Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 17 10
Call-Girls 24799
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τη Μόνικα την είχα βάλει στο μάτι από την αρχή που ανέβηκε στο site. Φοβερή εμφάνιση, πολύ σέξι στις φωτογραφίες, φοβόμουν να την καλέσω ενώ δεν είχε κριτικές, απλά.

Χτες ήταν η μέρα. Παίρνω τηλ από μεσημέρι, μιλάω με Άγγελο, φοβερός στην εξυπηρέτηση όπως πάντα, ρώτησα και για Arina που έχω βάλει στο μάτι μου ειπε έχει πόνους προ περιόδου, Μόνικα λοιπόν. Τέλεια. Την κλείνω για 01:00 γιατί θα γυρνούσα σπίτι μετά τις 23:00, να έχω χρόνο να ετοιμαστώ.

Κάνω μπάνιο και την περιμένω. Έρχεται στην ώρα της. Πρόσωπο: ωραίο / χαριτωμένο, φοβερό χαμόγελο, πολύ ωραία ενέργεια. Σώμα: Bombastic. Ενώ ήταν αδύνατη, κώλος και βυζιά είχαν όγκο που την έκαναν απίστευτα θυληκιά και σέξι.

Μου τον πιάνει που τον είδε σηκωμένο (είχα χαπακωθεί μια ώρα πριν) κάτι σχολιάζει αστείο, μπαίνει για μπάνιο, βγαίνει μου έρχεται στο κρεβάτι. Θα τονίσω τα highlights..

1. Πίπα ακούραστη, πορνοσταρική. Φτυσίματα, γλείφει αρχίδια, δείχνει να γουστάρει γενικά που γλείφει. Μου γύρισε και το μουνάκι της για λίγο, κάναμε 69.
2. Μου έκανε ένα ισπανικό, όλο τρέλα. Θα το θυμάμαι.
3. Σεξ σε όλες τις στάσεις, αντέχει ξύλο και μάλλον το θέλει / καυλώνει. Η κωλάρα της έφαγε άπειρες σφαλιάρες, μου ζητούσε να πειράζω την κωλοτρυπίδα της, έβριζε και το έκανε ακόμα πιο καυλωτικό και πρόστυχο.
4. Υπάκουγε σε όλα. Της ζητάω πίπα ενδιάμεσα, βγάζει προφυλακτικό μου παίρνει. Της ζητάω να με τελειώσει με το στόμα της, το κάνει.
5. Όταν τον έπαιζα στη γλώσσα της για να χύσω, μου έβαλε το χέρι στο μουνάκι της: ΜΟΥΣΚΕΜΑ. Ούτε τζελ, ούτε τίποτα. Η κοπέλα γουστάρει το πήδημα.-
6. Κάναμε μπάνιο μαζί, πολύ περιποιητική, ομιλιτικότατη, ξέρει πολύ καλά ελληνικά, είναι μαγκάκι αλλά όχι σε βαθμό που χάνει τη θηλυκότητά της και μιλάει χύμα αλλά πάντα με σεβασμό. Γυναίκα που την έκανες και παρέα σπίτι χωρίς σεξ και χωρίς να βαριέσαι.

Αν θες αγαπούλες, άστο. Φιλάει στο στόμα - με μέτρο αλλά χέστηκα, να την σκίσω ήθελα όπως μου κουνιόταν όχι να την αγαπήσω - οπότε όσοι είστε αυστηρά αγαπούληδες, ξεχάστε το. Όσοι θέλετε να βγάλετε γούστα και να την τιμωρήσετε, είναι η καλύτερή της και η καλύτερή σας.

Γαμάτε παιδιά γιατί χανόμαστε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 03, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, chris1955, kwstasxat και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού