Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 11 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
2.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Απογευματινο κενό με καύλες και επιλογή της Slava λόγω καλών κριτικών...Είχε και η Dia κενό αλλά είμαι τόσο μαλακας και είχα καυλώσει με τη συγκεκριμένη...Που να ήξερα ότι θα βγει φόλα... Άλλα είχα διαβάσει...
Ανοίγει με μια στραβή μουτσούνα λες και της είχα βρίσει το σπίτι της...Έπρεπε να σπάσω αλλά λέω που να πάω τώρα και ποια να πηδηξω.Δεν είναι από τα γουστοζικα μωρά αλλά λέω δε γαμιεται θα τη γαμησω και ας τη περίμενα πιο μουναρα...Το σώμα αρχίζει και σακουλιαζει σε κωλο με τις πολλες σαβουρες που τρώει μαλλον.Φατσα ότι διαφημίζεται δε διαφέρει.
Πήγα να πάρω γλώσσα έστριβε από εδώ και από εκεί.Τα έχει τα γλώσσοφιλα για τους πορτοφολαδες...Το βυζί το ψάχνεις και μικρό και πεσμένο.Τσιμπουκι δεν πήρε ποτέ πέρασε μόνο τη καποτα και ακολούθησε ένα γαμησι επιπέδου Μεταξουργείου που γράφει και ο pactos από κάτω που αν είχα δει αυτή τη κριτική πιο γρήγορα δεν θα τη πηδαγα ποτέ!
Συνεπώς απο τα χειρότερα ραντεβου πιο αδιάφορο πεθαίνεις.Αν σας αρέσει αυτό που διαφημίζεται υπολογίστε όμως ότι δεν θα πάρετε και πολλά...Εγώ πάντως ούτε απ' έξω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
A
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 npnp, kwstasxat, chris1955 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού