Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Λοιπον αν και ειμαι καιρο στο επαγγελμα δεν εχω ξαναγραψει κριτικη ποτε εδω, αυτο ομως επρεπε να αλλαξει σημερα μετα την συναντηση με την Λουιζα, πριν μπω στα της συναντησης η επικοιωνια οπως παντα με το γραφειο αψογη και με 5 μηνυματα εκλεισε το ραντεβου σε γνωστο ξενοδοχειο ου Βαρδαρη!
Στην Λουιζα τωρα μπορειτε να διαβασετε μονο τον τιτλο και τιποτα αλλο, σε οποιους αρεσουν οι juicy γυναικες με βυζαρες κωλαρα αλλα χωρις παραπανησια κιλα η Λουιζα θα σας τρελανειΝαι!
Θα ξεκινησω με το μονο αρνητικο το οποιο ηταν η λιγο παγωμενη πρωτη εντυπωση αφου αποτομα με εστειλε κατευθειαν για ντουζ!
Η συνεχεια ομως με δικαιωσε για την επιλογη μου να την κλεισω! Οπως γραφουν απο κατω η Λουιζα ειναι μπαρμπι στυλ ξανθια με ωραιο προσωπο, καταλευκο δερμα, 4αρες ΒΥΖΑΡΕΣ φυσικες…αλλα και αρκετα πιασηματα κατι το οποιο της ταιριαζει βεβαια! Η φωτογραφιες ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα ειδικα στο προσωπο το οποιο ειναι σχεδον ιδιο. Το σωμα επισης κοντα συν 3-4 κιλα και αρκετα πιο ψηλη απο κοντα!
Στα του αγωνα ξεκινημα με αρκετα φιλια με γλωσσα και πιπα αρκετη καλη με φιλοτιμες προσπαθειες DP, οχι κατι το τρομερο, ωστοσο τρομερη περιποιηση της γυρο περιοχης κατι το οποιο της το ζητησα εγω! Συνεχεια περναει σκουφο(με στομα!!) και ξεκινημα στα 4 σε πολυ δυνατους ρυθμουςΚατσικογάμηςΗ κοπελα ιδρωνει την φανελα, δεν κωλαει πουθενα και δεν λεει οχι σε τιποτα. Φαινεται να της αρεσει η ποιο PSE φαση! Πισω τρυπα αν και δεν δοκιμασα φαινοταν αρκετα δουλεμενη...ισως για στο μελλον! Τελειωμα πρωτου γυρου στις βυζαρες της με ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ισπανικο αφου τον εξαφανησε μεσα στα βυζια της.
Παυση για κοκα κολα που κερασε η Λουιζα Γλώσσα και κατευθειαν και οι δυο μας για ντουζ. Αρκετα καλο επικοινωνιακο στα αγγλικα χωρις ωστοσο να κουρασει και να φαει χρονο!
Δευτερος γυρους ξεκινησε παλι με μια αρκετα τιμια πιπα και σε δυνατους ρυθμους ιεραποστολικου,cowgirl και τελειωμα ξανα στις βυζαρες τις!!
Συνοπτικα η Λουιζα ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη,για τους λατρες αυτου του ειδους MUST!
Προθυμη και ευχαριστη ηταν μια απο τις καλυτερες επιλογες που εχω κανει! Θα την συνατουσα ξανα σιγουρα αν και μου ειπε οτι δεν θα κατσει πολυ ακομα!! Μιας και εγινε η αρχη παντως ερχοναι και αλλες κριτικες απο πορηγουμενες συνατησεις!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 04, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
K
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Littlejohn, manosrazr, JACK SPARTALOW και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού