Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 34 10
Call-Girls
51159
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
όπως γραφει και ο τιτλος, την ανεμενα (με προσμονή) καμποσο καιρο, αφού την ειχα παρει 2-3 φορες στο παρελθόν, αλλά τελευταία φορά περισυ το χειμώνα
το γραφείο παντα επαγγελματικό και ο νεος χώρος incall διπλα στο Παντειο αξιοπρεπεστατος, αν και καπως κατώτερος απο το athenaum
επειδή εγιναν καποια σχόλια σχετικά, εγώ δεν είδα καμμία διαφορά στα κιλά της τυπισσας (τούλαχιστον σε σχεση με προ 12 μηνου, αν δεν κανω λάθος)
καλο σωμα για γυναικα (και οχι κοριτσακι ή ανορεξικο μοντελο) που εχει καβατζαρει τα 30 και οδευει προς τα 35, αλλά κυρίως εξαιρετική διαθεση για σεξ
συμπεριφορά που σε σκλαβώνει μόλις μπεις στο δωματιο (με θυμηθηκε και πολύ το χαρηκαμε αμφοτεροι) με γλωσοφιλα αβερτα, αμεσως να παρει τα ρουχα σου να τα κρεμασει, πετσετούλα και παντοφλιτσες (νιώθεις πασας χεχε)
μετά απο ωραία προκαταρτικά με 69 και δαχτυλιασματα ιδίως πίσω, πισωκολλητο με μουνακι για προθερμανση και μετα βουρ στη στενή σουφρίτσα χωρίς μα και μου, ιεραποστολικό μπρος πίσω, καβαλα μπρος και πίσω (με αλλαγες προφυλακτικών εννοείται και πίπα ενδιαμεσως)
αφού είχε χύσει τουλάχιστον μία φορά, με τελειωσε με απιστευτο blowjob/handjob
το μόνο γνωστο πρόβλημα είναι ο google translator, αλλά δε σε νοιάζει αφού είναι γυναίκαρα με τα όλα της και καταλαβαίνει το κλίμα και χωρίς πολλά αγγλικά
ηταν να φυγει, αλλα αποκλειστηκε ελλαδα και σκεπτομαι σοβαρα να τη ξαναδω
καλα να περναμε και εν μεσω κορονο ιού
το γραφείο παντα επαγγελματικό και ο νεος χώρος incall διπλα στο Παντειο αξιοπρεπεστατος, αν και καπως κατώτερος απο το athenaum
επειδή εγιναν καποια σχόλια σχετικά, εγώ δεν είδα καμμία διαφορά στα κιλά της τυπισσας (τούλαχιστον σε σχεση με προ 12 μηνου, αν δεν κανω λάθος)
καλο σωμα για γυναικα (και οχι κοριτσακι ή ανορεξικο μοντελο) που εχει καβατζαρει τα 30 και οδευει προς τα 35, αλλά κυρίως εξαιρετική διαθεση για σεξ
συμπεριφορά που σε σκλαβώνει μόλις μπεις στο δωματιο (με θυμηθηκε και πολύ το χαρηκαμε αμφοτεροι) με γλωσοφιλα αβερτα, αμεσως να παρει τα ρουχα σου να τα κρεμασει, πετσετούλα και παντοφλιτσες (νιώθεις πασας χεχε)
μετά απο ωραία προκαταρτικά με 69 και δαχτυλιασματα ιδίως πίσω, πισωκολλητο με μουνακι για προθερμανση και μετα βουρ στη στενή σουφρίτσα χωρίς μα και μου, ιεραποστολικό μπρος πίσω, καβαλα μπρος και πίσω (με αλλαγες προφυλακτικών εννοείται και πίπα ενδιαμεσως)
αφού είχε χύσει τουλάχιστον μία φορά, με τελειωσε με απιστευτο blowjob/handjob
το μόνο γνωστο πρόβλημα είναι ο google translator, αλλά δε σε νοιάζει αφού είναι γυναίκαρα με τα όλα της και καταλαβαίνει το κλίμα και χωρίς πολλά αγγλικά
ηταν να φυγει, αλλα αποκλειστηκε ελλαδα και σκεπτομαι σοβαρα να τη ξαναδω
καλα να περναμε και εν μεσω κορονο ιού
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 12, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Νοεμβρίου, 2020
Πήγα και εγώ να κλείσω πριν 2 μέρες και μου είπαν ότι σταμάτησε . Πάραυτα την βλέπω ακόμα στο Site του Glamour . Ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα ;
koursaros66
21 Νοεμβρίου, 2020
μεχρι τοπρωι φαινοταν, αλλά πλέον την εβγαλαν...δεν προκανες και σκεφτομουν όντως να την ξαναπαρω...
N
nicknott74
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2