Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 4 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ήταν από τις ελάχιστες φορές, όπου μόλις είδα τις φωτογραφίες της κοπέλας ήθελα να τη συναντήσω και είχα την αίσθηση ότι θα περάσω καλά. Τελικά έπεσα μέσα!
Η Celena είναι μια 26 χρονών κοπέλα από τη Λιθουανία, με πάρα πολύ γλυκό πρόσωπο, ίσως πιο εντυπωσιακή παρουσία από τις φώτο μιας και σου βγάζει μια θετική αύρα χωρίς υπερβολές, απίστευτους βύζους (βυζολάγνοι χωθήτε) και δυστυχώς άκωλη. Επίσης, από τις φώτο περίμενα επίπεδη κοιλίτσα, παρόλα αυτά είδα κοιλίτσα, όχι κάτι το αντιαισθητικό για να μην παρεξηγηθώ. Κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία, μιας και ξέρει πολύ καλά αγγλικά. Ο χώρος της μικρός, αλλά άνετος. Πρόσχαρη και ευχάριστη στον αγώνα δε τη βαρέθηκα ούτε 1 λέπτο. Στοματικό οκ, μου έχουν πάρει και καλύτερα να πω την αλήθεια, στο cowgirl έδωσε πόνο και στις υπόλοιπες στάσεις που ακολούθησαν είχε επίσης μια καλή συμμετοχή.
Εδώ θέλω να αναφέρω ότι είχα συμφωνήσει με το γραφείο για COF και όταν ήρθε η ώρα να τελειώσω, γυρίζει η κοπέλα και μου λέει ότι δεν κάνει COF, μόνο CIM. Εκεί ξενέρωσα λίγο, εξού και ο λόγος που έβαλα ότι δεν τηρήθηκε ότι είχε συμφωνηθεί από πριν. Παρόλα αυτά, της τα έδωσα στο στόμα, όπου ρούφηξε και την τελευταία σταγόνα και τα έφτησε στο νηπτήρα.
Μου είπε ότι όταν τελειώσει το τουρ της μάλλον δε θα ξαναέρθει Ελλάδα, αλλά αν έρθει τότε ίσως και να την ξανασυναντήσω. Για 130 ευρώ (incall) η κοπέλα θεωρώ ότι τα αξίζει και σίγουρα δεν τα κλαις. Για τους φίλους βυζολάγνους θα περάσουν υπέροχα. Για τους κωλάκηδες ίσως ξενερώσουν από τη μη ύπαρξη κώλου, αλλά θα τους κερδίσουν άλλα πράγματα, οπότε θα ξεχάσουν αυτό το "ελάττωμα", όπως έγινε και με εμένα.
Αυτά τα ολίγα, ελπίζω να πήρατε μια μικρή γεύση της Celena. Θα κάτσει άλλες 10 μέρες από ότι μου είπε, για αυτό βουρ στον πατσά!!
Καλή συνέχεια μάγκες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 29, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Mpratan
Μέγας
Εγγραφή:
29 Δεκ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
10.973
Πόντοι:
4.546
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 The Saint*, delipas, kaavlas και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Αυγούστου, 2020
Αψογος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1