Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 61 10
Call-Girls 161165
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κατ' αρχάς να πω μπράβο στο πρακτορείο και σε όποιον / όποια απαντούσε στα μηνύματά μου. Άμεση επικοινωνία, ευγενική, κατατοπιστική, και έδωσαν και λύση σε ένα θέμα προ ραντεβού. Επίσης να πω ότι το ξενοδοχείο των κοριτσιών είναι πολύ καλό, καμία σχέση με γαμιστρώνα, νομίζω ότι πλέον θα το προτιμώ. Τέλος να αναφέρω ότι είχα αποχή από το σπορ από τον Φεβρουάριο λόγω κορονοϊου, και απέφυγα τα φιλιά στην πρώτη αυτή συνάντηση (οκ, δεν σωνόμαστε έτσι, αλλά τες πα κάτι είναι και αυτό).

Η κοπέλα με υποδέχτηκε με σέξυ εσώρουχα, και η πρώτη επαφή ήταν πάρα πολύ θετική.

Εμφάνιση (πρόσωπο) - 8: Τα μάτια της είναι πολύ όμορφα, αλλά έχει κάτι τεράστιες ψεύτικες βλεφαρίδες (που μου είπε πως θα τις βγάλει) που τα χαλάνε λίγο. Η μύτη πρέπει να είναι φτιαγμένη, και το πηγούνι έχει κάτι περίεργο, είναι πολύ γωνιακό. Χείλια φουσκωμένα, όχι πάρα πολύ, ροφός light. Αλλά βεντουζώνουν ωραία στην πίπα. Μαλλιά μέχρι τον κώλο αλλά με τρέσες (ψεύτικα). Εάν δεν σας αρέσουν τα πειραγμένα πρόσωπα μπορεί να χαλαστείτε.

Εμφάνιση (σώμα) - 10: Κοκομπλόκο. Ύψος γύρω στο 1,65. Δεν έχει πειράξει τίποτα, δεν έχει τατουάζ (δεν θυμάμαι να είδα), και είναι όλα άψογα. Μου είπε ότι θα πάει να βάλει μεγαλύτερα βυζιά και της είπα να μην το κάνει. Τα βυζιά της αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας. 2,5άρια (τόσο όσο να μπορείς να τα γαμήσεις), με πανέμορφες ρόγες. Κώλος ποίημα, ούτε κωλάρα ούτε κωλαράκι, το ιδανικό, χωρίς κανένα σημάδι χαλάρωσης. Δυστυχώς δεν τον δίνει. Μπούτι / πόδι άψογα. Μουνάκι πανέμορφο, και περιποιημένα άκρα - οι ποδολάγνοι θα ευχαριστηθούν γλύψιμο, είναι σχετικά μικρά. Και πολύ ευλύγιστη. Από τα κορυφαία σώματα σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Γενική συμπεριφορά - 9: Ευχάριστη, δεν κλέβει χρόνο, χαμογελαστή, δεν δυσανασχέτησε (μπορεί και να γούσταρε) όταν την πίεσα λιγάκι παραπάνω στην πίπα. Την έπαιρνα για long date αλλά όχι εάν δεν θέλω να καρφωθώ σε κόσμο - κάνει κρα. Στο τέλος με έβαλε κάτω και μου έσπασε ένα σπυράκι που έχω στην μύτη, αυτό το βρήκα λίγο περίεργο, μου είπε ότι της αρέσει πολύ να το κάνει...

Επικοινωνία - 9: Μια χαρά αγγλικά και επικοινωνία, μου είπε πως εάν κάποιοι έγραψαν ότι δεν μιλάει καλά αγγλικά ήταν γιατί δεν τους γούσταρε και έκανε πως δεν καταλαβαίνει για να μην της σπάνε τα αρχίδια.

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή - 9: Επαγγελματίας. Πίπα για σεμινάριο, σε διάφορες εκδοχές, και αντέχει και σε mouthfucking και deep. Την έβαλα ανάσκελα στην άκρη του κρεβατιού και της γαμούσα βαθειά το στοματάκι, και τα πήγε περίφημα. Σε κάποια φάση όπως ήταν έτσι, άρχισα να της γαμάω τα βυζιά ανάποδα, και εκείνη μου έγλυφε τα αρχίδια. Ο πρώτος γύρος είχε μόνο πίπα και λίγο ισπανικό, με επικό (είχα κάβα) χύσιμο στο στόμα, δεν βιάστηκε, μου τα έδειξε (γεμάτο) και πήγε και έφτυσε. Μετά από λίγο social με δική της πρωτοβουλία άρχισε ο β γύρος στο 40', αλλά πλέον δύσκολα μπορώ να ολοκληρώσω. Μετά από λίγο ιεραποστολικό και doggy με πολύ καλή συμμετοχή της, και πολύ προσπάθεια από μέρους της με πίπα, το έληξα στο 55' χωρίς να χύσω - δεν υπήρχε περίπτωση.

Σχέση αξίας/κόστους - 9: Τέτοια μουνιά συνήθως δεν γαμιούνται καλά. Η κοπέλα είναι επαγγελματίας, και ιδρώνει την φανέλα, με όπλα το σώμα και την πίπα της. Εξαιρετικό value for money.

Καλά να γαμάτε Ασάλιωτα, και να προσέχετε με τον πούστη τον ιό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 02, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.172
Πόντοι:
18.330
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 andronikos3, TOMCRUISE, james034 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Σεπτεμβρίου, 2020
Ωραία κριτική φίλε, συμφωνώ με όλα. Μου χε μείνει και εμένα η πίπα της απο την συνάντηση. Και όντως το Glamour διαλέγει τα πιο ωραία ξενοδοχεία, το προτιμώ πάντα γι αυτό τον λόγο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1