Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 10 10
Call-Girls 19134
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
επικοινωνία με το γραφείο για τις καινούργιες αλλά ήταν κουρασμένα τα κοριτσόπουλα από το ταξίδι τους, οπότε και έκλεισα την Λειλά.
κατέφτασε στην ώρα της., βρε αυτή είναι κοντή , πολύ κοντή άσε όταν κατέβηκε και από τα τακούνια, η στρουμφίτα της ρίχνει κανά κεφάλι.
μαλλάκι μακρύ ξανθό, πρόσωπο οκ, δεν θα σου φύγει και το σαγόνι , νορμάλ συμπαθητικό, ντυσιματάκι απλό, τζιν - μπλούζα.
χαιρετούρες στα εγγλέζικα,μου ζήτησε ουίσκι με κοκα-κόλα. περάσαμε στην σαλονοτραπεζαρία για ψιλοκουβέντα αλλά δεν το έχει το εγγλέζικο. προσπαθεί αλλά δεν..
αρχίσαμε τα φιλιά με γλώσσα , έχει σκουλαρίκι στην γλώσσα της. και αρχίσαμε να γδυνόμαστε. βυζάκι μικρό και στητό, κορμάκι οκ αλλά όχι ο κωλαράκος των φωτό, λιγουλάκι αλλαγμένος είναι.
πέρασε για φρεσκάρισμα και επιστρέφοντας σκόνταψε στο πουλί μου, πίπα καλή και βαθειά, να νιώθεις το σκουλαρίκι σε όλο το μήκος του, προσπαθεί για deep , πνίγεται όμως. τα μπαλάκια τα χαϊδεύει, τα γλύφει γενικά τα περιποιείται.
περάσαμε προφυλακτικού και έκατσε πάνω μου , χτυπιέται καλά, δεν δυσανασχετεί καθόλου, θέλει να σε ευχαριστήσει , όσο πιο βαθειά τόσο πιο καλά.
αλλάξαμε κάνα δυο στάσεις με συντροφιά από σφαλιάρες στα οπίσθια, , τσιμπήματα στις ρόγες , λίγο μαλλιοτράβηγμα . ε τελείωσα στην κοιλίτσα της.
μπανάκι και τσιγάρο από μεριάς μου.
είχε απομείνει ένα εικοσάλεπτο , που να χάνω χρόνο , άρχισα να παίζω με τις ρόγες της, θέλει τις δαγκωνιές της, θέλει και αγριάδες η στρουμφίτα μας
πάλι πάμε για πιπούλα με εκείνη στα γόνατα και γω επί του γνωστού καναπέος.
προφυλακτικούλι και καβάλα στο άλογο. αλλαγή στα όρθια με μένα από πίσω και εκείνη να κρατά κόντρα στην πολυθρόνα. την πήγαμε βόλτα κούτσου- κούτσου. αλλάξαμε και την διαρρύθμιση, το τραπέζι παραπέρα, , την πολυθρόνα πιο κει, δεν γαμιέται καλά περάσαμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 09, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
gpd
Γλομπεάρχης
332
Πόντοι:
34.717
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, koukoskoukou, GALLAS και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού