Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 27 10
Call-Girls
71036
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Αρχίζουμε από το Ίσως στο αν θα την ξανά συναντούσα...Αν είχα κάβλα και ήθελα μια γρήγορη ξεπέτα θα την συναντούσα γιατί μπορεί να γαμηθεί αλύπητα. Και έχει και εντυπωσιακό σωματότυπο. Μέχρι εκεί όμως. Ναι όταν μπαίνει μέσα με ένα φορεματακι ίσα ίσα να κρύβει την κωλαρα της και να φαίνονται τα μακρυά και γυμνασμένα πόδια της, ακόμα και στα 50 μου τον ένιωσα να σηκώνεται και μόνο που την κοίταγαν να μπαίνει στο δωμάτιο. Από κει και πέρα όμως η συμμετοχή της στο σεξ είναι στα όρια του ψεύτικου και αν έχεις όρεξη να δεις κάτι παραπάνω σε πιο αληθινό πρέπει να έχεις πολλή υπομονή. Στην αρχή δεν ήθελε δάχτυλα και μόνο όταν μετά από δυνατό σφυροκόπημα της είπα να χαλαρώσει λίγο και να τη δω να παίζει το μουνι της, σιγά σιγά δέχτηκε με χαρά και το δάχτυλο βαθιά μέσα της μέχρι που σηκώθηκε όρθια για να χύσει στο πάτωμα. Για να γίνουν όλα αυτά όμως χρειάστηκε να θυσιάσω το δεύτερο γύρο...
Η κοπέλα θέλει προσοχή....αντέχει δυνατό πήδημα αλλά εκεί σου βγάζει το ψεύτικο και υπερβολικό που εμένα με ξενέρωσε.
Αν την πας μαλακά μπορεί να σου κάνει και πράγματα εκτός προγράμματος, αλλά θέλει υπομονή, και χρόνο που εγώ δεν θα ξανά διέθετα.
Η κοπέλα θέλει προσοχή....αντέχει δυνατό πήδημα αλλά εκεί σου βγάζει το ψεύτικο και υπερβολικό που εμένα με ξενέρωσε.
Αν την πας μαλακά μπορεί να σου κάνει και πράγματα εκτός προγράμματος, αλλά θέλει υπομονή, και χρόνο που εγώ δεν θα ξανά διέθετα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 28, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί