Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 25 10
Call-Girls
51999
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πρώτη φορά που γράφω κριτική μετά τις αλλαγές που έγιναν στο site.. Για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα πίσω το παλιό bou αλλά εφόσον οι διαχειριστές αποφάσισαν να το αλλάξουν οφείλουμε να προσαρμοστούμε ...
Στο δια ταύτα ότι και να πω για την Βανέσσα είναι λίγο !!! Από που να ξεκινήσω ? Από το γεγονός ότι με το που την είδα αντίκρισα ένα όμορφο κοινωνικό κορίτσι μέσα στην θετική ενέργεια ? Από το γεγονός ότι στην πίπα είναι καταπληκτική στο βαθύ λαρύγγι (με καθοδήγηση ) και ότι ασχολείται με την γύρω περιοχή ? Από το γεγονός ότι επειδή είναι μικροκαμωμένη και ελαστική μπορεί να μαμηθει σε οποιαδήποτε στάση ? Από το γεγονός ότι (σε εμένα τουλάχιστον ) δεν είπε όχι σε τίποτα ? Από το γεγονός πως όταν φιλιόμασταν νόμιζα ότι φιλιόμουν με την κοπέλα μου ? Γενικά από όσες επαγγελματίες έχω συναντήσει τολμάω να πω ότι με την Βανέσα έκανα ένα από τα καλύτερα και ποιο επιτυχημένα μου ραντεβού .. από εκεί και πέρα τα λόγια είναι περιττά !!!!
Υ.Γ 1) Έβαλα 9αρια και όχι 10αρια διότι καμία γυναίκα είτε λέγεται γκομενα μας είτε λέγεται επαγγελματίας σίγουρα δεν είναι η τέλεια η η ιδανική . Πάντα θα υπάρχει μια καλύτερη και στον κανονικό κόσμο αλλά και στον συγκεκριμένο χώρο
Υ.Γ. 2) Όσοι θέλουν αποκλειστικά και μόνο ψιλές, νταρντανες η γυναίκες με πιασίματα κλπ προφανώς και η Βανέσα δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο κοινο.
Υ.Γ 3) Δεν έκανα σχόλιο για το κορμί της διότι το βίντεο που υπάρχει στο site είναι θεωρώ αρκετά κατατοπιστικό
Υ.Γ 4) Έβαλα ότι οι φωτογραφιες είναι ελαφρώς επεξεργασμένες διότι η Βανέσα έχει μικρά (διακριτικά ) τατου στην σπονδυλική στήλη που δεν φαίνονται στις φωτό που είναι αναρτημένες στο site
Υ.Γ 5) Όσον αφορά την σχέση απόδοση τιμής στην περίπτωση της Βανέσσα ( αλλά και με οποιαδήποτε κοπέλα μπορεί κάποιος να περάσει καλά σε ένα ραντεβού ) ισχύ πως ότι δίνεις παίρνεις !!!!Παρολα αυτά η τιμή δεν παύει να είναι τσιμπημένη (για αυτό έβαλα 6)
Στο δια ταύτα ότι και να πω για την Βανέσσα είναι λίγο !!! Από που να ξεκινήσω ? Από το γεγονός ότι με το που την είδα αντίκρισα ένα όμορφο κοινωνικό κορίτσι μέσα στην θετική ενέργεια ? Από το γεγονός ότι στην πίπα είναι καταπληκτική στο βαθύ λαρύγγι (με καθοδήγηση ) και ότι ασχολείται με την γύρω περιοχή ? Από το γεγονός ότι επειδή είναι μικροκαμωμένη και ελαστική μπορεί να μαμηθει σε οποιαδήποτε στάση ? Από το γεγονός ότι (σε εμένα τουλάχιστον ) δεν είπε όχι σε τίποτα ? Από το γεγονός πως όταν φιλιόμασταν νόμιζα ότι φιλιόμουν με την κοπέλα μου ? Γενικά από όσες επαγγελματίες έχω συναντήσει τολμάω να πω ότι με την Βανέσα έκανα ένα από τα καλύτερα και ποιο επιτυχημένα μου ραντεβού .. από εκεί και πέρα τα λόγια είναι περιττά !!!!
Υ.Γ 1) Έβαλα 9αρια και όχι 10αρια διότι καμία γυναίκα είτε λέγεται γκομενα μας είτε λέγεται επαγγελματίας σίγουρα δεν είναι η τέλεια η η ιδανική . Πάντα θα υπάρχει μια καλύτερη και στον κανονικό κόσμο αλλά και στον συγκεκριμένο χώρο
Υ.Γ. 2) Όσοι θέλουν αποκλειστικά και μόνο ψιλές, νταρντανες η γυναίκες με πιασίματα κλπ προφανώς και η Βανέσα δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο κοινο.
