Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 61 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση 1 ώρας στο bill. Αρκετά εύκολη η συνεννόηση από το τηλέφωνο. Σκάει το μωρό, χαμογελαστό και γεμάτο θετική ενέργεια. Πολύ ωραίο προσωπάκι, ξεντύνεται και μου τα σκάει η κορμάρα της (το 1.70 δεν υπάρχει, γύρω στο 1.65 και κάτω την έκανα). Λέω εδώ είμαστε…..αυτό το ραντεβού θα πάει καλά.

Φρεσκάρεται και χωρίς πολλά πολλά αρχίζουμε τα φιλία. Φιλί βαθύ, τσοντέ, με τη γλώσσα της να κάνει πάντες στο στόμα μου, άλλα και αρκετά ατσούμπαλο χωρίς ρυθμό. Μετά από λίγο την φέρνω στο ρυθμό που θέλω και το πράγμα βελτιώθηκε αισθητά.

Πίπα καλή, δοντάκι που και που, προσπάθειες για DT άλλα και εκεί είναι λίγο ατσούμπαλη. Μου δίνει λίγο την εντύπωση ότι έχει κάτσει και έχει μελετήσει τσόντες, έχει τις διάφορες τεχνικές που έχει δει στο μυαλό της, άλλα πάει να τις βγάλει όλες μαζί την ίδια στιγμή και γίνεται λίγο αχταρμάς.

Παρόλα αυτά σε αποζημιώνει το γεγονός ότι έχεις ένα δροσερότατο πιπίνι, που δίνεται 100% σε αυτό που κάνει και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη.

Πέρασμα καπότας και ξεκινάει ο αγώνας. Ωραία στησίματα, πας αρκετά γρήγορα σε έντονους ρυθμούς και ακολουθεί χωρίς κανένα παράπονο. Το μουνι υγρό (ούτε τζελ και μαλακίες) και με πάρα πολύ καλή αίσθηση ειδικά στα 4 που σε συνδυασμό με την απίστευτη θέα της κωλάρας της τελείωσα μέσα στο μπαλόνι.

Μοναδική παραφωνία οι τελείως μα τελείως υπερβολικές κραυγές και προστυχόλογα που πήγαν να με πιάσουν τα γέλια 2-3 φορές και να μου πέσει (οι επιρροές από τις τσόντες μάλλον).

Στο social αρκετά ομιλητικό και προσγειωμένο τυπάκι, πέρασε ευχάριστα το 10λέπτο. Ο δεύτερος γύρος κινήθηκε στα ίδια πλαίσια με τον πρώτο, άλλα δεν είχαμε τις κραυγές και τα σεξόλογα του πρώτου. Μάλλον θα βαρέθηκε να βογκάει στο 11 (spinal tap) για το 25λέπτο που κράτησε ο πρώτος. Επειδή οι αναστεναγμοί και τα βογκητά της ήταν πιο αληθοφανή καύλωσα περισσότερο στον 2ο και έχυσα πιο γρήγορά.

Πέρασα πολύ ωραία και ενώ σχεδόν ποτέ δεν κάνω 2ο ραντεβού με την ίδια κοπέλα, με αυτή το σκέφτομαι.

Για indie, τα 130 είναι λίγο τσουχτερά αν ήταν κάνα 30άρι κάτω θα ήταν το απόλυτο VFM αυτή τη στιγμή στις ανεξάρτητες σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
756
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, WHATABOUTFUCK, TOMCRUISE και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Αυγούστου, 2020
Καλο ειναι το κοριτσι αλλα οχι και πιπινι . 25 + ειναι νομιζω . Οποτε πανακριβο επειδη σ αυτη την ηλικια βρισκεις απο γραφεια ΤΟ ΜΟΥΝΙ
13 Αυγούστου, 2020
Σε λίγο θα διαβάσουμε πως ηλικιακά η Τζίνα βρίσκεται κοντά στην κλιμακτήριο.

Ό,τι νά 'ναι ...
13 Αυγούστου, 2020
Το αυξησε βλεπω ακου 130 Μεγάλο χαμόγελο
13 Αυγούστου, 2020
@ erikos_E : 23 μου είπε. Εγώ το πιπίνι μέχρι εκεί το ορίζω συν οτι μικροδείχνει στο πρόσωπο. Στα υπόλοιπα που γράφεις συμφωνώ εξού και το VFM 7/10.
14 Αυγούστου, 2020
Ακριβη.
Ανεξάρτητες 80-100 /ώρα. Αλλιώς γραφείο στα ίδια λεφτά incall παίρνεις πολύ καλό νιμου.
15 Αυγούστου, 2020
Πολύ καλό μουνι είναι και αυτή Βέβαια η τιμή οντας ανεξάρτη είναι λιγουλάκι τσουχτερή όπως αναφέρει ο συνάδελφος συνήθως παίζουν στο 80-100σταρι οι ορίτζιναλ ανεξάρτητες εδώ οσφρυζομαι ότι είναι γιαλαντζί η φάση
16 Αυγούστου, 2020
Ελάχιστες ανεξάρτητες παίρνουν 80...
J
john100
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7