Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 10 10
Call-Girls
19134
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Λέυλα με είχε "κερδίσει" στις κριτικές με το deepthroat που αναφέρετε καθώς και με το piercing στη γλώσσα και τη θετική της διάθεση. Όντως τα είχε όλα αυτά. Επέμενα λοιπόν στην Άντζη να μου στείλει την Λέυλα και έτσι έγινε. Ήρθε λοιπόν η Λέυλα χαμογελαστή, λίγο πιωμένη αλλά καλύτερα - είχε τρελή διάθεση στο κρεβάτι και μύριζε όμορφα, όχι αλκοόλ.
Εμφανισιακά, κοντούλα, στο πρόσωπο αφαιρέστε στη λάμψη και στο σώμα αφαιρέστε τις καμπύλες. Αδύνατη, πετίτ αλλά δε μοιάζει πολύ με τις φωτός, ωστόσο δεν απογοητεύτηκα απλά το αναφέρω.
Πάμε στο κρεβάτι, γονατίζει στο πάτωμα και ξεκινάει ένα ατελείωτο deepthroat / mouthfuck ενώ έκανε συνεχώς τον ήχο που πνίγεται και με καύλωνε διαρκώς. Μεταφερόμαστε στο κρεβάτι και συνεχίζει ρεσιτάλ πίπας...
Ξεκινάμε σεξ και στα 4 ενώ είχε τρελή όρεξη αισθάνομαι τον κύριο Ιβάν ψιλοπεσμένο (μιλάω για το πουλί μου). Είχα κάνει το λάθος να φάω νωρίτερα και το χάπι δε λειτούργησε όπως θα έπρεπε, σε συνδυασμό με προφυλακτικό και πολύ τζελ. Οπότε.... είπα να εκμεταλλευτώ το ατού της, την πίπα της. Την έβαλα να μου πάρει πίπα σε διάφορες στάσεις και μόλις βγήκε το προφυλακτικό και άρχισε τα gagging, κάγκελο ο μικρός Ιβάν και πάλι. Κάπου 30 - 40 λεπτά πίπα, συνολικά....
Τελείωσα στο στόμα της, τα έφτυσε διακριτικά στην τουαλέτα και μετά είχαμε ωραίο σόσιαλ στο κρεβάτι αγκαλιά. Η Άντζη μετά με κάλεσε να με ρωτήσει πώς πέρασα, ομολογώ ότι αυτό σαν κίνηση πάντα εκτιμάται.
Έγραψα ότι δε θα την ξαναδώ γιατί δε νομίζω ότι έχει να μου δώσει πολλά παραπάνω, αν και με γαργαλάει η αλήθεια είναι να την πάρω όντας σε φόρμα ένα βράδυ, καθώς της αρέσει το PSE και έχει ένα κωλαράκι για πολλές σφαλιάρες που τις δέχεται με ευχαρίστηση. Αφού το ταλαιπώρησα μόνο ενώ την πίπωνα, φαντάζομαι πόσο περισσότερο ξύλο θα δεχόταν ευχάριστα στα τέσσερα.
Αυτά από μένα παιδιά, εύχομαι να βοήθησα.
Εμφανισιακά, κοντούλα, στο πρόσωπο αφαιρέστε στη λάμψη και στο σώμα αφαιρέστε τις καμπύλες. Αδύνατη, πετίτ αλλά δε μοιάζει πολύ με τις φωτός, ωστόσο δεν απογοητεύτηκα απλά το αναφέρω.
Πάμε στο κρεβάτι, γονατίζει στο πάτωμα και ξεκινάει ένα ατελείωτο deepthroat / mouthfuck ενώ έκανε συνεχώς τον ήχο που πνίγεται και με καύλωνε διαρκώς. Μεταφερόμαστε στο κρεβάτι και συνεχίζει ρεσιτάλ πίπας...
Ξεκινάμε σεξ και στα 4 ενώ είχε τρελή όρεξη αισθάνομαι τον κύριο Ιβάν ψιλοπεσμένο (μιλάω για το πουλί μου). Είχα κάνει το λάθος να φάω νωρίτερα και το χάπι δε λειτούργησε όπως θα έπρεπε, σε συνδυασμό με προφυλακτικό και πολύ τζελ. Οπότε.... είπα να εκμεταλλευτώ το ατού της, την πίπα της. Την έβαλα να μου πάρει πίπα σε διάφορες στάσεις και μόλις βγήκε το προφυλακτικό και άρχισε τα gagging, κάγκελο ο μικρός Ιβάν και πάλι. Κάπου 30 - 40 λεπτά πίπα, συνολικά....
Τελείωσα στο στόμα της, τα έφτυσε διακριτικά στην τουαλέτα και μετά είχαμε ωραίο σόσιαλ στο κρεβάτι αγκαλιά. Η Άντζη μετά με κάλεσε να με ρωτήσει πώς πέρασα, ομολογώ ότι αυτό σαν κίνηση πάντα εκτιμάται.
Έγραψα ότι δε θα την ξαναδώ γιατί δε νομίζω ότι έχει να μου δώσει πολλά παραπάνω, αν και με γαργαλάει η αλήθεια είναι να την πάρω όντας σε φόρμα ένα βράδυ, καθώς της αρέσει το PSE και έχει ένα κωλαράκι για πολλές σφαλιάρες που τις δέχεται με ευχαρίστηση. Αφού το ταλαιπώρησα μόνο ενώ την πίπωνα, φαντάζομαι πόσο περισσότερο ξύλο θα δεχόταν ευχάριστα στα τέσσερα.
Αυτά από μένα παιδιά, εύχομαι να βοήθησα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 15, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Οκτωβρίου, 2020
Βιαγκρα 50αρι κουμπωσες δικιε μου?
poustalekos
20 Οκτωβρίου, 2020
@poustalekos ναι αλλά πριν μια ώρα είχα φάει και δεν απορροφήθηκε σωστά από τον οργανισμό. Θέλει 2 ώρες νηστικός.
IvanTheGreat
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2