Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 5 10
Call-Girls
10352
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Καλησπέρα συναγωνιστές, η συνάντηση με την Μίλα έγινε μέσα στον Οκτώβριο. Η συνεννόηση με το γραφείο ήταν άψογη. Φτάνω στο ξενοδοχείο του κέντρου και στέλνω το νούμερο του δωματίου και ύστερα από 10 λεπτά ήρθε η κοπέλα. Ντυμένη με ρούχα που να τονίζουν τα δυνατά της σημεία. Μπήκε μέσα στο δωμάτιο με μπόλικο τουπέ. Λες και ήταν η Μόνικα Μπελουτσι.
Μπαίνει για ντουζάκι και βγαίνει από το μπάνιο φορώντας σέξυ εσώρουχα. Άρχισε το μπαλαμουτι, αλλά δεν είχε και την πιο μεγάλη ανταπόκριση. Φιλιά στο στόμα δεν έδινε, όσο και αν πήγα να την φιλήσω. Πουλάει πολύ τις βυζάρες της και καλά κάνει γιατί είναι τεράστιες, ότι πρέπει για μένα (άλλωστε το λέω σε κάθε μου κριτική ότι είναι μέγας βυζολαγνος). Πηγαίνει για πίπα που είναι το δυνατό της σημείο. Η κυρία ξέρει να κάνει κλαρίνο. Αλλά δεν το κρατάει πολύ ώρα. Το πολύ να έκανε πίπα για ενάμιση λεπτό. Η δικαιολογία που χρησιμοποιεί είναι ότι το κάνει αυτό για να κρατήσει περισσότερο το σεξ.
Στον αγώνα έγιναν τρείς στάσεις. Ιεραποστολική που εκεί κάθεται και τραβάς κουπί και αυτή απλώς βγάζει ψεύτικες κραυγές. Καβαλαρισα που δείχνει ότι μάλλον βαριέται (τουλάχιστον εμένα αυτό μου έβγαλε)και στα τέσσερα. Αντέχει το σφυροκόπημα. Αν και δεν το περίμενα...
Τα σπέρματα τα ρίχνεις στο σώμα γιατί αν τα ρίξεις κάπου αλλού είναι έξτρα. Στο λέει και η ίδια όταν πας να τελειώσεις. Ξενερώνεις!!!
Είναι καθαρή κοπέλα,κάνει μπάνιο πριν και μετά από κάθε γύρο και μυρίζει ωραία.
Είναι milf,δηλαδή δεν είναι 32 που λέει αλλά γύρο στα 37,εκεί την έκοψα!!!
Τα χρήματα,μου τα ζήτησε μπροστά, το κάνει σε όλους λέει και λέω δεν γαμιεται και τα έδωσα.
Κοινώς ήταν ένα ραντεβού που δεν θα το επαναλάβω και η μόνη δικαιολογία που χρησιμοποιώ για να λέω στον εαυτό μου γιατί την πήρα είναι για τις βυζάρες και μόνο!!!
Μπαίνει για ντουζάκι και βγαίνει από το μπάνιο φορώντας σέξυ εσώρουχα. Άρχισε το μπαλαμουτι, αλλά δεν είχε και την πιο μεγάλη ανταπόκριση. Φιλιά στο στόμα δεν έδινε, όσο και αν πήγα να την φιλήσω. Πουλάει πολύ τις βυζάρες της και καλά κάνει γιατί είναι τεράστιες, ότι πρέπει για μένα (άλλωστε το λέω σε κάθε μου κριτική ότι είναι μέγας βυζολαγνος). Πηγαίνει για πίπα που είναι το δυνατό της σημείο. Η κυρία ξέρει να κάνει κλαρίνο. Αλλά δεν το κρατάει πολύ ώρα. Το πολύ να έκανε πίπα για ενάμιση λεπτό. Η δικαιολογία που χρησιμοποιεί είναι ότι το κάνει αυτό για να κρατήσει περισσότερο το σεξ.
Στον αγώνα έγιναν τρείς στάσεις. Ιεραποστολική που εκεί κάθεται και τραβάς κουπί και αυτή απλώς βγάζει ψεύτικες κραυγές. Καβαλαρισα που δείχνει ότι μάλλον βαριέται (τουλάχιστον εμένα αυτό μου έβγαλε)και στα τέσσερα. Αντέχει το σφυροκόπημα. Αν και δεν το περίμενα...
Τα σπέρματα τα ρίχνεις στο σώμα γιατί αν τα ρίξεις κάπου αλλού είναι έξτρα. Στο λέει και η ίδια όταν πας να τελειώσεις. Ξενερώνεις!!!
Είναι καθαρή κοπέλα,κάνει μπάνιο πριν και μετά από κάθε γύρο και μυρίζει ωραία.
Είναι milf,δηλαδή δεν είναι 32 που λέει αλλά γύρο στα 37,εκεί την έκοψα!!!
Τα χρήματα,μου τα ζήτησε μπροστά, το κάνει σε όλους λέει και λέω δεν γαμιεται και τα έδωσα.
Κοινώς ήταν ένα ραντεβού που δεν θα το επαναλάβω και η μόνη δικαιολογία που χρησιμοποιώ για να λέω στον εαυτό μου γιατί την πήρα είναι για τις βυζάρες και μόνο!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
"Η κυρία ξέρει να κάνει κλαρίνο. Αλλά δεν το κρατάει πολύ ώρα. Το πολύ να έκανε πίπα για ενάμιση λεπτό. Η δικαιολογία που χρησιμοποιεί είναι ότι το κάνει αυτό για να κρατήσει περισσότερο το σεξ."
Εσύ θα της πεις πόσο θα το κρατήσει και ας κρατήσει λιγότερο το σεξ, δικαίωμά σου. Δικαιολογίες του κώλου. Την έσκορτ κράζω, όχι εσένα.
Και Εγώ για αυτό το λόγω το έγραψα για να μην την πατήσουν και οι επόμενοι!!!