Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 47 10
Call-Girls 111569
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Κλείσιμο ραντεβού αργά το βράδυ για καλοπέραση με την Φραντζέσκα. Αφού μίλησα με το γραφείο, μου είπαν πως η μόνη διαθέσιμη κοπέλα για μετά τις 12 είναι το κορίτσι αυτό. Μετά την δουλειά χρειάζεται και λίγο χαλάρωση. Αφού η κοπέλα είναι στα γούστα μου την επέλεξα και αφού σχόλασα, βουρ για σεξ σε γνωστό ξενοδοχείο στα νότια! Η κοπέλα ακριβώς στην ώρα της και μόλις ανοίγω πόρτα, βλέπω ένα όμορφο κορίτσι με ξανθό μαλλί και όμορφα μάτια. Πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Ευγενικότατη, καθαρότατη και με ένα χαμόγελο στο στόμα. Πολύ καλό και διατηρημένο σώμα, 2αρι βυζί, και για τους ποδολάγνους, πολύ ωραία άκρα!!
Μπανάκι και ξεκινάει ο αγώνας, με μια καλή και καυλωτική πίπα! Όχι κάτι το τρομερό, αλλά σε κάνει να καυλωσεις!! Στο σεξ καλή συμμετοχή, απλά φαίνεται να αποφεύγει κάποιες στάσεις λόγω πόνου. Ωραίες φωνούλες ηδονής, και γενικά δέχεται πράγματα. Σου βγάζει ένα feeling gfe οπότε όποιος την επιλέξει, να ξέρει πως δεν είναι για hardcore περιστατικά. Μετά τον αγώνα τσιγαράκι και πολύ καλή κουβέντα, με πολύ ωραία διάθεση συζήτησης. Δεύτερος γύρος δεν έπαιξε γιατί είχαμε λίγο χρόνο. Γενικά καλή εμπειρία, όχι κάτι αξέχαστο, αλλά σίγουρα καλό. Ίσως την ξανασυναντούσα γιατί ήταν μια ευχάριστη ώρα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 12, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν