Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 103 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 291062
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλησπέρα αδέρφια. Όπως λέω και στον τίτλο μου κάλιο αργά παρά ποτέ. Την είχα βάλει από καιρό στο μάτι και έτσι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.
Ήταν τέλη Ιουνίου, αν θυμάμαι καλά και περνώ τηλέφωνο στο γραφείο για να κανονίσω το ραντεβού. Εύκολη η συνεννόηση με το εν'λογω γραφείο. Φτάνω στο ξενοδοχείο και στέλνω τον αριθμό του δωματίου. Κάνω ντουζάκι και χτυπάει η πόρτα. Τρέχω να ανοίξω την πόρτα και βλέπω την Σοφια να φοράει ένα μίνι φόρεμα που λίγα κάλυπτε. Συστηνομαστε και ανταλλάσουμε τα πρώτα φιλιά. Πήγαινουμε στο κρεβάτι και της βγάζω το φόρεμα και αμέσως ορμαω στις βυζάρες της. Το λέω σε κάθε κριτική μου ότι είμαι μέγας βυζολαγνος. Πέρασα αρκετά καλά με τα βυζια της. Τα ευχαριστήθηκα στο μάξιμουμ. Και αφού είχα καυλωσει στο φουλ πετάω την πετσέτα και της τον δίνω στο στόμα. Καλή πίπα, αν και μπορεί να βελτιωθεί,αλλά σε καμία περίπτωση δεν λες ότι είναι μέτρια. Ύστερα φοράω το προφυλακτικό και μπουκαρω. Τα αχ και τα βαχ άρχισαν και η Σοφια ανταποκρινόταν σε όλη την διάρκεια του σεξ με φιλιά και χάδια. Μετά την γυρνάω και την ανεβάζω από πάνω μου. Έκανε καλό παιχνίδι και εγώ να χουφτωνω τις βυζάρες. Ύστερα από λίγο με δική της πρωτοβουλία μου πιάνει τα χέρια με σηκώνει για να κάθομαι, τυλίγει τα πόδια της γύρω μου και συνέχιζε το παιχνίδι. Εκεί πάνω στα φιλιά, παρεμπιπτόντως φιλάει ωραία μας βρήκε το τέλος. Ένιωσα σαν να ήμουν με την γκόμενα μου. Μόλις της είπα ότι τελείωσα η Σοφία συνέχιζε να με φιλάει.
Μετά μπανάκι και από τους δύο, λίγο μπλα μπλα και αμέσως ντου στα βυζια της. Η Σοφία άρχισε να με χαϊδεύει και άρχισε το μπαλαμουτι. Φιλιά με πάθος και χωρίς να το καταλάβω βρέθηκε η Σοφια να μου παίζει τον πούτσο μου. Σιγά σιγά κατέβαινε προς τα κάτω γλυφοντας μου όλο το σώμα. Ευτυχώς ήμουν τέρμα ξυρισμένος. Φτάνει στον μικρό και αρχίζει την πίπα. Αρκετά καλή και αυτή τη φορά. Της ζητάω το προφυλακτικό μου το φοράει και την ανεβάζω στον πούτσο μου. Λίγο κάτσαμε σε αυτή την στάση,μάλλον επειδή την είχαμε κάνει πιο πριν και την βάζω στα 4. Μπουκαρω και αρχίζω το σφυροκόπημα. Δεν παραπονέθηκε, αντέχει. Έφαγε και κάνα δυο σφαλιάρες στα κολομερια και έδειχνε να γουστάρει. Στη συνέχεια σηκώθηκα και την πήρα στα χέρια μου. Αυτή Η στάση δεν μας βόλεψε πολύ αλλά επειδή γαμιομασταν ώρα δεν χρειαζόταν πολύ για να τελειώσω και έτσι την κατεβάζω και της τα ριχνω στα πόδια. Εκεί σκασανε.
Μπανάκι, δίνω το αντίτιμο με φιλάει πάλι με γλώσσα και φεύγει.
Αυτά από εμένα και εις αλλα με υγεία!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
20 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
128
Likes:
22.342
Πόντοι:
28.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, TOMCRUISE, olddog και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Σεπτεμβρίου, 2020
Μπράβο φίλε μου ωραία κριτική! Χαίρομαι που πέρασες καλά όπως και εσύ! Όσο για την πίπα μου έχει πει αρκετές φορές ότι μερική της την λένε όταν κάνε τα δικά της, άλλος της λέει προσπαθείς να με τελειώσει έτσι, δηλαδή κάπου έχει μπερδευτεί τη θέλει ο καθένας...
21 Σεπτεμβρίου, 2020
Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν γυναίκες που έχουν ταλέντο στην ικανοιποίηση του άντρα. Τα συγχαρητήριά μου στην κυρία!
22 Σεπτεμβρίου, 2020
Ξέχασα να γράψω ότι ασχολήθηκε και με τις μπάλες. Κοινώς με τα αρχιδια!!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3