Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 11 10
Call-Girls
10891
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ντρινγκ ντρινγκ κλήση στο γραφείο και με ενημέρωσαν στα προτεινόμενα μελαχροινα μελανουρια πως ήταν και Τζέσικα πάλι κοντά τους.
Επειδή είχα περάσει τέλεια στο παρελθόν είπα να μη κάνω δοκιμαστική αλλά να πάω σε κάτι πιο γνώριμο και την έκλεισα μια ωριτσα στο χώρο μου.
Κατευθείαν με θυμήθηκε όταν ήρθε και έσκασε ένα χαμόγελο λες και ήταν η γκόμενα μου που είχα απλά να τη δω λίγο καιρό.
Έχει πάρει 1-2 κιλακια θα έλεγα που την έκαναν πιο ωραία ακόμα,γιατί τότε της το είχα πει,φάε λιγάκι ξυγκακι μωρό μου
Στο πρόγραμμα της για μια ακόμα φορά πέρασα σούπερ και επειδή δεν βιάστηκαμε για τη δεύτερη φορά,πήρα παράταση +μισή ώρα στο ραντεβου.
Δε ξέρω αν η αγαμία με την καραντίνα την είχε κάνει ακόμα πιο πεινασμένη,αλλά το γαμησι μας ήταν με πάθος και με νάζια μαζί,που στο σύνολό για τη γυναικεία εμφάνιση της ,την κάνει να έχει ένα συνδιασμό πολύ ωραίο, πουτανακι/κυρία/γατούλα
Με τελείωσε δύο φορές και τη μια τα παρέλαβε και στο στοματακι της.
Προσωπικά απτις αγαπημένες μου και θα τη ξαναεπερνα πάλι και πάλι και πάλι .
Επίσης αν λίγο στην επικοινωνία το είχε το αγγλικό καλητερα,(που βέβαια το έχει βελτιώσει αρκετά απτή προηγούμενη φορά) θα την επερνα και για ένα γεύμα έξω γιατί είναι γυναίκα γκόμενα συνοδειας εύκολα!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 05, 2020
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή