Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 12 10
Call-Girls
36970
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έπαθα πλάκα όταν είδα τις φωτογραφίες της, ωστόσο μου φάνηκαν λίγο υπερβολικές και μου έκανε εντύπωση που είχε τόσο λίγες κριτικές ενώ δεν είχε καθόλου κενό για τις επόμενες 2 μέρες και κάποιες από τις κριτικές της ήταν μέτριες. Ωστόσο το γραφείο μου είπε ότι είναι εξαιρετική και αποφάσισα να τη δοκιμάσω. Έκλεισα το ραντεβού 3 μέρες νωρίτερα μιας και δεν είχε κανένα κενό για τις επόμενες 2 μέρες. Ήμουν το πρώτο της ραντεβού της ημέρας και έφτασα και λίγο νωρίτερα στο ξενοδοχείο που διαμένει. Μόλις άνοιξε την πόρτα του δωματίου της είδα μια πανέμορφη κοπέλα πιο όμορφη, πιο φρέσκια και πιο αληθινή από τις φωτογραφίες. Πολύ πολύ γλυκιά με πολύ όμορφα μάτια και χειλάκια για φίλημα που μάλιστα της αρέσουν πολύ τα φιλιά και φιλιόσασταν όλη την ώρα ασταμάτητα. Έχει σιδεράκια στα δόντια αλλά αυτό δεν με πείραξε καθόλου καθώς την κάνει να φαίνεται ακόμα πιο μικρή και γλυκιά κατά τη γνώμη μου. Επίσης είναι πολύ κοινωνική και ξέρει πολύ καλά αγγλικά. Αν και μόλις 22 χρονών είναι αρκετά έμπειρη και απότι μου είπε έχει ταξιδέψει πολύ (της αρέσουν τα ταξίδια) και έχει εμπειρία στη δουλειά, όμως έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Όταν γδύθηκε έπαθα πλάκα με το σώμα της και ειδικά με τα τεράστια φυσικά βυζιά της. Δεν μπορούσα να τα αφήσω από τα χέρια μου και δε σταμάτησα ούτε λεπτό να παίζω με αυτά. Αντίστοιχα αυτή μου έπαιζε τον πούτσο καθώς φιλιόσασταν ασταμάτητα. Συνεχίσαμε μέχρι που δεν αντέχαμε άλλο από την καύλα. Στη συνεχίσαμε με στοματικό εκατέρωθεν που έδειχνε να της αρέσει, στην πίπα ήταν αρκετά καλή. Στα του αγώνα με καβάλησε μιας και μου αρέσε πολύ να την έχω από πάνω μου να θαυμάζω την κορμάρα της και να παίζω με τις βυζάρες της, έκανε ρυθμικές κινήσεις μπαίνοντας βαθιά μέσα της χωρίς να σταματήσουμε να φιλιόμαστε μέχρι το τέλος. Γενικά είναι δεκτική και πολύ γλυκιά. φαίνεται να της αρέσει αυτό που κάνει και δε λέει όχι σε τίποτα. Σίγουρα μια από τις καλύτερες εμπειρίες που με έκανε να πω μακάρι να είχα κλείσει μεγαλύτερο ραντεβού αφού η 1 ώρα αποδείχτηκε πολύ λίγος χρόνος μαζί της. Άξιζε και με το παραπάνω. Μπράβο στο γραφείο που ξέρει να διαλέγει εκπληκτικές κοπέλες. Σίγουρα θα ξανά τιμηθεί.
*Спасибо большое, дорогой мой! Ты великолепен. Я надеюсь, что вы это прочитали, и я хочу скоро встретиться снова. Шлю тебе много поцелуев, дорогая! <3
*Спасибо большое, дорогой мой! Ты великолепен. Я надеюсь, что вы это прочитали, и я хочу скоро встретиться снова. Шлю тебе много поцелуев, дорогая! <3
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 09, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν