Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 103 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 291184
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καιρό τώρα κοίταγα την φωτογραφία του Μάγου που η Σοφία έχει στραπώσει τον κώλο της Αριάνας, και ήθελα να το δω από κοντά. Μαζί με ένα φίλο λοιπόν μαζευτήκαμε για... πούτσα και θεάματα! Πρώτη φορά που συνεργάζομαι με το εν λόγω γραφείο, και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη η Βικτόρια που κανόνισε την παρτίδα.

Εμφάνιση: Η Σοφία πρέπει να είναι λίγο πάνω από 35, και έχει κάτι το καυλωτικό στην εμφάνισή της. Ενώ δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο - εκτός από τα πολύ ωραία, μεγάλα, γαμεύσημα φυσικά βυζιά της (3άρια) - το όλο πακέτο είναι δυνατό. Το πρόσωπο έχει καύλα, και το σώμα κάποιες ατέλειες στον κώλο, αλλά ότι χάνει σε εμφάνιση το κερδίζει σε τρέλα και καύλα.

Γενική συμπεριφορά & Επικοινωνία: Η ψυχή του πάρτι! Ελληνικά άψογα, εάν και νομίζω ότι δεν είναι Ελληνίδα. Πρέπει να έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα το κοντέρ, και σε κόβει, καταλαβαίνει τι θες, και στο δίνει. Χαβαλετζού, με χιούμορ, χαμόγελο, και έξω καρδιά. Μπορώ εύκολα να καταλάβω γιατί έχει τόσους φανατικούς fans. Σου δίνει αυτό που θες, χωρίς μα και μου, με καλή δόση καύλας και τρέλας. Γενικά, της αρέσει αυτό που κάνει - υπό κανονικές συνθήκες - και το κάνει πολύ καλά. Ειδικά ο φίλος μου, που είναι milfάκιας, ενθουσιάστηκε.

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: Τα πάντα όλα. Στο duo με την Αριάνα εκείνη οδηγεί, και οδηγεί formula 1. Δεν κωλώνει πουθενά, και της αρέσει να γλύφει τα πάντα - τα πάντα όμως. Της αρέσει ο πούτσος, και το δείχνει. Για τρελά γαμήσια.

Λίγα λόγια για το έργο: Οι κοπέλες ήρθαν με 10 λεπτά καθυστέρηση. Τις εξήγησα τι θέλαμε, και τηρήθηκαν όλα άψογα. Ο πρώτος γύρος είχε λεσβιακό, με εμάς να κοιτάμε αποχαυνωμένοι. Γλειψίματα εκατέρωθεν, strapon από την Σοφία στην Αριάνα (μόνο, όχι τούμπαλιν), και μουνί και κώλο (ακριβώς στην στάση της φωτογραφίας), το όλο έργο δουλεμένο πολύ καλά στην προπόνηση, από τα καλύτερα λεσβιακά που έχω δει. Το γουστάρουν και έχουν καλή χημεία. Μετά εγώ πήρα την Αριάνα μόνη της και ο φίλος την Σοφία. Στο one to one η Αριάνα ανταποκρίθηκε πολύ καλά, εάν και δεν πιέστηκε πολύ γιατί είχα καυλώσει φουλ και δεν κρατήθηκα πολύ. Κατά βάση έπεσε βαθύ mouthfucking με την Αριάνα ανάσκελα με το κεφάλι στην άκρη του κρεβατιού και εμένα από πάνω να το βάζω όλο μέσα. Την έχυσα στο στόμα (είχα κάβα) και τα κατάπιε όλα. Μετά διάλειμμα και κουβεντούλα (ο φίλος το πήγε φουλ με την Σοφία και αργήσανε), και μετά παίχτηκαν άλλοι 2 γύροι, ένας εγώ με τις 2 τους και ένας ο φίλος μου με τις 2 τους. Στο διπλό έγινε το έλα να δεις, με αποκορύφωμα το double penetration της Αριάνας - η Σοφία από κάτω στο μουνί με το strapon και εγώ από πίσω στον κώλο. Γενικά αυτό είναι ένα duo που ότι σκεφτείς μπορείς να το κάνεις. Στο τέλος, καθώς δυσκολευόμουν να χύσω, η Σοφία μου έγλυφε τα δάκτυλα των ποδιών τσιμπουκωτά και η Αριάνα μου τον πίπωνε και τον έπαιζε, και έτσι ήρθε το τέλος - χαρωπά.

Τα αναφερόμενα 400 Ευρώ έχουν ως εξής: 560 η βασική τιμή του δίωρου duo + 100 η Σοφία για τον 2ο παίκτη + 60 η Αριάνα για τον 2ο παίκτη (το έχει πιο χαμηλά για να προσελκύει 2 μαζί!) + 30 η Αριάνα για το anal + από 20 το CIM = 790 = 800 / 2 = 400, που είναι πολλά λεφτά. Για την συγκεκριμένη φάση όμως, αξίζουν. Εάν θες να δεις ένα πραγματικό λεσβιακό show, με δυο ωραίες γυναίκες, και να γαμήσεις όπως μόνο στις πιο τρελές σου φαντασίες 2 γυναίκες μαζί, δώστα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 23, 2020
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
400€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.172
Πόντοι:
18.330
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, hbsgr12345, kwstasxat και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Οκτωβρίου, 2020
Θα στην λύσω εγώ την απορία μιας και την ξέρω 2 χρόνια, είναι 36 χρόνον και δεν το κρύβει ,Όσο για χιλιόμετρα κάνεις λάθος μόνο 2 χρόνια την κάνει την δουλειά, στο Αθενσ ντίβα και Μαγικ, Ενώ δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο εκτός από τα πολύ ωραία μεγάλα βυζια γράφεις! Είναι ωραία γυναίκα και στα 36 της δεν έχει φτιάξει βυζια και κολο όπως η μικρές! Ενώ στην κριτική Αριανα τα έγραψες πολύ ωραία, εδώ είναι κάπως, το ντουο που σου άρεσε αν δεν ήταν Σοφία δεν θα έβγαινε καλό, οπότε ένα καλός κολοσ δεν αρκεί για ένα ραντεβού! Η κριτική αυτή μου φαίνεται σαν να περιγράφεις κωμωδία!
22 Μαρτίου, 2021
Μόνο που σκέφτομαι τη σοφία να μου γλύφει τα πόδια και την αριάνα να μου παιρνει πίπα δε θελω κατι αλλο.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2