Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 12 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το ραντεβου κλειστηκε σε γνωστο ξενοδοχείο. Το γραφειο αψογο. Η κοπελα ηταν στην αρχη λιγο σφιγμένη που μετα της εφυγε το άγχος. Ειναι κοντουλα με υπέροχο 4αρι στηθος φυσικο, κανονικη, 22 χρονων ρωσιδα φοραει σιδερακια που δεν με χαλανε, εχει υπεροχα πρασινα ματια και τελεια χειλακια για φιλημα. Μπαινω στο ντους και με περιμενει στο king side κρεββατι. Πολυ γουσταρω οταν κανω ντους και με περιμενει μια ωραια κοπελα στο κρεββάτι να την γαμισω.Μου θυμιζει καλοκαιρι, διακοπές με γκομενακι. Γλωσσοφιλα βαθιά και στο τελειως ξυρισμενο baby μουνι της. Μετα μου κανει φοβερη ακα πιπα, πολυ βαθια. Λογω μεγεθους λιγο ελειψε να κανει εμετο που πολυ θα γουσταρα.. Φτυσιμο στην πουτσα, ρουφηγμα στα δίδυμα. 15 λεπτα εγλυφε. Η μυτη της κολλαγε στα αρχιδια μου. Επιανα το κεφαλι της και με τα δυο μου χέρια ? και το εσπρωχνα πιο βαθια στην πουτσα. Πνιγοταν αλλα δεν ελεγε τπτ. Έρωτας Ενοιωσα το λαρυγγι της στο πουτσοκεφαλο μου. Μετα cow που πρεπει να εχυσε 2,3 φορες, ενω εγω κραταγα τα βαρια της βυζια. Ενοιωθα την μητρα της στο πουτσοκεφαλο. Γαμιοταν μονη της σαν τρελλη και εχυνε. ???? Της επιανα τον κωλο και την βυθιζα και αλλο στον πουτσο μου. Μετα ιεροποστολικο και βαθιες πουτσιες που βογγαγε. Βγαζω καποτα και στο στομα της ολα. Τα πηρε ολα δεν αφησε ουτε σταγονα να φυγει εξω. Ντους και παλι γλωσσοφιλα βαθιά και μασαζ. 10 λεπτα συνεχως φιλιομασταν και τον επαιζε. Ειναι υπεροχη. Κανει οτι της πεις, μιλα πολυ καλα αγγλικα. Η κοπελα γουστάρει και το δειχνει. Το γραφειο αψογο, ειναι πολυ σωστο. Η επικοινωνια συνεχης. Η εντυπωση που μου εδωσε ειναι οτι, ηταν το κοριτσι μου που είχαμε χωρισει για πολύ καιρό και τωρα ξαναβρεθηκαμε. Σιγουρα θα την ξαναπαρω μολις ξαναγεμισουν γτ τωρα αδειασα τα παντα. ?

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 02, 2020
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
37
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, redb, Ntaffy και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Οκτωβρίου, 2020
τύπε σιγουρα έχυσε μόνο 2-3 φορές? Εμμμμ
03 Οκτωβρίου, 2020
Φοβερή εμπειρία !!
Πωωωω , μας αναστάτωσες μπορώ να πω , Εύκολα !!!!
Μπράβο !!!

Χάριν αστειότητας (μην παρεξηγηθώ!) :
Φίλε Μινώταυρος45 , πρέπει να κάνεις κάτι με τα (????) τα οποία είναι (!!!!!!!!)

Καλή συνέχεια & πάντα τέτοια !!!
03 Οκτωβρίου, 2020
Άχρηστος ο τύπος, την έκανε να χύσει μόνο 2-3 φορές...
Κανονικά έπρεπε το κόρίτσι να του ρίξει πρόστιμο.
03 Οκτωβρίου, 2020
Εσύ φίλε έχεις πάρει ολη την Αθήνα, σε όλα τα σχόλια σε βλέπω, αρθρογράφους ψάχνουν στον ελεύθερο τύπο, πληροφοριακά στο λέω
review reaction 1 Johnstef
03 Οκτωβρίου, 2020
Φίλε η συννενόηση με την κοπέλα στα αγγλικά γινόταν???Ελληνικά δεν μιλάει καθόλου???
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5