Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Το κοριτσάκι είναι σχεδόν όπως στις φωτογραφίες, ψηλό και κυπαρισσένιο, κοντά στο 1,80 με όμορφα μακριά μαλλιά. Αδύνατο, νεανικό αλλά όχι πολύ σφριγηλό σώμα με ωραία μακριά πόδια, όμορφο βυζάκι χωρίς σιλικόνη και ολίγον τι πλαδαρό κωλαράκι, σίγουρα όχι τόσο εντυπωσιακό όπως στις φωτογραφίες. Αν δείτε το γλυκό και συμπαθητικό, κατά τα άλλα, προσωπάκι της δεν θα καβλώσετε και τόσο πολύ.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο, εισέπραξα το πρώτο κύμα πάγου και αδιαφορίας. Η νεανίδα χάζευε το κινητό της και παγερά αδιάφορα μου ζήτησε να μπω στο ντους. Βγαίνοντας, συνέχισε να χαζεύει για λίγα δευτερόλεπτα το κινητό της και ξαφνικά αποφάσισε να μου μιλήσει! Τίποτα ιδιαίτερο στη συνεννόηση στα αγγλικά και γενικά αλλά και.... ειδικά. Δεν μπορώ να πω ότι με αποθέωσε η σχετικά σφιχτή της πίπα και εκνευρίστηκα αφάνταστα όταν δεν με άφησε να της κάνω στοματικό, ούτε λόγος για 69. Δεν δεχόταν ούτε φιλιά στο στόμα, όχι γλωσσόφιλα, ούτε απλά. Η όλη φάση ήταν "τελείωνε να ξεμπερδεύουμε".


Τελειώνοντας την πρώτη φορά, άρπαξε το κινητό της και μπήκα στο στενό ντους του ελαφρώς άθλιου ξενοδοχείου απογοητευμένος και εκνευρισμένος αλλά αποφάσισα να γυρίσω πίσω και να της αλλάξω τα φώτα. Όπως και έγινε. Αφού τελειώσαμε με τα προκαταρκτικά και την πίπα, την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να τη σφυροκοπάω αλύπητα, τόσο δυνατά που δεν άντεξε και έπεσε μπρούμυτα. Συνέχισα ακάθεκτος και προς μεγάλη μου έκπληξη, όταν βγήκα, είδα τα σημάδια των χυμών της στο σεντόνι! Άγριο το ήθελε το κοριτσάκι, όχι με αγκαλίτσες και φιλάκια! Άλλαξε και το βλέμμα της! Αυτό το άγριο πισωκολλητό που ευχαριστήθηκα ήταν το μόνο που μου έμεινε από όλη τη συνάντηση.

Βέβαια ακόμα και έτσι, δεν νομίζω ότι θα την ξανασυναντούσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 11, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Αυγ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
18
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, satyrus, Bartender 74 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού