμενε κάποτε εκεί αλλά δεν είχαν και την καλύτερη γνώμη γι'αυτή.Για μένα η Παολα ελληνίδα υπερτιμημένη που με παρέσυραν οι κριτικές και έφαγα την φόλα.Ναι και ο Steveman τρώει φολες δεν είναι πάντα super όλες.
Το βράδυ μίλησα στο τηλεφωνικό με την Βικτώρια το χειρίστηκε ευγενικά και ζήτησε συγγνώμη για το ατυχές ραντεβού οφείλω να το αναγνωρίσω στην κριτική μου.Γενικα πάντως όσες ελληνίδες έσκορτ έχω πάρει 8/10 είναι ξεπετες που απλα μετρανε χρήμα και πελατάκια όχι ότι οι Ρωσίδες είναι τέλειες αλλά οι περισσότερες city tour είναι φιλότιμες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
steveman7
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
17 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
207
Likes:
10.620
Πόντοι:
30.573
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, doc_lin, srek7 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Νοεμβρίου, 2020
Προσυπογράφω σύντροφε. Όπως ακριβώς τα λες ειναι. Σε μένα χασμουριότανε κιόλας γιατί ήτανε, λέει, περασμένη η ώρα ΜαλακίαΜαλακία Ξεπέτα του κερατά, αλλά φταίω κι εγώ που δεν ανέβασα κριτική όταν την πηρα
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
review reaction 1 hornyasfuck
23 Νοεμβρίου, 2020
σε πιστεύω φίλε.Πολλοί προμότορες εδώ μέσα γράφουν ψεύτικες κριτικές για πολλές κοπέλες του magic
23 Νοεμβρίου, 2020
Επισης να πω αργουσα να τελειωσω και μου λεει με αυστηρο υφος γιατι αργεις να τελειωσεις;εχεις παιξει μαλακιες πολλες εσυ.Αγγαρεια σκετη.
review reaction 1 hornyasfuck
23 Νοεμβρίου, 2020
XAXA μια καποτα μαζι της παλιο καλο κολπο για να την βγαλουν λουφα!!! μου το εχει κανει κι εμενα γνωστη ανεξαρτητη αλλα εβγαλα ενα κουτι απο την τσεπη μου ξενερωσε χαχα.
review reaction 1 hornyasfuck
24 Νοεμβρίου, 2020
αυτό με το ένα προφυλακτικό παιδιά ως κόλπο πρώτη φορά το ακούω.. τι μαθαίνει κανείς στα γεράματα Μεγάλο χαμόγελο μια φορά τώρα που το θυμήθηκα και μια που ειχε ερθει σπιτι μου μου ειπε δεν εχει αλλο προφυλακτικό αλλά είχα δύο ντουζίνες durex σπίτι Γλώσσα Γλώσσα δε θυμαμαι γαμώτο αν ξενέρωσε όταν της το είπα ούτε θυμάμαι ποια ήταν, έγινε πέρσι το σκηνικό. Πάντως συνεχίσαμε κανονικά μετά, αυτό το θυμάμαι.
review reaction 1 hornyasfuck
25 Νοεμβρίου, 2020
Οι προμοτορεσ καλα γραφουν αυτα που γραφουν η δουλεια τους ειναι αλλωστε .Αυτοι που δεν ειναι προμοτορες γιατι δεν γραφουν η γραφουν μετα. Μπραβο για την κριτικη τυπε.
review reaction 1 hornyasfuck
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6