Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 12 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πολλά τα καλα λόγια για τη Sonya και για όσους δεν θέλουν να διαβάσουν μέχρι το τέλος, προσυπογράφω τα περισσότερα από αυτά.

Συνάντηση στο ξενοδοχείο στην άνοδο της γνωστής λεωφόρου. Προσέρχομαι και βλέπω στην είσοδο κορασίδες που ανέμεναν τον οδηγό να τις πάει στους τυχερούς ελπίζω συναδέλφους. Οι φάτσες των κοριτσιών δεν ταίριαζαν με αυτές του site άρα είτε κάτι μας κρύβει ο Glamour είτε υπάρχει συστεγαζόμενο γραφείο. Τα λαγωνικά του bou πρέπει να το εξιχνιάσουν αυτό.

Το πρόσωπο της Sonya δεν είναι άσχημο αλλά ούτε κάτι που θα σου μείνει, λίγο με χάλασαν τα δόντια που δεν ήταν τελείως λευκά. Είναι γνωστό ότι τα μέλη του bou έχουν απαιτήσεις !!! Το σώμα όμως αξίζει αρκετά, σφιχτό χωρίς γραμμάριο περιττό με πανέμορφο κωλαράκι. Βυζάκι φυσικό αλλά μικρό με όμορφο και στενό νινάκι.

Η συμπεριφορά, η διάθεση, η συμμεοχή εξαιρετική. Πολύ θερμή, δοτική και πρόθυμη να ικανοποίησει σε όλη τη διάρκεια. Πίπα καλή, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι το σώμα. Κατά το ιεραποστολικό ενώ είχαμε πνιγεί στα φιλιά έβλεπα στην πλάτη μου τα πόδια της να χωρεύουν, σπάνια ευλυγισία.

Καλά Αγγλικά και επικοινωνία που θέλει λίγο προσοχή για να μην ξεφύγει. Άρχισε να μου λέει για τα σχέδια της να κάνει fake γάμο με Έλληνα για να μείνει Ελλάδα, αλλά κοστίζει ακριβά γύρω στις 7.000 ευρώ. Τι μαθαίνει κανείς σε μια συνάντηση. Μετά μου έλεγε πως θα μετακομίσει τις οικοσυσκευές στην Ελλάδα. Λέω από μέσα μου, κοπέλα μου εάν ήθελα συζήτηση για ντουλάπες θα πήγαινα στο Ikea ή στο Casa Di Patsi (γιατί τα μέλη του Bou ως γνωστόν έχουν ποιότητα) δεν θα συναντούσα escort !!!

Συνοψίζοντας μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με μια νεαρή και ευχάριστη κοπέλα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να προσθέσουν στη συλλογή τους (άλλη) μια χορεύτρια.

Γράφοντας αυτό για τη χορεύτρια θυμήθηκα μια αθλήτρια τσίρκου που είχα συναντήσει παλαιότερα. Τι σώμα ήταν αυτό, σφιχτό σαν πέτρα. Άρε Glamour και τι δεν μας έχεις προμηθεύσει.

Αγαπητοί συναγωνιστές, bou, Glamour να είστε καλά να τα λέμε και να περνάμε καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
163
Likes:
11.636
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, Gingos, mancunian1986 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2020
Και στο ξενοδοχείο που πήγα εγω και ειναι στην κάθοδο του ίδιου δρόμου είδα κοπέλες που δεν έχουν καμία σχέση με τις κοπέλες του γραφείου επομένως και σε αυτό έχουμε συστέγαση και άλλου πρακτορείου
17 Σεπτεμβρίου, 2020
Τελικά δίνει φιλιά η κοπέλα η οχι; Γιατι σε προηγούμενη κριτική γράφτηκε ότι το αποφεύγει λόγω covid
17 Σεπτεμβρίου, 2020
Φίλε rakakis το κορίτσι φιλάει και μάλιστα εξαιρετικά.
Βέβαια επειδή έπεσαν πολλοί πάνω της ... μπορεί στη πορεία να άλλαξε και γνώμη ή να την ενόχλησε κάτι στη συνάντηση.
Best see for yourself and judge.
17 Σεπτεμβρίου, 2020
Πολύ καλή κριτική φίλε, ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Προσυπογράφω κ εγώ, πήγα να συναντήσω Rebeca προχθές και είδα άσχετες φάτσες, μάλλον είναι co-working space το συγκεκριμένο κατάλυμα.

Τα ίδια μου έλεγε πριν δύο χρόνια και μια "χορεύτρια" από απέναντι, τις έκανε νερά ο ψεύτικος σύζυγος και τέτοια, και ακριβώς την ίδια τιμή.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4