Υ.Γ 3) Δεν έκανα σχόλιο για το κορμί της διότι το βίντεο που υπάρχει στο site είναι θεωρώ αρκετά κατατοπιστικό
Υ.Γ 4) Έβαλα ότι οι φωτογραφιες είναι ελαφρώς επεξεργασμένες διότι η Βανέσα έχει μικρά (διακριτικά ) τατου στην σπονδυλική στήλη που δεν φαίνονται στις φωτό που είναι αναρτημένες στο site
Υ.Γ 5) Όσον αφορά την σχέση απόδοση τιμής στην περίπτωση της Βανέσσα ( αλλά και με οποιαδήποτε κοπέλα μπορεί κάποιος να περάσει καλά σε ένα ραντεβού ) ισχύ πως ότι δίνεις παίρνεις !!!!Παρολα αυτά η τιμή δεν παύει να είναι τσιμπημένη (για αυτό έβαλα 6)
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Ανανεώσεις καταλόγου
Ανανεώσεις καταλόγου
Σχόλια στις κριτικές
Κάτι δεν κολλάει. Έδωσες 170 και για cim, ενώ στο σάιτ γράφει...
στην κριτική Squrting queen από BigMountain χτες στις 23:09
Αν εξαιρέσεις την εβελινα που οκ είναι τρόπον τινα πορνσταρ...
στην κριτική Νορμάλ καταστάσεις προς το καλό με αρκετές κωλάρες! από Raul11 χτες στις 22:51
Την δεύτερη φορά πήγε να μου την κάνει και εμένα το έγραψα.έστελνε...
στην κριτική Squrting queen από Ιουλιος χτες στις 22:49
....@pastelios για τα σιγουρα εχουμε τις κοπελες μας, εδω ειμαστε...
στην κριτική Ποτέ ξανά!!!!! από Odin_ χτες στις 22:32
@TRAXANOPLAGIAS1234 από τότε που ήρθε. το γράφουν όλες οι κριτικές....
στην κριτική Κύρα τοπ μόντελ από javajis_javajis χτες στις 22:04
Σίγουρα ήταν η συγκεκριμένη κοπέλα? Ούτε 69 δεχόταν, ούτε...
στην κριτική Squrting queen από Lonewolff(1) χτες στις 20:00
Ένα event για ζευγάρια το περιμένουμε και εμείς πώς και πώς...
στην κριτική Επίσκεψη μετά από καιρό από Twonakedstars χτες στις 17:43
Vlada για γερη καβλαντα
στην κριτική Vlada: Σε γουστάρω πολύ από arxidakos χτες στις 16:16
30/200 χωρίς να χύσει κιόλας; Σκίσιμο αλλά δυστυχώς όχι το σωστό....
στην κριτική Μάπα το καρπούζι από Daeva2 χτες στις 16:13
Ωραίο καυλακι , έχει και αδερφή που εργάζεται
στην κριτική Vlada: Σε γουστάρω πολύ από Eros82 χτες στις 15:48
Και μετά ξύπνησες…
στην κριτική Γυναίκα μόνη από thecleverone χτες στις 13:26
samis11 Oι φωτογραφίες 1-3-5 και κυριως οι 8-9 την θυμιζουν εντονα.Τα...
στην κριτική Μελίνα η ΚΩΛΑΡΑ σου. από gnnakos χτες στις 12:33
Η ανάρτηση είναι προφανώς λάθος. Το μαγαζί δεν είναι στην...
στην κριτική Δεν είναι και τόσο κακό για ένα χαλαρό ποτάκι από john.iannou χτες στις 12:11
καύλωσα με τρίχα
στην κριτική Ποτέ ξανά!!!!! από Reuzel χτες στις 11:57
@ Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Έχεις απόλυτο δίκιο, πρέπει κιόλας...
στην κριτική Ουκρανικό άλογο από Score73 χτες στις 11:53
Ὡραῖος ὁ μελοβοσκ΄ός!
Vfm όμως αναλλοίωτο γιατί το ίδιο...
στην κριτική L' insostenibile leggerezza del sesso! από hornyasfuck χτες στις 11:28
Στα 73 το ρίσκο για φόλα είναι πολύ μεγάλο
στην κριτική Στέφανι κουκλάρα, που δεν τηρεί το πρόγραμμα από mkavlos χτες στις 11:11
Σχόλια στις κριτικές
Κάτι δεν κολλάει. Έδωσες 170 και για...
στην κριτική Squrting queen από BigMountain χτες στις 23:09
Αν εξαιρέσεις την εβελινα που οκ είναι...
στην κριτική Νορμάλ καταστάσεις προς το καλό με αρκετές κωλάρες! από Raul11 χτες στις 22:51
Την δεύτερη φορά πήγε να μου την κάνει...
στην κριτική Squrting queen από Ιουλιος χτες στις 22:49
....@pastelios για τα σιγουρα εχουμε τις...
στην κριτική Ποτέ ξανά!!!!! από Odin_ χτες στις 22:32
@TRAXANOPLAGIAS1234 από τότε που ήρθε. το γράφουν...
στην κριτική Κύρα τοπ μόντελ από javajis_javajis χτες στις 22:04