Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 10 10
Call-Girls 19135
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερα και απο μενα παιδια δεν εχω να πω και πολλα καθως οι προηγουμενοι με εχουνε καλυψει..Ηθελα εδω και καρο να την παρω καθως αννα που ηθελα να συναντησω σταματησε δυο τρεις αλλες δεν της πετυχαινα ποτε και καταλειξαμε στην λευλα..Εδω να πω πως και η νικολ και η αντζυ μου την ειχανε προτεινει και γενικα ολο το τηλεφωνικο κεντρο με διαβαζει και ξερι τι ζηταω..Πολυ σημαντικο αυτο..Λοιπονν η κοπελα ειναι πολυ κοντουλα ξανθια με τατου στο λαιμο φατσα μετρια προς αδιαφορη για μενα βυζι δυαρακι μικρο κωλος μικρουλης που δεν δινει απο οτι μου ειπε..Εχει piercing στη γλωσσα που ξερει να τοχειριζεται καλα φιλαει βαθεια και παιζει με την γλωσσα..Τωρα παμε της αρεσει να πιπωνει το λεει το διχνει και φαινεται..Τον παιρνει ολο μεσα τον φτυνει τον παιζει μπαλες ολα mouthfucking δυνατο γενικα προτιμαει να πιπωνει παρα να γαμιεται απο οτι μου ειπε..εγω της γαμησα το στομα κανα τεταρτο κατεθεσα μεσα και πηγε και τα εφτυσε στ μπανιο..Στο δευτερο γυρο την γαμησα κανα τεταρτο αλλα κατιδεν ταιριαξε στην χημεια μας και δεν τελειωσα..Γενικα για μενα ειναι μια μετρια εγωτερικα κοπελα με δυνατο γαμησι στ στομα...Να πω αγγλικα μετρια αλλα επικοινωνεις απο ρωσσια μερια..αυτα απο μενα να περνατε καλα παιδια..

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
56
Πόντοι:
7.335
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 koukoskoukou, delipas, Constantinos27 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού